Dni Reszla były naprawdę udane ;) Fakt nie było zespołu, który by grał muzykę odpowiadającą mojemu gustowi, ale ludzie się świetnie bawili :D Mimo deszczu i nadchodzącej burzy było świetnie!! Bawiłam sie ze znajomymi i moim skarbkiem pod sceną w błocie XD Wrócilismy wszyscy brudni, ale warto było !! A Wy jak sie bawiliscie?? Może wiecie już jakie by zaprosic zespoły za rok?? Pozdrawiam ;)
Dni Reszla
Rozmowa rozpoczęta 14.07.2008, 00:27 · 19 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Nom niewątpie jak się słucha techno chłamu jak ogół to i do gustu nie przypadnie. [; Mi tam się podobały rockowe koncerty, bo to są moje klimaty, ale mimo wszystko dzisejsze występy też były bardzo fajne.
ja byłam w Giżycku, Ale na Don Vasyl i cygańskie Gwiazdy przyjechałam i było superowo tylko miałam kąpiel w błotku bo w parku ciemno
Co do dnia wczorajszego, to się nie wypowiem, bo nie byłem w amfiteatrze. A w sobotę najlepsza była Kookaburra. Nie starczyło mi cierpliwości, żeby doczekać do koncertu Golden Life :]... prawie dwie godziny rozstawiać sprzęt i przygotowywać się do grania... zrozumiałbym, gdyby to byli na przykład Rolling Stonesi ;].
Mi się najbardziej podobał koncert Golden Life:) Grali świetnie xD
Zresztą ogólnie Dni Reszla w tym roku były udane ;]
Black_sunday nie masz pojęcia jakiej muzyki słucham wiec siedĽ cicho. Nie jest to techno ;] Nigdy tego nie słuchałam.Ty i rock powiadasz?? No wiesz... Ludzie słuchającyc rocka mają rockowy styl. No a po Tobie skarbie nie widać tego kompletnie, zero rockowych dodatków... zero rockowego stylu ;] No tak oczywiście liczy sie to co jest w środku, ale to pozerstwo maleńka ;] Więc nie oceniaj innych po pozorach bo Ty też tak zostaniesz oceniona. Zapewne powiesz, że Cię to nie rusza, ale i tak wiem iż w głębi jesteś strasznie słaba psychicznie...
Kamilu ,ależ jesteś niecierpliwy ,zespoły mają to do siebie ,że muszą się dobrze zainstalować,by potem dobrze zagrać.Takie przerwy są zawsze przy graniu na żywo.Było super ,żałuj ,że nie doczekałeś.
Anterko ;] Może i przesadziłam z tym techo i głupio wyszło, że potraktowałam Cię jak ogół. Więc za to przepraszam. Ale mniejsza o większość. Wychowałam się na Rocku i Jazzie. Od kilku lat dodatkowo słucham nieco cięższej muzyki, ale nie mam w zwyczaju tego pokazywać. ;] Niestety nie rozumiesz wyrazu 'pozerstwo'. Pozer jest osobą, która próbuje udowodnić, że przykładowo słucha jakiegoś nurtu muzycznego, czy przynależy do jakiejś subkultury, a tak naprawdę robi to dla szpanu i ubiera przykałdowo koszulki zespołów danego nurtu, a tak naprawdę nie wie nic o ich twórczości, muzyce, albo nauczy sie kilku informacji z wikipedi i szpanuje. Ja tej muzyki słucham od X lat .. i nie pozowle nazywać sie pozerem tylko dlatego, że nie nosze jakiś tam badziewnych dodatków. Co do mojej psychiki to się nie wypowiadaj. Zdziwiłaby Cię siła mojej psychiki. I naprawdę szczerze mnie to nie rusza.. i wiesz co? Nie bedę nawet już Ci odpisywać. Bo takie plotkary jak Ty są żałosne.
Do anmterki wiesz o czym świadczą takie twoje wypowiedzi:"Zapewne powiesz, że Cię to nie rusza, ale i tak wiem iż w głębi jesteś strasznie słaba psychicznie..."??????????????? Wiesz czy nie wiesz?
Ech zespoły jak grały, tak grały, ale zabawa była świetna, na drugi rok proponowałbym zespół HarpiA (dawniej Miecz Wikinga) z Sępólna Krajeńskiego.
Tesa, Kookaburra zagrało bardzo dobrze i nie musieli się "instalować" prawie dwóch godzin ;). Cóż, już taki jestem... niecierpliwy ;))).
Anterka, też słucham m.in. rocka, ale nie mam rockowego stylu :]. Czy to coś złego :> ?
"Ludzie słuchającyc rocka mają rockowy styl" hahahahahahaahahhaahah xD zal...
Ja bym prosił za rok zespół Green Day ,Blink 182,czy też Sum 41 :)
W sumie Blink 182 już nie gra,to może Metallica ?
Kamilu nic nie straciłeś że nie doczekałeś Golden Life.Żadna rewelacja.Prawie 2 godziny czekania i wyszłam po trzech piosenkach. W następnym roku proponuję Nefre, Indios Bravos i Czesław ¦piewa... może też Pogodno. ;)
Maureen masz rację!! Może jeszcze do tego Grubsona, Ras Lute, Marikę i coś zagranicznego może Alborosie?? :D
Wam nigdy nic nie odpowiada. Owszem że zawsze mogło być lepiej, mogli zaprosić jakies zespoły bardzo znane. Ale to jest Tylko małe miasto Reszel!!! Golden Life grał fajnie i kto potrafi mógł sie dobrze bawić, a nei stać i opierać się o drzewo:]
Cieszę się , że w tak małym miasteczku chociaż raz do roku śpiewają takie gwiazdy. W tym roku było SUPER !!! Bawiłem się ekstra szkoda, że nie wszyscy. Reszel siedział, a nie się bawił, szkoda nie rozumiem tego. Oczywiście nie wszyscy i chwała im za to. Dziękuję wszystkim organizatorom, dobrze wiem jak było to trudno zorganizować. Ludzie nie wstydĽcie się, bo nie ma czego ... bawmy się kiedy możemy i doceńcie to co jest. SZkoda, że w niedzielkę pogoda nie dopisała, w sobotę przerwa techniczna była trochę za długa i zespół Don Vasyl tak póĽno zaczął grać, widocznie wcześniej nie można było inaczej tego zorganizować. :) Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy zorganizowali tą imprezę. Chwała im za to.
Hahah ale ktoś wyjechał Metallica, Blink 182, Green Day i Sum 41 :P Ty chyba nie jesteś świadomy ile takie koncerty kosztują ;) Ja bym proponowała zespóły: Frontside (metalcore) , HOPE (rapcore) i zespół Etna (Reggae).
Ja się ze swoimi znajomymi bawiłam bardzo dobrze:))))) Golden Life jak i Don Vasyl zagrali bardzo dobre koncerty:)) Najlepiej było w niedziele tego błotka i deszczu chyba nigdy nie zapomnimy:D Jakże miło się czyściło o 1 w nocy buty i ubrania:))) Zobaczymy co będzie za rok;)