Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Dni Reszla

Rozmowa rozpoczęta 14.07.2008, 00:27 · 19 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 14.07.2008, 00:27

Dni Reszla były naprawdę udane ;) Fakt nie było zespołu, który by grał muzykę odpowiadającą mojemu gustowi, ale ludzie się świetnie bawili :D Mimo deszczu i nadchodzącej burzy było świetnie!! Bawiłam sie ze znajomymi i moim skarbkiem pod sceną w błocie XD Wrócilismy wszyscy brudni, ale warto było !! A Wy jak sie bawiliscie?? Może wiecie już jakie by zaprosic zespoły za rok?? Pozdrawiam ;)

#2 · 14.07.2008, 01:00

Nom niewątpie jak się słucha techno chłamu jak ogół to i do gustu nie przypadnie. [; Mi tam się podobały rockowe koncerty, bo to są moje klimaty, ale mimo wszystko dzisejsze występy też były bardzo fajne.

#3 · 14.07.2008, 08:54

ja byłam w Giżycku, Ale na Don Vasyl i cygańskie Gwiazdy przyjechałam i było superowo tylko miałam kąpiel w błotku bo w parku ciemno

#4 · 14.07.2008, 09:40

Co do dnia wczorajszego, to się nie wypowiem, bo nie byłem w amfiteatrze. A w sobotę najlepsza była Kookaburra. Nie starczyło mi cierpliwości, żeby doczekać do koncertu Golden Life :]... prawie dwie godziny rozstawiać sprzęt i przygotowywać się do grania... zrozumiałbym, gdyby to byli na przykład Rolling Stonesi ;].

#5 · 14.07.2008, 12:18

Mi się najbardziej podobał koncert Golden Life:) Grali świetnie xD

Zresztą ogólnie Dni Reszla w tym roku były udane ;]

#6 · 14.07.2008, 13:43

Black_sunday nie masz pojęcia jakiej muzyki słucham wiec siedĽ cicho. Nie jest to techno ;] Nigdy tego nie słuchałam.Ty i rock powiadasz?? No wiesz... Ludzie słuchającyc rocka mają rockowy styl. No a po Tobie skarbie nie widać tego kompletnie, zero rockowych dodatków... zero rockowego stylu ;] No tak oczywiście liczy sie to co jest w środku, ale to pozerstwo maleńka ;] Więc nie oceniaj innych po pozorach bo Ty też tak zostaniesz oceniona. Zapewne powiesz, że Cię to nie rusza, ale i tak wiem iż w głębi jesteś strasznie słaba psychicznie...

#7 · 14.07.2008, 15:28

Kamilu ,ależ jesteś niecierpliwy ,zespoły mają to do siebie ,że muszą się dobrze zainstalować,by potem dobrze zagrać.Takie przerwy są zawsze przy graniu na żywo.Było super ,żałuj ,że nie doczekałeś.

#8 · 14.07.2008, 15:30

Anterko ;] Może i przesadziłam z tym techo i głupio wyszło, że potraktowałam Cię jak ogół. Więc za to przepraszam. Ale mniejsza o większość. Wychowałam się na Rocku i Jazzie. Od kilku lat dodatkowo słucham nieco cięższej muzyki, ale nie mam w zwyczaju tego pokazywać. ;] Niestety nie rozumiesz wyrazu 'pozerstwo'. Pozer jest osobą, która próbuje udowodnić, że przykładowo słucha jakiegoś nurtu muzycznego, czy przynależy do jakiejś subkultury, a tak naprawdę robi to dla szpanu i ubiera przykałdowo koszulki zespołów danego nurtu, a tak naprawdę nie wie nic o ich twórczości, muzyce, albo nauczy sie kilku informacji z wikipedi i szpanuje. Ja tej muzyki słucham od X lat .. i nie pozowle nazywać sie pozerem tylko dlatego, że nie nosze jakiś tam badziewnych dodatków. Co do mojej psychiki to się nie wypowiadaj. Zdziwiłaby Cię siła mojej psychiki. I naprawdę szczerze mnie to nie rusza.. i wiesz co? Nie bedę nawet już Ci odpisywać. Bo takie plotkary jak Ty są żałosne.

#9 · 14.07.2008, 15:57

Do anmterki wiesz o czym świadczą takie twoje wypowiedzi:"Zapewne powiesz, że Cię to nie rusza, ale i tak wiem iż w głębi jesteś strasznie słaba psychicznie..."??????????????? Wiesz czy nie wiesz?

#10 · 14.07.2008, 18:24

Ech zespoły jak grały, tak grały, ale zabawa była świetna, na drugi rok proponowałbym zespół HarpiA (dawniej Miecz Wikinga) z Sępólna Krajeńskiego.

#11 · 14.07.2008, 19:12

Tesa, Kookaburra zagrało bardzo dobrze i nie musieli się "instalować" prawie dwóch godzin ;). Cóż, już taki jestem... niecierpliwy ;))).

Anterka, też słucham m.in. rocka, ale nie mam rockowego stylu :]. Czy to coś złego :> ?

#12 · 14.07.2008, 19:59

"Ludzie słuchającyc rocka mają rockowy styl" hahahahahahaahahhaahah xD zal...

#13 · 16.07.2008, 11:33

Ja bym prosił za rok zespół Green Day ,Blink 182,czy też Sum 41 :)

#14 · 16.07.2008, 11:35

W sumie Blink 182 już nie gra,to może Metallica ?

#15 · 16.07.2008, 12:32

Kamilu nic nie straciłeś że nie doczekałeś Golden Life.Żadna rewelacja.Prawie 2 godziny czekania i wyszłam po trzech piosenkach. W następnym roku proponuję Nefre, Indios Bravos i Czesław ¦piewa... może też Pogodno. ;)

#16 · 16.07.2008, 12:36

Maureen masz rację!! Może jeszcze do tego Grubsona, Ras Lute, Marikę i coś zagranicznego może Alborosie?? :D

#17 · 16.07.2008, 13:51

Wam nigdy nic nie odpowiada. Owszem że zawsze mogło być lepiej, mogli zaprosić jakies zespoły bardzo znane. Ale to jest Tylko małe miasto Reszel!!! Golden Life grał fajnie i kto potrafi mógł sie dobrze bawić, a nei stać i opierać się o drzewo:]

#18 · 16.07.2008, 22:08

Cieszę się , że w tak małym miasteczku chociaż raz do roku śpiewają takie gwiazdy. W tym roku było SUPER !!! Bawiłem się ekstra szkoda, że nie wszyscy. Reszel siedział, a nie się bawił, szkoda nie rozumiem tego. Oczywiście nie wszyscy i chwała im za to. Dziękuję wszystkim organizatorom, dobrze wiem jak było to trudno zorganizować. Ludzie nie wstydĽcie się, bo nie ma czego ... bawmy się kiedy możemy i doceńcie to co jest. SZkoda, że w niedzielkę pogoda nie dopisała, w sobotę przerwa techniczna była trochę za długa i zespół Don Vasyl tak póĽno zaczął grać, widocznie wcześniej nie można było inaczej tego zorganizować. :) Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy zorganizowali tą imprezę. Chwała im za to.

#19 · 18.07.2008, 16:16

Hahah ale ktoś wyjechał Metallica, Blink 182, Green Day i Sum 41 :P Ty chyba nie jesteś świadomy ile takie koncerty kosztują ;) Ja bym proponowała zespóły: Frontside (metalcore) , HOPE (rapcore) i zespół Etna (Reggae).

#20 · 21.07.2008, 13:07

Ja się ze swoimi znajomymi bawiłam bardzo dobrze:))))) Golden Life jak i Don Vasyl zagrali bardzo dobre koncerty:)) Najlepiej było w niedziele tego błotka i deszczu chyba nigdy nie zapomnimy:D Jakże miło się czyściło o 1 w nocy buty i ubrania:))) Zobaczymy co będzie za rok;)

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.