Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

"Policja"

Rozmowa rozpoczęta 07.02.2007, 00:40 · 20 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 07.02.2007, 00:40

"Nasza policja" jest wogóle do niczego! Czepiają się już bez powodu,jakby nie mieli nic innego do roboty!

#2 · 07.02.2007, 07:48

Co takiego znowu zrobili ?? Poza tym jest już podobny temat trochę niżej...

#3 · 07.02.2007, 11:28

brawo!hwdp policij

#4 · 07.02.2007, 12:08

Policja się czepia ? To proszę zgłosić to ich przełożonemu, a nie wypowiadać się na forum jako incognito. Każdy jest mądry by pisać na forum, a nie ma odwagi powiedzieć to wprost np. ".JALOCH" bohater wirtualny , w towarzystwie zachowujący się jak dzieciak. Ja wiem, że naszej młodzieży trzeba podziękować za podpieranie ścian w mieście. Ale podpierajcie przy hotelowej to przynajmniej będzie jakiś pożytek.

#5 · 07.02.2007, 14:43

Kalinka, dziecko ty się weĽ lepiej za naukę ,a nie po nocach takie bzdury piszesz. I nie siedĽ tak długo przy komputerze bo całkiem wzrok stracisz.

#6 · 07.02.2007, 16:27

Nasza policja po prostu wykonuje swoją pracę . Czasem może nie dokładnie bo czasem coś trzeba im pokazać palcem aby wiedzieli że to jest Ľle. Ale Kalinka panienka z dobrego domu niestety nie jest wyjątkiem że czepia się policji myśli że jej nie można zwrócić uwagi , a co do odpierania ścian przez młodzież to jak wypowiedziałam się kiedyś na ten temat to o mało nie zbluzgali mnie na forum a gdyby mogli to ukrzyżowali by mnie za to co myślę o młodzieży. Tak więc po prostu jak policja pracuje tak pracuje ale jeżeli są jakieś wątpliwości do policjantów to na prawdę polecam odwiedzić pana Komendanta Żyżyka jest to bardzo miły i sympatyczny Pan wysłucha pouczy i jak trzeba pomoże ( jeżeli są problemy z którymś z policjantów )Na prawdę człowiek dusza.

#7 · 07.02.2007, 16:30

Co za " chochliki " mi się wkradają przepraszam ale nie "odpieranie ścian " tylko PODPIERANIE

#8 · 07.02.2007, 20:19

Droga Marzenko. Ty masz z policją dobry kontakt bo masz w tym dobry interes.Wszyscy o tym wiedzą że donosisz policji więc nie dosładzaj tak na tym forum.

#9 · 07.02.2007, 21:17

Ha ha ha a może problemy co ?? I jak nie wiesz to nie pisz bzdur właśnie od początku roku już 5 razy byłam w sądzie naszczęście jako świadek ale najpierw droga prowadzi przez policję. I nie pisz bzdur bo jak chcesz to przyjdĽ do mnie zapraszam a pokażę ci jaką piękną skargę napisałam na jednego policjanta a drugi o mały włos nie miał by sprawy. A jak będziesz miał taką sąsiadkę jak ja to w roku czeka cię o wiele więcej spraw niż mnie . Pozdrawiam i zapraszam do siebie ale są i dobre gliny to więc czemu mam im smarowac tyłki ?? co ?? Nawet nie zdajesz sobie sprawy co piszesz ja mam policji DO¦Ć ale to nie są przyjemne sprawy niestety. A jak bym miała kożyść z tego to jeĽdziłabym autkiem a nie chodziła piechotą.

#10 · 08.02.2007, 11:16

JAKBYM POWIEDZIAL POLICJANTOWI CO O NIM MYSLE to najpierw zdzielil by mnie palka a potem oskarzyl o zniewazenie.PIERDZIELE

#11 · 08.02.2007, 15:52

Czyli sam się przyznałeś, że nie myślisz nic mądrego.

#12 · 08.02.2007, 15:59

A więc sam się w ten sposób przyznałeś, że nie myślisz nic mądrego.

#13 · 08.02.2007, 23:39

Ty mitra7 też nic mądrego nie mówisz bo jak czytam twoje posty to mi kartofle w piwnicy gniją. A Ty droga Marzenko to nie zmieniaj tematu i nie wycieraj sobie gęby sąsiadami. Wszyscy wiemy co z Ciebie za ziółko.

#14 · 09.02.2007, 12:24

Wiesz może mylisz reszelaninie mnie z kimś innym ale zastanów się co piszesz bo Ľle się to dla ciebie może skończyć i ja tobie to obiecuje. Jajko mądrzejsze od kury no proszę idealny przykład mieszkańca cicho ciemny nie podpiszesz się swoim inieniem tylko wymyślasz jakieś pseudonimy " reszelanin " a podpisz się swoim imieniem i nie ukrywaj się bo może jesteś sam nie złe ziółko i tak tylko głowę chowasz ? Ja siebie się nie wstydzę tak jak ty !!! I po raz kolejny ostrzegam !!!

#15 · 09.02.2007, 16:02

Za to co napisałaś Marzena to są grożby karalne które zgłaszmam na policję bo naprawdę nie wiem co mi możesz zrobić i obawiam się o swoje życie. Jesteś w sądzie częstym gościem to napewno sobie poradzisz.

#16 · 09.02.2007, 19:13

To ja zamierzam złożyć to do prokuratora i tym ciebie ostrzegałam nie jestem dla ciebie byle kim i nie zyczę sobie takich słów pod moim adresem teraz szukasz obrony na policji ??? a idĽ i sprawdzimy na forum kto komu naubliżał i jeszcze jedno ja nie mam gęby za to ty masz pysk. Policja jest na ul. Wyspiańskiego za bankiem jeżeli nie wiesz.

#17 · 09.02.2007, 20:10

przestańcie tak nie można zachowujecie sie jak dzieci wstyd troszke byscie mieli szacunku do siebie i to na forum ludzie to czytaja pozdrawiam i prosze dajcie spokój marzenie każdy ma prawo wyrażać swe opinie i niezapominajcie że ona stara sie pomóc naszemu miasteczku więc zamiast atakowac ją to pomóżmy jej pozd

#18 · 09.02.2007, 21:33

Nie chce mi się z Tobą Marzena pisać bo to i tak nic nie zmieni ja wiem swoje i inni ludzie też. Pozdrawiam

#19 · 11.02.2007, 16:16

Oj wiemy,ale nie powiemy, bo będziemy postraszeni, a póĽniej przez prokuratora odwiedzeni!!!

Pani Marzeno, żeby od razu z armaty do muchy strzelać?!

#20 · 03.07.2016, 17:05

ja też mam problem , z jakimś policjantem z Reszla lub okolic wszystko
wynosi z komisariatu co u ludzi się w domach dzieje przez to jestem Szantażowany przez panią " w" z Klewna

#21 · 03.07.2016, 17:07

ja też mam problem , z jakimś policjantem z Reszla lub okolic wszystko
wynosi z komisariatu co u ludzi się w domach dzieje przez to jestem Szantażowany przez panią " w" z Klewna

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.