Tak naprawde widze tylko Pana Szypulskiego, tylko on nie robi z siebie smiechów. Być moze słabo działa,(tego nie wiem)ale przynajmniej jest PRAWY(tak mysle).Do drugiego kandydata takze nic nie mam bo go nie znam,i nie zapowiada sie abym poznal bo ta kampania w reszlu to porazka.Natomiast trzecia osoba :-))) UUUU ten pan to jest naprawde przywódca potrzebny w Reszlu, a niech ktos mu sie narazi to...... Tak sie przykro składa ze byłem uczniem jego i zapewniam was ze nie mozna miec innych poglądów u niego na lekcji bo was zgnoi i bedziecie mieli pytanko obowiązkowe co lekcjia. Tak wiec niech zyje PIS i Świeta Liga. Panie Szypulski trzymam kciuki i ma pan mój głos Powodzenia.
Ps. Tak na marginesie to nie podam swoich danych z wiadomych przyczyn.
Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty
haaaa wybory ale parodia
Rozmowa rozpoczęta 02.11.2006, 12:39 · 1 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Wydaję się,że wyborca 2 nie masz mocnego zdania, bo wybory to nie parodia. Decydujesz o tym kto będzie rządził w naszej Gminie przez najblizsze 4 lata. Możesz agitować na kogo chcesz, tylko pamiętaj, ze każdy z nas posiada rozum i to on powinien decydować przy którym nazwisku postawisz krzyżyk. Nie powinieneś poddawać wątpliwości własna decyzję ("Być moze słabo działa,(tego nie wiem)ale przynajmniej jest PRAWY(tak mysle)"). Uśmiechnij się i bądĽ odważny we własnej decyzji. Postaw bez cienia wątpliwości i najważniejsze pójdĽ do lokalu wyborczego.