nawet w wigilię potrafią wodę odciąć... na święta wam życzę drodzy panowie żeby was ch*j jasny strzelił
gdzie jest woda?
Rozmowa rozpoczęta 24.12.2008, 10:17 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Skandal. w czasie wojny wodę dowozili beczkowozami a w XXI nie mogą. Wstyd i hańba dla całej władzy w Reszlu. I jeszcze robią podwyżki, nie dość że woda śmierdzi to jeszcze jej nie ma. Jak tak dalej pójdzie to do Sajny będziemy chodzić .
e tam do Sajny od razu.. teraz wiadomo po co ta studnia na rynku
Panie Prezesie B..... - oddaj wodę!!!
no co jest k.... z tą wodą? a propo studnia dawno nie dziala :/
jeeeeee xD jest woda :D
brawa dla ludzi z wodociągów :D
tylko następnym razem zapobiegamy a nie zwalczamy :D
PWiK o podwyzszenie cen za wodę się domaga wiec powinni uwzględnić też obniżki tych cen spowodowanych ich winą (ostatnio rdzawa woda leciała o nieprzyjemnym zapachu a teraz przerwy w dostawie i to w taki dzien)Płacimy wymagamy!
Nie wiem czemu w ogóle stolarz został prezesem wodociągów - układy !!! a co do bakterii COLI to może ekspertyzę pokażecie z sanepidu, właśnie z tej instytucji o tym się dowiedziałem. A po za tym pana pracownicy o tym mówią.
dzis w czasie awarii woda strumieniem leciala po ulicy, ciekawe kto za to zaplaci.wszyscy powinnismy sie zbuntowac i nie zaplacic za ta smierdzaca i brudna wode.placimy i wymagamy. WSTYD dla wladzy, uwazam ze ktos powinien za to odpowiedziec.a dzowniac do wodociagow to bardzo nieprzyjemna pani odbiera telefon i straszy prezesem, a co to prezes? po prostu zadamy wyjasnien.jestem dzis sama w domu z 3miesiecznym dzickiem i odcinaja mi wode, co ja mam zrobic?karmie butelka i woda jest niezbedna-woda ale czysta i zdrowa.wstyd.
a jeszcze jest radny bezradny powiatowy.
Zastanawiam się, jak długo jeszcze z kranu będzie leciała ta żółto-rdzawa ciecz (bo trudno to nazwać wodą) o metalicznym posmaku...
To nie jest woda to towar wodo podobny. Tylko cena wody została. WESOŁYCH ¦WIˇT
nie znacie się, to piwo leci, spróbujcie :D