pieniądze za sprzedane tory????
czesc sobie wzieli, a czesc dali na upiekszanie pewnie placu przed gmina. Bo jak by dali te pieniadze na trase rowerową to juz dawno jakies dzialania bylyby podjete w kirunku tej trasy, a tak to nic kompletnie nic
patrzec sie nie chce co sie robie, zamiast robic tak aby reszelakom lepiej sie jakos zylo, czy te miasto wygladało jakos tak zeby turysci mieli dobre zdanie to nie nic nie robia!!!!!!
a potem Ľle nie dobrze jest, a dlaczego to juz kazdy wie, bo tak nasza wspaniała gmina dzial
tory
Rozmowa rozpoczęta 18.07.2008, 13:20 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń
W pełni się zgadzam, jednak mam nadzieję, że po tym jak skończą ten parking to zajmą się torami no i fontanną.
Z tego co widziałam mierzono chodniki w stronę kościoła być może jak skończą parking będą robić nowe chodniki ;-)
"wzięli sobie pieniądze za sprzedane tory" ?! czy forum reszelskie to jakaś tuba dla debili ? przepraszam za formę tego pytania tych, których to nie dotyczy, ale forma jest usprawiedliwiona bezdenną głupotą niektórych postów
Moba a co z planem zagospodarowania???co z parkinkieg pod ratuszem, co z rozkopanym parkiem na Bohaterów, ty nazywasz ludzi idiotami??? Poza szczekaniem nie potrafisz odpowiedzieć na żadne pytanie...takie z ciebie obrońca burmistrza i rady????
ludwiczku mój drogi, przeczytaj jeszcze raz mój post. Nie nazywam "ludzi" idiotami, tylko jednemu konkretnemu forumowiczowi przypisuję debilizm, a pozostałych forumowiczów grzecznie przepraszam za formę wypowiedzi. Nie jestem obrońcą burmistrza czy rady ale raczej obrońcą rozumu i zdrowego rozsądku, których brak żałośnie przebija z niektórych tekstów tutaj publikowanych. Niestety wygląda na to, że jedyną rozsądną odpowiedzią na twój post będzię wysłanie zawiadomienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa przez pana o adresie "poul 1986@02.pl" polegającego na pomówieniu o sprzeniewierzenie funduszy. Może wtedy zrozumiesz jakie kretynizmy wypisuje autor tego wątku.
test...
drogi ludwiczku, przeczytaj mój post jeszcze raz. Nie nazywam "ludzi" idiotami, tylko jednemu konkretnemu forumowiczowi przypisuję debilizm, a pozostałych grzecznie przepraszam za formę wypowiedzi. Nie jestem obrońcą ani rady ani burmistrza, a raczej rozumu i zdrowego rozsądku, których brak załośnie przebija przez niektóre teksty. Wygląda na to, że odpowiednią formą reakcji na debilny tekst powinno być zawiadomienie prokuratury o popełnieniu przez autora wątku przestępstwa polegającego na pomówieniu o sprzeniewierzenie funduszy. Może wtedy zrozumiesz jakie bzdury wypisuje osoba pisząca z adresu "poul 1986@02.pl" - już nawet pomijając fakt, że gmina nie ma nic wspólnego z torami, ale czy debil potrafi to pojąć ?
drogi ludwiczku, przeczytaj mój post jeszcze raz. Nie nazywam "ludzi" idiotami, tylko jednemu konkretnemu forumowiczowi przypisuję debilizm, a pozostałych grzecznie przepraszam za formę wypowiedzi. Nie jestem obrońcą ani rady ani burmistrza, a raczej rozumu i zdrowego rozsądku, których brak załośnie przebija przez niektóre teksty. Wygląda na to, że odpowiednią formą reakcji na bezdennie głupi tekst powinno być zawiadomienie prokuratury o popełnieniu przez autora wątku przestępstwa polegającego na pomówieniu o sprzeniewierzenie funduszy. Może wtedy zrozumiesz jakie bzdury wypisuje osoba pisząca z adresu "poul 1986@02.pl" - już nawet pomijając fakt, że gmina nie ma nic wspólnego z torami, ale czy tutti cretino potrafi to pojąć ?
drogi ludwiczku, przeczytaj mój post jeszcze raz. Nie nazywam "ludzi" idiotami, tylko jednemu konkretnemu forumowiczowi przypisuję pewną ułomność umysłową, a pozostałych grzecznie przepraszam za formę wypowiedzi. Nie jestem obrońcą ani rady ani burmistrza, a raczej rozumu i zdrowego rozsądku, których brak załośnie przebija przez niektóre teksty. Wygląda na to, że odpowiednią formą reakcji na bezdennie głupi tekst powinno być zawiadomienie prokuratury o popełnieniu przez autora wątku przestępstwa polegającego na pomówieniu o sprzeniewierzenie funduszy. Może wtedy zrozumiesz jakie bzdury wypisuje osoba pisząca z adresu "poul 1986@02.pl" - już nawet pomijając fakt, że gmina nie ma nic wspólnego z torami, ale czy tutti cretino potrafi to pojąć ?
drogi ludwiczku, przeczytaj mój post jeszcze raz. Nie nazywam "ludzi" jakoś tam... tylko jednemu konkretnemu forumowiczowi przypisuję pewną ułomność umysłową, a pozostałych grzecznie przepraszam za formę wypowiedzi. Nie jestem obrońcą ani rady ani burmistrza, a raczej rozumu i zdrowego rozsądku, których brak załośnie przebija przez niektóre teksty. Wygląda na to, że odpowiednią formą reakcji na bezdennie głupi tekst powinno być zawiadomienie prokuratury o popełnieniu przez autora wątku przestępstwa polegającego na pomówieniu o sprzeniewierzenie funduszy. Może wtedy zrozumiesz jakie bzdury wypisuje osoba pisząca z adresu "poul 1986"- już nawet pomijając fakt, że gmina nie ma nic wspólnego z torami, ale czy tutti cretino potrafi to pojąć ?
A wracając do tematu... Ale teren i tory na 98% należą do PKP a nie do władz miasta... Czyli nici z tej kasy. Ale ścieżka rowerowa i tak by się przydała.