Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Edukacja

Rozmowa rozpoczęta 03.11.2020, 09:26 · 4 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 03.11.2020, 09:26

Brawo Ministerstwo Szkolnictwa wreszcie biorą się za nauczycieli nawołujących dzieci do strajków w imię chorej ideologii,czekamy na efekty

#2 · 03.11.2020, 15:55

Faktycznie, wielkie brawa. Czyli tego chcemy nauczyć dzieci? Żeby potulnie siedziały cicho, kiedy dzieje się źle? Poza tym wydaje mi się, że teraz to nikt nikogo nie musi nawoływać do strajków i protestów. Młodzi ludzie są na tyle ogarnięci, że sami widzą co się dzieje. Czasami, aż żal serce ściska, że jeszcze nie mają praw wyborczych... W odróżnieniu od Ciebie Halyna.

#3 · 03.11.2020, 16:21

I to mówi osoba biorąca udział ha ha idiotów to już wychowaliście,smarki po 8,12 lat wrzeszczące bluzgające na ludzi księży i rząd,dobiorą się wam do tyłków to inaczej zaśpiewacie,kulturę macie ale nie osobistá podpuścił iście dzieci by niczym innym się nie zajmowały tylko dupa a jest tyle pięknych rzeczy rozwijających i nie wulgarnych a wam chodzi o sprowadzenie na najgorsze instynkty i zachowanie zwierzęce nie ludzkie,miło było wam słuchać jak skandowano wyp...lać i h.ju do księży to posłuchacie jak z trzaskiem polećcie na pysk że stołków bezwartościowe i niemoralne uczyciela,zbeszcześciliście etos tego zawodu,karać i jeszcze raz karać.

#4 · 04.11.2020, 07:55

Ja pier.... le !!!! Halina z tobą serio jest gorzej niż źle. Nauczyciel ma takie samo prawo do wyrażania swoich poglądów jak każdy inny człowiek. Ma prawo nie zgadzać się z tym co się dzieje, ma prawo protestować, ma prawo o tym mówić, ma prawo mieć inne wartości, ma prawo być innej wiary czy orientacji. Wolność, Szacunek, Tolerancja!!!!- czy te słowa są dla ciebie zrozumiałe??? Dla mnie są bardzo ważne i zgodnie z nimi wychowuję dzieci.

#5 · 04.11.2020, 11:34

dziś są nauczyciele ? gdzie oni są ? sami nieuki

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.