Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Policja reszelska w Gazecie

Rozmowa rozpoczęta 04.07.2008, 13:45 · 19 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 04.07.2008, 13:45

no i znowu przygwiazdowali;)

hehe to jest nic, chłopak miał rękę w gipsie przez miesiąc, ciekawe jak to tym razem będzie wyglądało;)

#2 · 04.07.2008, 14:42

To może oduczy się palenia.Juz taki niewinny to On nie jest.

#3 · 04.07.2008, 14:46

na pewno sie od uczy;) Tyle,że moim zdaniem policja nie jest uprawiona do stosowania przemocy i siły wobec nielata palacego papierosy

#4 · 04.07.2008, 14:54

o ja... Chce to pali, jego zdrowie, jego sprawa. A o naszej policji to nic nie mówię.

#5 · 04.07.2008, 18:14

Nie jego sprawa ,a rodziców ,będzie dorosły to będzie sam odpowiadał za siebie ,teraz też Oni za Niego odpowiadają.Gdyby normalnie się zachowywał ,to tego wszystkiego by nie było.A ziółko z Niego niezłe.

#6 · 04.07.2008, 19:56

Bardzo dobrze !!! chwała Policji ciekawe który to Pan bo bym mu rękę podała,te dzieciaki od dawna mają kuratora ,za picie alkoholu wraz z rodzicami teraz to robią,nie zdają z klasy do klasy bo przecież do szkoły nie chodzą,dewastują miasto a tatuś ostatnio na środku miasta wyjął fujarę i obsikał banka synek stał i patrzył czy nikt nie jedzie lub nie idzie .SKANDAL!!! Patologia całkowita w tej rodzinie jacy rodzice takie i dzieci co tu dużo mówić .Powinno karać się rodziców za takie zachowanie dzieci może wówczas zamiast siedzieć "pod kasztanem" lub "u Renaty" zajęli by się swoimi dzieciakami.Troje dzieci i troje kibluje .

#7 · 05.07.2008, 01:20

Szukają sensacji ,dobrze facet zrobił

powinien w ..lic porządnie .Po czasie teraz takie czepianie ,a moze gówniarz był pijany i po prostu orła wywinął ,a teraz że policjant .Rodzice to chyba nie mają oczu.

#8 · 05.07.2008, 04:02

Jak nie wiecie jak to było to nie gadajcie głupot.... Kto tam był to wie jaka jest prawda.... A nie jak ktoś coś wam powie to od razu biegniecie i gadacie komuś innemu albo piszecie na FORUM RESZLA...

#9 · 05.07.2008, 12:14

Pisząc o tym,że policjant dobrze zrobił dajecie społeczne przyzwolenie stosowania przemocy wobec obywateli. Nie jestem w stanie zrozumieć takiego punktu widzenia. Szkoda,że policja nie leje na ulicy zataczających się kolesi zaczepiających innych ludzi, a robi krzywdę za palenie papierosów!

#10 · 05.07.2008, 13:13

To ten koleś za rok będzie już niezłym chuliganem,bo pije i pali i ubliża. Resztę też można udowodnić.Nic mu się nie stało .Tylko ma parcie na prasę.

#11 · 05.07.2008, 13:32

Za czasów MO (milicji) był tak idealny porządek w mieście ze po godzinie 22 nie było żadnego nieletniego na ulicy ,była fontanna ( w miejscu gdzie obecnie jest Pelcowizna) ,kwiatki,ławeczki a teraz co się dzieje ludzie pomyślcie powinno byc jakoś więcej dyscypliny ale jak matka z ojcem nie potrafią wychować dziecko ,a wychowuje ulica to ktoś się tym zająć musi .Te dzieci nie mają przykładu od nikogo to niech się w końcu ktos tym zajmie.Policjant który wymierzył karę ma dzieci i wiem że są bardzo grzeczne i spokojne więc wie jak się wychowuje przykładnie młodych obywateli!!!!

#12 · 05.07.2008, 13:50

Wierutne bzdury wygaduje matka tego chłopaka ,przeciez gdyby było wcześniej takie zdarzenie to dlaczego dopiero teraz jest artykuł w gazecie ?

Po takim czasie !!! Znam rodzinkę bardzo dobrze i to jest zemsta za to że matkę pijaną z imprezy policja wywiozła do Kętrzyna bo powiedziała że pewien policjant jest pijany i chciał ją zgwałcić ,no nie potwierdziło się to co mówiła Pani O. bo to ona była pijana w sztok i nie wiedziała o Bożym świecie .Za to teraz się zemści że po sprawie sąd ją ukarał i kurator w tym domu jest od dawna ,bardzo dawna bo dzieci nie mają należytej opieki.

Te wredne dzieciaki są już za duże aby nauczyć je dobroci i miłości więc ktoś musi sie tym zająć w należyty sposób.

"KTO SIE NIE SŁUCHA OJCA,MATKI-SŁUCHA SIĘ PSIEJ SKÓRY" -mądre stare powiedzienie i nawet pasuje

#13 · 05.07.2008, 15:38

Ej a w jakiej gazecie jest ten artykuł??

#14 · 05.07.2008, 17:26

Ludzie ,krew mnie zalewa ,gdy czytam te pochwały na temat dzielnego policjanta,co pobił dzieciaka za palenie papierosów!I pochwały na temat jego metod wychowawczych wobec własnych dzieci{"są grzeczne i spokojne"}.Może są po prostu zastraszone przez tatusia ? Ja bałabym się takiego ojca ,co łamie ręce za drobne przewinienie

#15 · 05.07.2008, 22:28

Dajecie Państwo przyzwolenie dla przemocy policji! Myslę,że sa inne metody wychowawcze niż takie które stosuje ten policjant. Ciekawa jestem jakbyscie się zachowali jakby waszego dzieciaka tak potraktował. Nie popieram palenia papierosów i wagarowania oraz innych zachowań, o których tu piszecie,ale to nie usprawiedliwa takiego zachowania stróża prawa.

#16 · 05.07.2008, 22:57

Wczoraj tatuś z mamusią balowali na zabawie az huk szedł pijani jak nie wiem i taki właśnie przykład jest dla dzieci dawany

#17 · 06.07.2008, 00:21

No co Wy gadacie!! To nie jest rodzina patologiczna!! Znam ich dobrze, a Wy nie. Poza to ten chłopak nie wagarował tylko palił przed wyruszeniem do szkoły ;] A to zmienia postć rzeczy. A ten jakże dzielny i waleczny policjant jest taki dzielny do pojedynczych małolatów. Jak większa grupa nieletnich i tych 18-19 latnich pije i pali w parku po godzinie 22, nie podejdzie. Wiem bo nie raz ja sama byłam w takiej sytuacji ;] patrol (2 policjantów) Nie wysuną nosa z radiowozu a jezeli juz to stoja i patrzą a bliżej nie podejdą .

Przypomnijcie sobie kiedy Wy sięgneliscie po papierosy, oczywiscie że nie po 18 roku zycia tylko wczesniej. I co was obchodzi co robią rodzice tego dziecka!! Niech kazdy pilnuje siebie...

#18 · 06.07.2008, 09:07

Anterka Ty nie wypowiadaj się na ich temat bo wszyscy ich znają PATOLOGIA całą gębą a Ty bajki opowiadasz weĽ się puknij w makówkę bo od fajek masz mózg zlasowany

#19 · 06.07.2008, 09:46

Pisząc takie rzeczy na temat pokrzywdzonego i jego rodziny naruszacie Państwo ich dobra osobiste. Wiecie Państwo w ogóle co to jest patologia? Ponadto prawo jest równe dla każdego (Konstytucja) i żaden policjant nie ma prawa w taki sposób traktować NIKOGO!

#20 · 09.07.2008, 02:07

ŻAL MI WSZYSTKICH CZEMU SIĘ CZEPIACIE ICH, UCZEPCIE SIĘ SIEBIE A NIE ..... NARUSZACIE ICH PRAWA OSOBISTE.... TA RODZINA NIE JEST PATOLOGICZNA KAZDY O TYM WIE TYLKO SOBIE TAK WMAWIACIE.... CZEMU LUDZIE SA PODLI ... CZY WY NIE UMIECIE ZYC W ZGODZIE???????????????????????????????????????????????????????????????? TO JEST NORMALNE ZE JAK KTOS KOGOS NIE LUBI TO OBGADUJE NO ALE BEZ PRZESADY........ DAJCIE SOBIE SPOKOJ..........................................

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.