Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Przystankersi po raz kolejny

Rozmowa rozpoczęta 11.05.2008, 02:20 · 25 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 11.05.2008, 02:20

Na przystanku jak wiadomo siedzi grupka gnojków jednym słowem... juz tyle osób pisało swoje wątki co do nich a policja nic i nic. Dzieciaki tam piją pala oraz przesiadują wyzywając przechodniów których nie lubia bo sa to raczej ich znajomi... brak słów na takie zachowanie nastoletnich wytapetowanych dziewczynek które strasza swoim wygladem :D Podchodza do nich nawet osoby pod wpływem narkotyków a te zadowolone sie widac świetnie bawią poprostu jak K**** bez urazy. Do osób przechodzących bywa iż wydzierają sie z brzydkimi epitetami a same nie lepsze. Niech policja i rodzice wreszcie sie nimi zainteresują bo kiedys to one będa ofiarami i będą pokrzywdzone a osoba która dojdzie "sprawiedliwosci" z przystankersami będzie obarczona kara...

#2 · 11.05.2008, 06:03

GRATLUJE!!!!!! TRZEBA SIE POZBYC TYCH WYROSTKOW!!!

#3 · 11.05.2008, 20:41

A gdzie general S....to ON mial robic porzadki ,a On tymczsem czmychnął w las.Coś nie słychać jego upiornego głosu.

#4 · 11.05.2008, 23:13

Jezeli juz sie pisze na takim forum to chociasz trzeba byc szczerym w tym co sie pisze a nie taki głupoty wypisywac.

Nigdy nie czytałam takiej głupoty co tu jest napisana .

#5 · 11.05.2008, 23:18

jestescie popierdoleni juz od pewnego czasu niekogo tam na przystanku niema, a to ze sie czepajaja ludzi i pija pala tam to sa bzdury czepcie sie kogos innego debile pojebane patrzcie na swoje dzieci bo to moze wlasnie oni zaczepiaja ludzi odpierdolcie sie kutasy

#6 · 11.05.2008, 23:21

Jeżeli ktos myśli ze zaczepiamy ludzi pod wpływem narkotyków lub ludzi starszych to sie ktos bardzo myli . I nie wszystkie dziewczyny soł wytapetowane .

#7 · 11.05.2008, 23:28

To co ta grupa gnojków ma robic w tym reszlu jak tu nic nie ma i nie ma co robic .ktoś kto to napisał jest kompletnym kretaczem mojim zdaniem aby napisac że dziewczynki strasza swojim wyglądem lub ze sie dobrze bawia w towarzystwie osob pod wpływem narkotyków >

#8 · 12.05.2008, 11:39

przystanek jest dla ludzi którzy czekają na autobus a nie dla bachorów które nie mają co robić

#9 · 12.05.2008, 16:04

Stach, przecież ja pamiętam jak i Ty siedziałeś na tym przystanku. Fakt, że była pełna kultura, nikogo nie zaczepiałeś, wino szło z kubków no ale na autobus nie czekałeś wtedy... :P

#10 · 12.05.2008, 16:22

nigdy wina nie piłem na przystanku tylko zawsze ciastka i karmi malinowe jak już:)

#11 · 12.05.2008, 17:23

Teraz nie ma sie juz czego czepiac bo zapomina sie jak sie tam przesiadywalo !!!!!!!

#12 · 12.05.2008, 20:21

O**i***o**** sie juz na zawsze bo ci mili , inteligentni ludzie zwanymi przystankersami sa naprawde na poziomie i z kultura i gdzie oni maja sie podziadziac skoro w tym zakichaym reszlu nie ma gdzie sie sptkać . Nie beda siedziec na amifiteatsze ani w innych ciemnych miejscach bo zapewne ich rodzicom chca mieć ich na oku . Nie beda sie szlajac po innych miejscach .Iż ktos ma do nich problem niech zamknie oczy w dupie i tyle nie szczeka bo to jest czysta ludzka zazdrosć . i skoro jest ktos taki odwrzny aby pisac takie bzdury niech podejdzie do jednego z przystankersów i powie mu to prosto w oczy .

#13 · 12.05.2008, 21:12

Po 1. nie jestesmy zadnymi Kurwami! po 2. Odzywamy sie jak chcemy (czyli normalnie) po 3. Nie straszymy wygladem, kazdy ubiera i maluje sie jak chce. A odzywamy sie jak chcemy do tych luidzi co do nas cus maja..!!!!!!!!

#14 · 12.05.2008, 21:49

Ej no sory ludzie patrzcie na siebie! Fakt "PRZESIADYWALIśMY" tam, ale już tam nie siedzimy a nawet jak siedzieliśmy to nikogo nie zaczepialiśmy! Byłam tam i wiem lepiej...Ludzie patrzcie na siebie. Chyba nas z kimś pomyliliście a co do wytapetowanych dziewczynek to jest kompletna głupota, którą sobie wymyśliliście. A k**** moze jest ta osoba która to napisała i wyzywając innych myśli że nie będzie jedyną k**** w tym mieście. żal tych ludzi, którzy oceniają po pozorach, które mylą. Ludzi trzeba znać osobiście żeby wiedzieć jacy są naprawde, a nie oceniać po wyglądzie. Niestety ale takie jest moje zdanie a jak ktoś myśli inaczej to niech lepiej nic nie mówi. Pozdrawiam "PRZYSTANKERSóW" buhaha xD

#15 · 12.05.2008, 22:07

Przystankersi to spoko ekipa , bo umiemy sie zachowac z kultóra i nie zaczepiamy osób pod wpływem narkotyków a jak ktos tak uwarza to niech mi pokarze te osoby które zaczepiałam a nie pisze takie brednie .A ta osoba co napisała takie bzdury niech nam powie gdzie my mamy sie podziadziac jak wszedzie sie policja czepia . Tylko nas sie czepiaja bo starszych sie boja .

#16 · 12.05.2008, 22:23

A My co robimy?? czekamy na autobus:)gdzie mamy siedzieć jak w tym Reszlu nic nie robią...niech zrobią jakąś dyskoteke...itp.

#17 · 12.05.2008, 22:38

Kto sądzi ze przestankersi to żli ludzie i nie wychowani to sie grubo myli,jak ktoś nie wierzy to nich posiedzi z nimi.Oni są bordzo fajną ekipą i do tego zgraną ekipa ą.A to że Policja i Ludzie "czepiają"sie to nie ich wina gdzie oni maja siedziec??.!!

#18 · 12.05.2008, 22:43

Heh jaka wazelinka o jaaa. Nie no ja tam osobiscie do nich nic nie mam niech se siedzą gdzie chca mi to lata byle by tylko mi za tyłkiem od K**** i S**** nie bluzgali. Bo to jest zbyt płytkie chociaz doskonale mnie znają a racezj znali ale i tak mam na ta "ekipe" W******* XD

#19 · 12.05.2008, 23:22

wiesz co żal ci d*** ściska że ty tak nie mogłaś a co masz do nich nie choć tam albo se stopery kup i wiesz co matka cie nie kochała to sie na nich wyrzywasz

#20 · 13.05.2008, 09:59

nie no pewnie szczeniaki beda teroryzowac wszystkich bo się nudzą, a normalni obywatele może niemają prawa wypowiadać własnego zdania co??????????? jak się nudzicie to przystapnie do oazy-cos takiego chyba jest

#21 · 13.05.2008, 10:28

a moze byscie tak rodzicom pomogli na dzialce,posprzatali w domu,pouczyli się ,koniec roku się zbliża ,a moze troche działan chrytatywnych w Zakładzie czyli dawnym szpitalu.Zobaczycie ile jest normalnych rzeczy do zrobienia i na głupoty nie będzie czasu.

#22 · 13.05.2008, 11:21

żena normalnie co tu nie którzy ludzie wypisuja uczepiliście się ich jak rzep do dupy bez przesady!!!!!niech każdy patzry na siebie bo napewno nie jesteście doskonali!!!!!!!!a przystankersi miejscówki nie zmieniajcie ale zaxhowujcie się normalnie,nie zwracajcie uwagi na innych i nie dajcie powodów aby wam za dupą srali i wyzywali!!!!!pełen luz........

#23 · 13.05.2008, 11:25

co wy sie czepiacie ich jak rzep dupy!!! a wy przystankersi nie dajcie sie im siedzcie dalej tam gdzie siedzicie ale nie zawadzajcie przechodniom zachowujcie sie jak nalezy zeby nikt nie mógł juz na was tych bredni wypisywać na forum

#24 · 13.05.2008, 11:26

a jeszcze co do ich zajec to maja wybór czy chca sie uczyc czy co...i nie wasza sprawa bo wy tez macie ten wybór i nikt tego nie roztzryga wiec zastanówcie się również nad sobą!!

#25 · 13.05.2008, 11:28

przystankersi nie dajcie się siedzcie dalej tam tylko zachowujcie sie jak nalezy nie zaczepiajcie ludzi i nie dajcie sie prowokować,,,,, żeby nikt się nie czepiał bo sie na forum uczepili jak rzep do dupy

#26 · 13.05.2008, 21:18

Dokładnie, nasza sprawa co będziemy robić. A co do obowiązków ja pomagam rodzicom i się uczę a jak już skończe wtedy pod wieczór na dwór wychodze więc o co chodzi? Wszystko mam pod kontrolą. Nie wiem dlaczego ludzie sa tak niewyrozumiali. Moje życie.. moja sprawa... Proszę zająć się własnymi sprawami. PS. Co do tego przystanku to gdzie mamy siedzieć? Moja koleżanka dobrze napisała że policja czepia się za byle co dzieci i młodzierzy bo starszych się boją! Pozdrawiam "przystankersów"

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.