Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

;(

Rozmowa rozpoczęta 12.06.2008, 23:55 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 12.06.2008, 23:55

Dlaczego w tym Reszlu nie ma co robic?! Mozna doła dostac ;/ Niech nikt sie nie dziwi że młodziez z nudów odwala jak nie ma czym sie tu zając... Chodzenie do parku czy przesiadywanie na przystanku mnie nie bawi! Wole posłuchac muzyki no własnie mamy w Reszlu uzdolnione zespoły. Jeden to chyba rock czy metal a drugi reggae. Dlaczego nie zorganizujecie jakis występów dla nich?! Napewno jest wielu ludzi którzy lubią posłuchac muzyki reggae. Chcamy byc razem z nimi w tworzeniu czegos pięknego czym jest muzyka! A to wszystko jakies tajne... Jedyna rozrywka jest na dniach Reszla a to juz tuz tuz a tez chyba jakas tajemnica bo nikt nic nie mówi kto ma na nich byc.. do bani !!!!!

#2 · 13.06.2008, 08:32

no tak ale wiesz nie ma nic za darmo. występy reggae też kosztują. Reszel to nie Warszawa, masz racje że panują tu nudy ale zawsze moża se jakieś zajęcie znaleść. Gdyby ogłosili już teraz kto będzie występował na Reszeliadzie to niebyło by niespodzisanki. Fajnie by było jakby częściej organizowali trakie imprezki ale wiesz koszty też są. :) Pozdrawiam :) :]

#3 · 13.06.2008, 11:15

No ale przeciez by mogli pobierac drobne opłaty za wstep. Nie chodzi tylko o koncerty reggae ale takze inne. No tak wiem że to sa koszty ale na zorganizowanie koncertu nie ma kasy ale na wymienianie jeszcze dobrej nawierzchni kolo ratusza to maja!!

#4 · 13.06.2008, 11:22

Przecież były takie koncerty. I za drobną opłatą - grupa PLATEAU, i bezpłatnie - "Irek Głyk Multisound" i.... salę "wypełnialo" ... kilkanaście osób.

#5 · 13.06.2008, 12:00

Pierwszy raz słysze... wywiescie ogłoszenia a nie jak zwykle ja o niczym nie wiem bo nigdzie nie ogłaszacie co ma sie dziac!!

#6 · 13.06.2008, 15:39

bylo ogłaszane! Ja byłam i na Plateau i Na Irek Głyk Multisound ;] I powiem, że wrażenia były nie samowite ;]

#7 · 13.06.2008, 21:59

Jasssne ogłaszane tylko kiedy?! Ami Ka.. domyslam sie kim jestes a wiec Ty w MOK-u to masz wtyki i wiesz kiedy co jest wiec nie gadaj ze było jawnie skoro przyszło tak mało osób...

#8 · 13.06.2008, 22:45

domyslasz sie, ale po 1 nie mam tam wtyków. Tylko widziałam te ogłoszenia, sama sie tym interesuje i czasami czytam tablice ogłoszen w naszym miescie. O Plateau i Irku Głyku było w gablocie, tam gdzie plakaty o filmach sa..

#9 · 13.06.2008, 22:52

a na słupach przeznaczonych na ogłoszenia to nie mozna rozwiesic? Motocrossy sa tak namietnie promowane a nasi reszelscy artysci to juz nie?! Nawet na stronie Reszla nie ma takich informacji...

#10 · 13.06.2008, 22:58

tam tez było..

#11 · 13.06.2008, 23:22

Witam Nastolatkę. Na stronie głównej Reszla, po lewej stronie jest zakładka "Koncerty". Każda opisywana tam impreza, która odbyła się w Reszlu była zapowiadana co najmniej jeden tydzień wcześniej, a w niektórych przypadkach jeszcze wcześniej. Jeśli chodzi o koncerty podczas Dni Reszla 2008, to informacji takiej nie można podać, gdyż nie jest ona potwierdzona przez organizatora. Myślę, że jeśli zapoznasz się z programem Dni Reszla 2008 dwa tygodnie przed impezą, to zdążysz się przygotować. Zapewniam Cię, że na stronie głównej taki się pojawi.

#12 · 15.06.2008, 12:09

Ale to trzeba umieć czytać,a Ty Adminie za dużo wymagasz.Lepiej narzekac ,bo jak ktos chce to znajdzie info.

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.