Witam mam pytanko do mieszkancow naszego pieknego miasteczka.Otóż dysponuje kwotą 50 tyś. i chciałbym zainwestowac to w Reszlu w jakis nie wielki interesik.Powiedzcie mi czy macie jakies pomysly.Co nam by sie przydalo.Sklep czy bar odpada tego za wiele u nas.
Pomysł na business w Reszlu.
Rozmowa rozpoczęta 12.03.2011, 16:37 · 13 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Pokaz Striptizu W Nocnym Klubie ...raz na tydzień w soboty.(raz panowie, a raz panie).
Hej, kup lepiej grunt lub nieruchomość
na takiej inwestycji dobrze wyjdziesz :)
a jeśli chcesz zainwestować? to tak, ale nie w Reszlu.. miłego :)
Weż połataj dzury w drodze bede wdzięczny :P
club z małym pakiecikiem do tańczenia ;)
siłownia
następny mądrala,za pomysły trzeba zapłacić,za darmo nie ma nic.Najlepszym interesem dla Reszla to tak powiem gratis jest odkupienie Hotelowej i zrobienie porządku z tym budynkiem,nie będę się rozwodzić co trzeba zrobić,pożytek będzie dla wszystkich i dla ciebie jako przyszłego biznesmena i dla mieszkańców .pozdrawiam
Proponuje otworzenie sklepu z odzieżą dla osób o duzych wymiarach...mam na mysli miedzy innymi sklep dla kobiet obdarzonych przez nature:)
siłownia, brakuje siłowni
No i klubu fitness dla pań po 40 chętnych kobiet na pewno by nie brakowało !!!
księgaRNIA
w reszlu są zajęcia fitness (sama chodzę) i jakoś tłumów nie ma.
Nie chodzi o fitnes tylko prawdziwą siłownię ze sprzętem!
Club z parkietem ale taki większym żeby z 50 osób mogło potańczyć :) Bo tego w Reszlu najbardziej brakuje :( Imprezy plenerowe są rzadko a młodzi ludzie chcieli by się pobawić na miejscu a ni jeĽdzić na "Arenę" itd.