już mam dość stojących na każdym rogu pijaków,stoją i zaczepiają ludzi,ładna mi wizytówka dla miasta,z każdej strony urzędu miasta,stoją obszczymury i tylko daj złotówke,daj 20groszy,ludzie normalnie chodnikiem przejśc nie można,niech straż miejska coś z tym zrobi bo to normalnie wstyd,najgorsze,żeto tacy młodzi ludzie:(smutne,ale prawdziwe...
pijaki na każdym rogu!!!
Rozmowa rozpoczęta 30.03.2009, 19:55 · 13 odpowiedzi · 0 wyświetleń
i co? uśpić ich mają? nie dla każdego wyszło ;] już na prawdę ludzie nie macie się kogo czepiać.. a jakoś w Reszlu chyba nie ma jeszcze takich 'pijaków', którzy jakoś specjalnie wulgarnie by o te 20 groszy prosiło ;] mimo wszystko zawsze jest kulturka ;]
kulturka,ależ ile można to znosić,przejśc normalnie nie można,no jeszcze by tego brakowało,żeby wulgarnie prosili...zaczepiają i to jest fakt,a nie każdy sobie tego życzy...
no to się przeprowadĽ jak Tobie nie pasuje albo nie zwracaj uwagi na nich
"przejść normalnie nie można" - ? kładą się przed kimś? a może za nogi łapią? jakoś jeszcze takich scenek nie widziałem ;D a z tego co zauważyłem, jeśli komuś bardzo nie odpowiada odpowiedzieć 'przepraszam, ale nie mam', to wystarczy przejść obok takiego bez słowa, on nic nie powie i po prostu odejdzie. A to, że piją wcale nie znaczy, że są gorsi ;]
Ale policja i Straż Miejska powinna się tym zając.
Czym się powinna zająć ?
ale się czepiacie!! prawda jest tak że że rzeczywiście przejść nie można, ile razy było...... masz fajkę albo daj "zeta", jeżeli Reszel mają reprezentować uliczni pijacy no to ja dziękuję
Reszelskie morsy pija???Jak widac na zdjeciach z relacji kolejnych super wyczynow naszych morsow ma miejsce picie alkoholu , i nie mowcie, ze to kompot z borowek albo piwo Zywiec bezalkoholowe a ze te tam ...nastolatki sie tylko oblizuja. Biesiadnie zastawione stoly to juz chyba rytual. Wiadomo, jak jest zimno to trzeba sie napic. Pytanie techniczne, lepiej przed czy po rozgrzewce? Obserwator
co do kosza na Mazurskiej - rzeczywiście został usunięty po akcji sąsiadów. Przykre jest to, że sąsiedzi to ówczesne "grono pedagogiczne"... Swoją drogą ile to już lat?
Oj, ładnych kilka lat. Najpierw telefony do zakładu energetycznego, że styka się z transformatorem :P Żenujący ludzie.
a BAMBI i tak jest zaj...ty
widzę,że są ludzie którzy myślą podobnie:)nie uważam,że są gorsi bo piją,ale niech pijani albo śpią,albo gdzieś się schowają,a nie zataczają się w centrum i zwracają na siebie uwagę,no jak ktos obcy przyjedzie i popatrzy,to noralnie tylko film nakręcić,wstyd...
No to zamiast myslec tylko o turystach, miasto powinno zrobic cos dla młodzieży aby to zmienić. Bo w tym reszlu nie ma nic, tylko isc i sie naj******* za przeproszeniem... -.-