Witam.Czy nie uważacie ze w Reszlu powinno być organizowane więcej imprez typu koncerty lokalnych zespołów?Przecież niewiele to koszttuje a juz zawsze atrakcja
imprezy
Rozmowa rozpoczęta 01.08.2007, 09:57 · 19 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Jestem całkowicie za :)
Quatrum, JahLight itd.- podejrzewam, że zespoły te byłyby chętne.
Powinno...
chętnie bym posłuchał jeszcze jahlight:)ehh ktoś wie czy moze jakiś koncert na koniec wakacji bedzie?
Podczas wakacji, w różnych turystycznych miejscowościach można spotkać występy muzyczne i inne. Są to często ludzie z innych krajów czy nawet kontynentów. JahLight aż się pali do grania i śpiewania. Młodzieży grająca - uzyskajcie stosowne zezwolenia i grajcie na ulicach Reszla. Może też i parę groszy wpadnie, bo ruch turystyczny w pełni.
Ja też za :) :) Fajnie grają ... :)
Niestety kultura po wielkiej lipcowej imprezie poszła na urlopy
Moim zdaniem miasto powinno organizować takie imprezy i mogli by to robić chociażby na targowicy bo tam fajna miejscówka jest:):P
adf
adf
Każdy kiedyś musi ;)
Reszka ale ty masz tupet.Dziwi mnie Twoja zgryżliwość do wszystkiego i wszystkich jakim Ty jesteś człowiekiem?Podjuszisz i zmykasz brzydko bardzo brzydko .Z opisow pragnę stwierdzić że jestes rozchwiana emocjonalnie ,więcej dobroci to Ci się wyrówna.
Co to jest "podjuszisz" ?
Lino, może zostań jakimś psychologiem... Masz niespotykaną zdolność oceniania innych po kilku zdaniach napisanych na forum :]. "Brzydko bardzo brzydko" jest oceniać kogoś w ten sposób ;]. 4String, też chciałbym to wiedzieć ;D...
Dobrze zauważone chłopaki. Sory ale literka wskoczyła nie ta co powinna.Ja jak zrobię coś żle to przyznaję się do tego.Nie lubię pustego gadania o niczym.A słowo o które chodzi to podjudzisz(od Judasza)myślę że teraz jest to zrozumiałe Panowie.Jeszcze raz sory.
zgadzam się z Pauliną co do oceny kondycji emocjonalnej Reszki, Reszka nie tylko w tym wpisie wykazuje wyjątkową zgryĽliwość. Jeżeli ktoś czyta regularnie wpisy na forum, to miał okazję zobaczyć (przeczytać) Reszkę "w akcji" przy innych okazjach. Paulina trafiła w 10-tkę.
No proszę... ilu domorosłych psychologów ;D... może mój profil psychologiczny też zrobicie ;D ?
ja tez sie gadzam np w takiej jednej miejscowosci to co tydzien sa imprezy jakies zabawy koncerty a nasz reszel siedzi cichodz jak by nigdy nic i dziwia sie ze przesiaduja pod pelcowizna albow parkua co maja robc?!
O jaką miejscowość chodzi ?
Sam jestem ciekawy... to musi być jakaś "rozrywkowa" miejscowość ;D... ale to tak przez cały rok są te imprezy i zabawy ;D ??