Jak się wam podobał koncert dziś w kościele ,,Psałterz Wrześniowy' ?
Koncert
Rozmowa rozpoczęta 05.04.2009, 20:04 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Mnie się bardzo podobało! Brawa za inicjatywę.
Mi tam osobiście się bardzo podobało;)oby było tego więcej;D
Sami się chwalicie ,Rubik to nie był.
Koncert był wspaniały. Gratuluję młodzieży dobrego wykonania. Gratuluję organizatorom pomysłu i zaparcia. Gratuluję wszystkim Reszelanom i sobie, że mamy taką młodzież, która chce coś robić dla innych.
Wielki sukces. Wspaniale, wspaniale, wspaniale....Olbrzymia praca, wiele prób, włożone serce i dusza artystyczna. Rubik na pewno nie powstydzi sie takiego wykonania. Brawo dzieci ze SP3, młodzież z Gimnazjum nr 1 i Szkół ¦rednich, WSPANIALI SOLI¦CI oraz PANI reżyser ANNA SZEWCZYK. Gratulacje. Tak trzymajcie może Was w końcu docenią i zaistniejecie na łamach lokalnej prasy
A Klezmer chwali, bo Jego córka grała hahaha i niech napisze do lokalnej prasy....
Boli cię to??
Koncert był fantastyczny, wspaniali soliści, wspaniały chór, ogrom pracy i wielkie brawa zarówno dla wykonawców jak i dla pomysłodawczyni, pani Anny Szewczyk!! Jedna tylko refleksja się nasuwa - często zaglądam na forum, młodzież narzeka że nic się nie dzieje, że Reszel jest nudny - moi drodzy, to nieprawda, w Reszlu wiele sie dzieje, tylko Wy nie korzystacie z uczt duchowych, jakie proponuje Wam miasto, burmistrz, nauczyciele,Kościół. Serce się kraja, jak czyta się niektóre wypowiedzi, a na pięknych występach brakuje widzów .............. wstyd
Dlatego wielie brawa, jeszcze raz dla ludzi, którzy dla miasta robią tak wiele. Brawo pani Aniu!!
do FX1
Tak mamy z Żoną kim sie pochwalić, bo mamy bardzo zdolną, pracowitą córkę Aleksandrę i jesteśmy z niej dumni. JeĽdzi 5 razy w tygodniu do Państwowej Szkoły Muzycznej gdzie uczy się zasad muzyki, gra na skrzypcach i fortepianie, gra w piłkę ręczną i osiągneła bardzo dobre wyniki w nauce. To nie jest wstyd cenić wlasne dzieci. ¬yczę Ci FX1 abys dostał stypendium artystyczne od Pana Burmistrza za osiagnięcia artystyczne i wygrał Szansę na sukces i moze jeszcze kilka innych festiwali. Tylko nie zapomnij, ze wszystko przychodzi ciężka pracą i wieloma wyrzeczeniami z młodzieńczego życia. Bardzo serdecznie pozdrawiam i zycze wielu sukcesów, sukcesów, sukcesów ...
mi się podobało chociaż nie słyszałem.
Brawo,brawo,brawo.....
Heh jaki czacik xD
Fajnie fajnie... ;)) Ładniutko no czasem wpadki jakieś ale ogólnie super ;) Oby tak dalej xD