"Nasza policja" jest wogóle do niczego! Czepiają się już bez powodu,jakby nie mieli nic innego do roboty!
"Policja"
Rozmowa rozpoczęta 07.02.2007, 00:40 · 20 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Co takiego znowu zrobili ?? Poza tym jest już podobny temat trochę niżej...
brawo!hwdp policij
Policja się czepia ? To proszę zgłosić to ich przełożonemu, a nie wypowiadać się na forum jako incognito. Każdy jest mądry by pisać na forum, a nie ma odwagi powiedzieć to wprost np. ".JALOCH" bohater wirtualny , w towarzystwie zachowujący się jak dzieciak. Ja wiem, że naszej młodzieży trzeba podziękować za podpieranie ścian w mieście. Ale podpierajcie przy hotelowej to przynajmniej będzie jakiś pożytek.
Kalinka, dziecko ty się weĽ lepiej za naukę ,a nie po nocach takie bzdury piszesz. I nie siedĽ tak długo przy komputerze bo całkiem wzrok stracisz.
Nasza policja po prostu wykonuje swoją pracę . Czasem może nie dokładnie bo czasem coś trzeba im pokazać palcem aby wiedzieli że to jest Ľle. Ale Kalinka panienka z dobrego domu niestety nie jest wyjątkiem że czepia się policji myśli że jej nie można zwrócić uwagi , a co do odpierania ścian przez młodzież to jak wypowiedziałam się kiedyś na ten temat to o mało nie zbluzgali mnie na forum a gdyby mogli to ukrzyżowali by mnie za to co myślę o młodzieży. Tak więc po prostu jak policja pracuje tak pracuje ale jeżeli są jakieś wątpliwości do policjantów to na prawdę polecam odwiedzić pana Komendanta Żyżyka jest to bardzo miły i sympatyczny Pan wysłucha pouczy i jak trzeba pomoże ( jeżeli są problemy z którymś z policjantów )Na prawdę człowiek dusza.
Co za " chochliki " mi się wkradają przepraszam ale nie "odpieranie ścian " tylko PODPIERANIE
Droga Marzenko. Ty masz z policją dobry kontakt bo masz w tym dobry interes.Wszyscy o tym wiedzą że donosisz policji więc nie dosładzaj tak na tym forum.
Ha ha ha a może problemy co ?? I jak nie wiesz to nie pisz bzdur właśnie od początku roku już 5 razy byłam w sądzie naszczęście jako świadek ale najpierw droga prowadzi przez policję. I nie pisz bzdur bo jak chcesz to przyjdĽ do mnie zapraszam a pokażę ci jaką piękną skargę napisałam na jednego policjanta a drugi o mały włos nie miał by sprawy. A jak będziesz miał taką sąsiadkę jak ja to w roku czeka cię o wiele więcej spraw niż mnie . Pozdrawiam i zapraszam do siebie ale są i dobre gliny to więc czemu mam im smarowac tyłki ?? co ?? Nawet nie zdajesz sobie sprawy co piszesz ja mam policji DO¦Ć ale to nie są przyjemne sprawy niestety. A jak bym miała kożyść z tego to jeĽdziłabym autkiem a nie chodziła piechotą.
JAKBYM POWIEDZIAL POLICJANTOWI CO O NIM MYSLE to najpierw zdzielil by mnie palka a potem oskarzyl o zniewazenie.PIERDZIELE
Czyli sam się przyznałeś, że nie myślisz nic mądrego.
A więc sam się w ten sposób przyznałeś, że nie myślisz nic mądrego.
Ty mitra7 też nic mądrego nie mówisz bo jak czytam twoje posty to mi kartofle w piwnicy gniją. A Ty droga Marzenko to nie zmieniaj tematu i nie wycieraj sobie gęby sąsiadami. Wszyscy wiemy co z Ciebie za ziółko.
Wiesz może mylisz reszelaninie mnie z kimś innym ale zastanów się co piszesz bo Ľle się to dla ciebie może skończyć i ja tobie to obiecuje. Jajko mądrzejsze od kury no proszę idealny przykład mieszkańca cicho ciemny nie podpiszesz się swoim inieniem tylko wymyślasz jakieś pseudonimy " reszelanin " a podpisz się swoim imieniem i nie ukrywaj się bo może jesteś sam nie złe ziółko i tak tylko głowę chowasz ? Ja siebie się nie wstydzę tak jak ty !!! I po raz kolejny ostrzegam !!!
Za to co napisałaś Marzena to są grożby karalne które zgłaszmam na policję bo naprawdę nie wiem co mi możesz zrobić i obawiam się o swoje życie. Jesteś w sądzie częstym gościem to napewno sobie poradzisz.
To ja zamierzam złożyć to do prokuratora i tym ciebie ostrzegałam nie jestem dla ciebie byle kim i nie zyczę sobie takich słów pod moim adresem teraz szukasz obrony na policji ??? a idĽ i sprawdzimy na forum kto komu naubliżał i jeszcze jedno ja nie mam gęby za to ty masz pysk. Policja jest na ul. Wyspiańskiego za bankiem jeżeli nie wiesz.
przestańcie tak nie można zachowujecie sie jak dzieci wstyd troszke byscie mieli szacunku do siebie i to na forum ludzie to czytaja pozdrawiam i prosze dajcie spokój marzenie każdy ma prawo wyrażać swe opinie i niezapominajcie że ona stara sie pomóc naszemu miasteczku więc zamiast atakowac ją to pomóżmy jej pozd
Nie chce mi się z Tobą Marzena pisać bo to i tak nic nie zmieni ja wiem swoje i inni ludzie też. Pozdrawiam
Oj wiemy,ale nie powiemy, bo będziemy postraszeni, a póĽniej przez prokuratora odwiedzeni!!!
Pani Marzeno, żeby od razu z armaty do muchy strzelać?!
ja też mam problem , z jakimś policjantem z Reszla lub okolic wszystko
wynosi z komisariatu co u ludzi się w domach dzieje przez to jestem Szantażowany przez panią " w" z Klewna
ja też mam problem , z jakimś policjantem z Reszla lub okolic wszystko
wynosi z komisariatu co u ludzi się w domach dzieje przez to jestem Szantażowany przez panią " w" z Klewna