I nasza ,,Kochana" Ninka odpadla z programu...talent dziewczyna ma nie powiem...lecz teraz jej wielkie ambicje zostana w Barze u mamusi... Ciekawe czy teraz mamusia bedzie dumna z pyskatej coreczki
I nie ma Ninki...
Rozmowa rozpoczęta 14.11.2008, 21:12 · 40 odpowiedzi · 0 wyświetleń
patrz na siebie. dziewczyna zajdzie daleko bardzo daleko, I jej mama jest dumna z córki że tak daleko zaszła. A ty kim jesteś że się wtrącasz w jej życie i jej rodziców.I na pewno nie będzie w barze znajdĽ inny sobie temat.
Nina odpadla a wraz z nia kariera... ale nie czepiajcie sie jej kazdy chce sie wyrwac z reszla nawet takacwana zadufana w sobie dziewczyna.
Jesteście bezczelni !!!!!!!!! Wy nawet takiej kariery nie zrobicie bo nikt was nie będzie chciał,Nina przynajmniej odważyła się i pokazała co potrafi była sobą tylko sobą nie UDAWAŁA .A teraz ilu z was bedzie z nią rozmawiać i gratulować ze i tak daleko zaszła.I tak fałszywie będziecie do niej podchodzić.Ojj nie ładnie !!!!!!!!!!!!!
Kochani Nina to młoda i bardzo utalentowana osoba. Na pewno nikt nie powinien jej się wstydzić. Czy zajdzie daleko zależy od niej i wielu, wielu sprzyjających okoliczności. Komentarz dotyczący jej mamy jest łagodnie chamski. Życzmy Ninie jak najlepiej. Może jej wypowiedzi na początku programu popsuły nam zdrowie, może niektóre osoby powinna przeprosić. Jest młoda życie ją trochę pokory nauczy. Dowie się pewnie, że mając naście lat nikomu nic się nie zawdzięcza! Dopiero mając 50 człowiek zaczyna rozumieć ile komu zawdzięcza. Chciał by im po czasie podziękować ale często ich niema niestety. Pozdrawiam i życzę wszystkim wielu sukcesów.
Sluchajcie ale talent Nina ma nie ma z tym co polemizowac. Lecz jej zachowanie daje wiele do zyczenia. Z jednej strony szkoda ze odpadla ale zdrugiej dobrze a Pania Beatke Kilanowska powinna na poczatku przeprosic bo to dzieki tej kobiecie zaszla tak daleko... A nie jeszcze takie rzeczy gadac. Ale mimo wszystko zycze jej aby dalej rozwijala swoj talent. A co do jej mamy coz ktos napisal chamsko ale prawdziwie bo bardzo dumna chodzila jej mama a teraz coz... Z ninki to taka CZARNA DODA
Ludzie ogarnijcie sie.! Po co tyle zawiści?!?! Nina ma świetny głos! Przynajmniej nikogo nie udawała i nie była tak jak inne lalunie, które są bezbarwne, leża i sie tylko miziaja po kątach... Zreszta co wam do tego jaka jest to w końcu program muzyczny i nie patrzymy na charakter tylko na głos! A Nina go ma.
Głos Nina ma ale przez publiczne okazanie braku szacunku do miasta, z którego pochodzi i ludzi tam mieszkajacyh prawdopodobnie straciła wiele głosów "esemesowych" w programie. A podobno niewiele Jej brakowało i być może te SMS-y z Reszla pozwoliłyby Ninie dłużej powalczyć w Fabryce Gwiazd.
No i zaraz dostanie kasę od Burmistrza,jak zwykle ,tylko za co?Mamusia poleci i powie ,ze promowała Reszel....
No i zaraz dostanie kasę od Burmistrza,jak zwykle ,tylko za co?Mamusia poleci i powie ,ze promowała Reszel....
ja tam Niny nie lubię ale pokazała w fabryce na co ja stać i myślę że się dobrze zaprezentowała (wokalnie)nie jestem zawistna i chociaż jej nie lubię trzymałam za nią kciuki szkoda ze odpadła bo myślę ze była lepsza od Marty i nie koniecznie tylko od niej
Jury było bardzo obiektywne. Pan Sztaba wielkokrotnie podkreślał, że Marta jest jak diament. Występy Niny były zawsze podobne - tylko krzyczała na scenie. Marta ma głos do każdej piosenki- delikatny i wrażliwy.
Zero kultury !!!!!!! Tylko kasa, kasa. <gggrrrrrr>. Nins pewno wróci na uczelnię poprostu. Ja nie wiem, dlaczego wy się jej tak czepiacie.
ciekawe, na którą uczelnie???
Witam,nie ma powodów,by czepiać tej osoby. Nie dajmy się uwieść komercji i medialnej beznadzieji. Nina jest młoda, na poczatku nauki, jeszcze dużo czasu upłynie nim będzie kimś,.Uważam,że dobrze stało się,że odpała. Zabrała się nie od tej strony, została by gwiazdą jednego sezonu,a tak ma szansę na porządne wykształecenie i rozwój, bym móc spiewaniem coś przekazać. Dużo jest tak poprostu śpiewających ludzi (np. Pulina Lenda, z którą pewnego czasu konkurowała). Życzę Ninie, wielu sukcesów, bym można było, kiedyś poczuć dreszczyk emocji podczas jej występów. Narazie tego brak. Życzę powodzenia!
Nina masz swietny glos ale kultury Ci brak.... Troche szkoda ze odpadlam bo akurat za Marta nie przepadam lepiej od niej sie prezentowalas....Ale za chamske wypowiedzi to od poczatku powinnas wylecie. Inni moze sie tam mizdrzyli a Ninka to nie Udala tylko zelazna dziewice jak kamera nie patrzy.... Glupek nawe5t zauwazy ze po Ninie bylo widac nie szczere wypowiedzi nawet na swoj temat. Mowila jaka to ona jest nie przygotowana bo chciala aby ktos mowil Ninko jestes najlepsza. Dziewczyna ma za niska samoocene.... Powiedziala ze zadna dziewczyna z reszla jej nie dorowna no tak chyba w wydzieraniu sie na scenie i robieniu szumu kolo siebie. A pania Beatkke to powinna przeprosic. Niech weznie sie za nauke bo tylko to jej dobrze wychodzilo
Z uwagą śledziłam występy Niny w FG i była moją absolutną faworytką. Kiedyś, kiedy jeszcze Niny nie było na świecie mieszkałam w Reszlu, więc mam do tego miasta wielki sentyment i bardzo się cieszyłam, że "jedna z nas" pnie się w górę. Jestem pewna, że Nina tak czy inaczej zrobi karierę, bo ma nieprawdopodobny głos, czuja muzycznego i to coś, co jest na scenie niezbędne. Jest także śliczną dziewczyną, co na pewno jej nie zaszkodzi. Co do jej zachowania, to myślę sobie, że jest jeszcze bardzo młoda i trudno wymagać od niej pokory jak się ma naście lat. Tak czy siak mocno trzymam za nią kciuki i mam nadzieję, że znajdzie się wytwórnia, która zdecyduje się zainwestować w jej płytę. A wszystkim zawistnikom reszelskim (a wiem, że jest was tam wielu) opadną szczęki.
Nie rozumiem dlaczego wo ludziach jest tyle zawiści!?
Niekoniecznie lubię Ninę, ale szanuję ją za to, że nie boi się walczyć o swoje marzenia i dążyć do obranych celów.
Wiele dziewczyn z Reszla chciałoby zrobić karierę. Duża część z nich ma talent (większy lub mniejszy ), ale boją się rzucić na głęboką wodę..... To rodzi zawiść.
Proponuję wszystkim zawistnym, żeby skupili się na sobie zamiast na innych i żeby zaczęli walczyć o swoje szczęście i swoje marzenia, a nie tylko narzekać jak to inni mają dobrze.
ja też byłam na początku zbulwersowana wypowiedzią Niny, ale pomyślałam sobie, że ja też chcę stąd wyjechać. Reszel to piękne miasto, ale nie daje zbyt wielu możliwości na rozwój młodemu człowiekowi. Dlatego rozumiem wypowiedĽ Niny. Dajmy szansę tej dziewczynie uczyć się na własnych błędach...
Pozdrawiam wszystkich niezawistnych!
Głęboko wierzę że to dopiero początek kariery Niny,zarzuty że jest arogancka są śmieszne po prostu dziewczyna zna swoją wartość.Trzymam mocno kciuki.
niby jej nie lubicie i niekogo z was nie obchodzi a tu prosze setny temat o niej.
Ja za nią nie przepadam , ale sie uczepiliście togeo 'wyrwanai z reszla' ja też nie chce tu siedziec bo to straszna dziura mam na to miasto wycięta jak dlameni to tu mzoe bomba spaść i ch.. mnie to obchodzi , a teraz czekam na pojazdy w moja strone
dnia: 15-11-2008 godz 20:58 goblin odpisał:
17. Głęboko wierzę że to dopiero początek kariery Niny,zarzuty że jest arogancka są śmieszne po prostu dziewczyna zna swoją wartość.Trzymam mocno kciuki.
Gdyby znała swoją wartość...nie wypowiadałaby się Ľle o miejscu w którym się wychowała, które ją ukształtowało...
Jej ONA mówiła o Kętrzynie !!!!!! a o Reszlu tylko tyle że to małe miasto z którego chce się wyrwać !!!! Przeciez to logiczne nic tu nie ma . Nina chce zrobić karierę muzyczną bo w tym ma zamiłowanie a u nas nie ma takich możliwości.Wiadomo każdy usłyszał co chciał usłyszeć a szczególnie ci co nie przepadają za Niną.
A ja jej życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!Nina wracaj na studia tam są ludzie którzy Cię rozumieją bo są z tej samej branży co TY. tu są ci których zazdrość zżera jak korozja i już tylko patrzą jakby Ci dogryĽć.
Może czas już przestać,zajmować się Tą dziewczyną,jaka Ona gwiazda,nie róbcie
sztucznej zadymy.Parę razy się pokazała i tyle,niech coś zrobi ,nagra plytę i wtedy się okaże czy będą Ją ludzie słuchać.Wypisujecie coś o zazdrości ,zawiści.Jakiej? nie każdy może i chce spiewać,ale każdy może powiedziec,czy będzie tego słuchał.Wybór niestety zależy od słuchacza.To ta druga strona musi tak się zachowywać,by zdobyć słuchacza ,czy widza.Tego własnie życzę wszystkim co pragną nam gwiazdować.
Może czas już przestać,zajmować się Tą dziewczyną,jaka Ona gwiazda,nie róbcie
sztucznej zadymy.Parę razy się pokazała i tyle,niech coś zrobi ,nagra plytę i wtedy się okaże czy będą Ją ludzie słuchać.Wypisujecie coś o zazdrości ,zawiści.Jakiej? nie każdy może i chce spiewać,ale każdy może powiedziec,czy będzie tego słuchał.Wybór niestety zależy od słuchacza.To ta druga strona musi tak się zachowywać,by zdobyć słuchacza ,czy widza.Tego własnie życzę wszystkim co pragną nam gwiazdować.
Ludzka zawisc nie ma granic! Ci ktorzy tak zle jej zyczycie i zazdrosc was zżera pokazcie do czego wy doszliscie! Pochwalcie sie swoimi osiagnieciami... Zajmijcie sie swoimi sprawami.
czy trzeba byc ucharzem zeby ocenic smak zupy? ktos mówize mu sie nie podoba i tylke po co komentarze o zawiści , ja za nia nie przepadam i gdybym nawet głosował na te 'przyszłe gwiazdy' to i tak mój głos ne poszedł by na nine ale nie dlatego ze jej czegos zazdroszecz tylko przez to ze stała sie gwiazdą za wczesnie , a po za tym dla mnie robienei kariery muzycznej przez taki program to jest porażka...
large. Co ma piernik do wiatraka, oświeć mnie.Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem post kasjak
Gratuluję Ninie z całego serca, także Mamie córki.
Nina podjęła sie bardzo trudnego wyzwania, które godnie wypełniła. Wielka komercja i siła mediów ma swoje prawa. W niej Nina podjęła sie bardzo trudnej roli bycia osobą medialną i jednocześnie artystą oraz chciała pokazać swók talent. Liczyła na sukces i taki osiągnęła. Najważniejsze, że w tej trudnej codziennej rzeczywistości była sobą. Pokazała to co ma dane od Boga i kształtowane pracą przez młode lata na różnych warsztatach i w obecności domowego lustra - przepiękny głos dla którego kształtowania i rozwoju poswięciła swoje młodziencze życie. Nie kążdy potrafi tak kochać muzyke jak Ona, tak ją interpretować jak ja czuje. Zrobiła doskonałą promocje dla naszego miasta. Teraz Ninko trzymaj sie mocno i walcz. Z pracy przyjdzie sukces. Masz wielu przyjaciół i to oni są z Toba. Jeszcze raz Gratuluję
Mialam sie nie odywac, ale juz nie moge!! Promocje dla Reszla to zrobila, ale w zlym slowa znaczeniu! Wiec najpierw pomysl a pozniej napisz!! Przeciez mogla pokazac zamek, park, bar swojej mamy, dom kultury, w ktorym zaczynala!! a tu nic!!
dajcie z reszta juz temu tematowi spokoj
Czepiliscie sie tej Niny..każdy narzeka ze młodzież nie ma co robić w Reszlu, że chodzą i rozrabiają itd. Nina znalazła sobie zajecie i chyba jest zadowolona że może robić to co chce i lubi..więć nie negujcie tego co ona robi bo to jest motywacja tylko że niestety w odwrotną stronę reszelskiej młodziezy..wiekszosć niesmiałych ludzi bedzie sie bała gdzies wystąpić bo oczywiscie zaraz wszyscy bedą tę osobę obgadywać i mówić po co ona sie tam pchała..a próbowac trzeba bo inaczej do niczego sie w zyciu nie dojdze!!! pozdrawiam Nine;)
No to ja też muszę się wtrącić :)
Jeśli chodzi o Ninę, to myślałem, że zajdzie dalej, bo w sumie najwięcej o niej było słychać z całego tego towarzystwa. A szkoda, że teraz odpadła, bo to był ostatni odcinek, w którym jury nominowało...
Jednak trochę mnie uraziło zachowanie Niny. Nie wypada, żeby 19-latka wypowiadała się o seksie itd. Jeśli o to chodzi, to jej mama na pewno nie jest zadowolona.
Widzę jeszcze jeden plus, dzięki ostatniemu programowi miałem okazję zobaczyć moją dawną koleżankę z podstawówki Alicję :)
Pozdrawiam serdecznie
ej nie ładnie zejdĽcie już z niej znajdĽcie sobie inne tematy. NINA nie przejmuj się nie doceniają Cię ....
do Damiana a kiedy ma mówić o seksie w wieku 70 lat zastanów się.
A jej mama jest z niej dumna bardzo dumna,że w tych trudnych czasach pnie się dalej, mimo waszej krytyki, mogę się założyć że jak kiedyś będzie sławna każdy z was podleci po autograf lub zdjęcie wtedy ona wam odpowie, i tak ,że aż wam w piety pójdzie ... Pozdrawiam was ludziki o niskiej kulturze
Hehe, ciesze sie ze juz jej tam nie ma. Mówiła ze kamerka jej nie lubi a się kręciła zawsze przy niej jak jakas modelka-nie nadawała sie tam. Kompromitacja na całego
Ludzie! Opanujcie się! Nie macie własnych spraw i swojego życia tylko przeżywać porażki Niny Kodorskiej. Rozumiem jeśli robiliby to jej bliscy ale całkiem obcy ludzie, którzy w ogóle jej nie znają, jedynie tyle co z tv. Mnie nie obchodzi ani Nina ani jej kariera. Nie obejrzałam ani jednego odcina Fabryki Gwiazd bo mam ciekawsze rzeczy do roboty. Mam to w d.... co tam ona nagadała o Reszlu (nie wszystkim musi się podobać) i jak się zachowuje. Osoby, które z taką pasją rozpisują się na forum o Ninie chyba mają nieciekawe życie skoro wolą żyć cudzym. Jedyne co mogę Wam powiedzieć to :WSPÓŁCZUJĘ!!!!"
Wiesz ,nina była w popularnym progrtamie i to logiczne ze o tym sie mówi i oprócz tego forum mówiło o tym hmmm pół polski...?(liczba przykładowa nie poparta badaniami) wiec jesli nie oglądałeś i nie chcesz o tym rozmawiac to po prostu nie wypowiadaj sie w tym temacie
pozdrawia anonim z rodziną :*
Główną ideą tego forum jest to, że każdy może wyrazić swoja opinię na dany temat, a nie krytykowanie cudzych opinii, co ja zrobiłam. Więc jeśli ktokolwiek ma pisać cokolwiek na tym forum to niech pisze na temat albo wcale.
¦MIECH!!!!ZAWISTNI RESZELANIE!!!
TO WYPOWIED¬ NINY() DO GAZETY KĘTRZYŃSKIEJ Z PRZED WSTˇPIENIA DO FABRYKI GWIAZD!!!!!
Czy kiedyś, po latach, być może jako znana piosenkarka, wrócisz jeszcze do Reszla?
- To moje ukochane miasto. Jego uliczki, niepowtarzalny klimat starych zaułków - te wspomnienia są nie do zatarcia. Wrócę, bo swojej młodości nie da się zapomnieć. A czy wrócę jako znana piosenkarka? Tego jeszcze nikt nie wie, ja też nie jestem wróżką.
Rozmawiał:
Ryszard Malinowski
TAK TO WYPOWIEDZ NINY KODORSKIEJ I CZY KTO¦ JESZCZE MA CZELNO¦Ć NAPISASĆ ŻE ONA ¬LE MÓWI O SWOIM MIE¦CIE???Chyba tylko Ci których zazdrość zjada
śmiech!!!!
i to pewnie was zawistniaków też pewnie nie przekona???
TO WYPOWIED¬ NINY PRZED WEJ¦CIEM DO PROGRAMU FG.
Czy kiedyś, po latach, być może jako znana piosenkarka, wrócisz jeszcze do Reszla?
- To moje ukochane miasto. Jego uliczki, niepowtarzalny klimat starych zaułków - te wspomnienia są nie do zatarcia. Wrócę, bo swojej młodości nie da się zapomnieć. A czy wrócę jako znana piosenkarka? Tego jeszcze nikt nie wie, ja też nie jestem wróżką.
Rozmawiał:
Ryszard Malinowski
Ciekawe dlaczego nie komentowaliście tej wypowiedzi??
I CO ¬LE WYPOWIADA SIĘ O RESZLU???
POLSAT POKAZAŁ CO CHCIAŁ A MAŁOBYSTRZYT DALI SIĘ UWIE¦Ć.
NINA DAJ CZADU!!!
Ta wypowiedĽ została wybrana z wywiadu dla "Gazety Kętrzyńskiej"!!!!
a tak cały wywiad skomentował obiektywny dziennikarz
komentarz olsztyńskiego dziennikarza:
Gdy pierwszy raz usłyszałem „Dziwny jest ten świat” w wykonaniu Niny myślałem, że mi serce wypadnie. Takie piorunujące było wrażenie, gdy jej głos w jednej chwili wypełnił całą salę. Gdy już serce wróciło na swoje miejsce, widziałem, że pozostali słuchacze podobnie jak ja wciśnięci są nieruchomo w krzesełka i z otwartymi ustami pochłaniają każdy wydobywający się z tej dziewczyny dĽwięk. To nie jest talent, to jest super talent. Nino, słuchaj się w życiu tylko mądrych ludzi, a będziesz Wielka.
Jarosław Żukowski
NINA MAM NADZIEJĘ ŻE NIE SPOTKASZ NA SWOJEJ DRODZE TAKICH JAK TA ZAWISTNA GARSTKA!!! ZA¦CIANKOWCÓW Z RESZLA..
Tak jak powiedziała,że przed telewizorami siedzą laicy,a kim Ona jest?Oceniało Ją też zasrane jury.To wypowiedz Jej.Dziewczyna jest jak kameleon,nie dajcie się zwieśc.
Akurat ten dziennikarz nie jest żadnym autorytetem w dziedzinie muzycznej. Z jego obiektywnością też do końca bym się nie zgodził. Obecnie trzyma stronę Starosty i walczy ze swoim Burmistrzem, który onegdaj zalazł mu za skórę. Także wyrażenie "obiektywny dziennikarz" raczej nie jest tu na miejscu. A jeśli już o dziennikarzach z dziennika olsztyńskiego Gazeta w Kętrzynie, to już całkowity cyrk. Ale nie wybiegajmy zanadto poza temat tego posta. Pozdrawiam fanów i antyfanów Niny.