Pojawiło się ostatnio info, ze wkrótce będzie rozmowa na chacie z burmistrzem... Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Jakaś data, godzina?
Rozmowa na czacie z burmistrzem Reszla
Rozmowa rozpoczęta 23.02.2006, 13:27 · 15 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Data i godzina rozmowy na czacie z Burmistrzem bedzie podana prawdopodobnie w poniedziałek 27 lutego.
Ponieważ harmonogram pracy burmistrza jest bardzo napięty, termin spotkania na czacie uzależniony jest od kilku innych czynników.
Termin czata z Burmistrzem podany będzie 28 lutego 2006
Proponuję internauci przygotujcie się do rozmowy z Panem Burmistrzem. Pytania można przygotować wcześniej w Word'zie a podczas czatu wklejać poszczególne pytania (poprawność języka polskiego świadczy o nas, a szybkie pisanie może zawierać dużo błędów i niezrozumiałość pytań). Aby nic Wam nie uciekło. To może być bardzo interesujący czat. Przecież tyle problemów Was męczy.
Pozdrawiam
Tak, to istotna sprawa - przygotowanie pytań przed rozmową. Czas bedzie ograniczony, więc warto go wykorzystać jak najlepiej. Mam nadzieję, że już dzisiaj poznamy dzień i godzinę spotkania na czacie.
no i informacji o czacie z burmistrzem nie ma albo ja ślepa albo co?
Niestety Burmistrz w "rozjazdach". Jak tylko otrzymam informację od razu zamieszczę na stronie głównej.
Informacja oficjalna:
Czat z Burmistrzem Reszla odbędzie sie w poniedziałek 6 marca br. w godzinach od 12:00 do 13:00
O! I bardzo dziękujemy za informację . Napewno wszyscy zainteresowani będą pilnować terminu ja zresztą też.
Co niektórzy będą w pracy i nici z tego nie będą mogli zadać pytań. Mam nadzieję, że zapis owego czata będzie można gdzieś przeczytać.
Jeśli tak. Proszę admina o odpowiedĽ na forum.
Tak, forum będzie zapisane i mam nadzieję, ze materiały z forum będą mogły byc opublikowane.
Istnieje też szansa na kolejne spotkanie z Burmistrzem w póĽniejszych godzinach lub w weekend.
Dziękuję za odpowiedĽ. Czekam więc na informacje związane z kolejnym spotkaniem na czacie z p. burmistrzem.
Rozumiem, że jest to czat z bezrobotnymi, emerytami i rencistami posiadającymi internet. Chyba, że młodzież w szkołach bedzie miała wolne a pracownie komputerowe będą oblegane przez wszystkich chętnych. Och! zapomniałem o pracownikach Urzędu Miasta.
Statystyki nie klamia. Najwiekszy ruch na stronie Reszla generowany jest w godzinach 12-13. Najwiecej wpisow na forum i w ksiedze gosci - w godzinach poludniowych. Najwieksze prawdopodobienstwo przeciazenia serwera z czatem (usluga polchat.pl) - godziny wieczorne.
pozdrawiam
A może tak do kontaktu z panem Burmistrzem wykorzystać skype, gdzie można prowadzić konferencję lub/i czad.
ihjo;hj['hjkj
kjjmkjklj