Wybierzmy najlepszego pracownika Urzędu Miasta w Reszlu za rok 2009 r
Najlepszy pracownik Urzędu Miasta
Rozmowa rozpoczęta 07.01.2010, 21:18 · 8 odpowiedzi · 0 wyświetleń
ok
ja,ja naturlich !
hm.
Głupi pomysł, bo nikt nie zasługuje na takie wyróżnienie.
a moze wybierzmy najwiekszego nieroba? albo plotkarza. widac ze nie masz co robic z wolnym czasem, mas zpuste pomysly i zapewne jest tez takie twoje myslenie.wez sie za robote to nie bedziesz mial czasu wymyslac takich pierdol. ludzie ktorzy pracuja czy to na siedzaco(urzednik) czy na stojaco(pracownik fizyczny) musze pracowac i placici podatki na takich leni
a moze wybierzmy najlepszego pracownika fizycznego, czemu nie? przecoez to taki sam pracownik jak pracownikpanstwowy, tylko ze panstwowy pomaga nieraz podkladajac swoj tylek.
bezndzieja pracujemy za marne pieniadze a ponosimy ogromna odpowiedzialnosc.ale co ty mozesz o tym wiedziec pewnie masz wyobrazenie ze tylko kawka i plotki...
a moze wybierzmy najwiekszego nieroba? albo plotkarza. widac ze nie masz co robic z wolnym czasem, mas zpuste pomysly i zapewne jest tez takie twoje myslenie.wez sie za robote to nie bedziesz mial czasu wymyslac takich pierdol. ludzie ktorzy pracuja czy to na siedzaco(urzednik) czy na stojaco(pracownik fizyczny) musze pracowac i placici podatki na takich leni
a moze wybierzmy najlepszego pracownika fizycznego, czemu nie? przecoez to taki sam pracownik jak pracownikpanstwowy, tylko ze panstwowy pomaga nieraz podkladajac swoj tylek.
bezndzieja pracujemy za marne pieniadze a ponosimy ogromna odpowiedzialnosc.ale co ty mozesz o tym wiedziec pewnie masz wyobrazenie ze tylko kawka i plotki...
Popieram!W zadnym urzedzie nie mozna nic zalatwic.A nie daj Boze trafisz na przerwe sniadaniowa to juz wogole masakra!W kolko slyszy sie prosze czekac!
pracuje w urzedzie i nigdy niemialam przerwy sniadaniowej(jem niemalze po kryjomu jak nikogo nie ma)
za to petenci to aniolki.niech kazdy patrzy na swoja prace i bedzi wowczas dobrze.ale nie trzeba narzekac, narzekac i jeszcze raz narzekac.przyjdz, popracuj i poczuj to n awlasnej skorze.za najnizasza krajowa od 5lat.skonczone studia mgr i co?tylko narzekanie.lubie swoja prace bo lubie pomagac ludziom i nieraz to co robie wykracza po za moje obiwazki i w raz wszystkich do jednego worka...przykro