Od dwóch dni nie ma żadnego nowego wpisu na forum, tak jakby nikt tu nie zaglądał. Po to , by zmienić ten stan proponuje podyskutować nad jakością obsługiwania klientów przez naszych reszelskich sklepikarzy. Piszcie czy macie jakieś spostrzeżenia i uwagi na ten temat, i w związku z tym kogo można pochwalić a komu dać naganę za jakość świadczonych usług.
Obsługa idealna czy naganna?
Rozmowa rozpoczęta 22.11.2007, 13:32 · 10 odpowiedzi · 0 wyświetleń
myslee ze paanii Adela z obuwniczego jest bardzo miłaa dla swoich kijentów... zawsze cos dobrego doradzii..
w jednym ze spożywczych w centrum jest jedna miła pani i jedna, która jest jej przeciwieństwem :P
Uważam, że panie w aptekach są bardzo miłe ,życzliwe i cierpliwe.Doradzą na każdą dolegliwość.
Najmniej miła jest obsługa w sklepie spożywczym w rynku u Beatki :) tam zrozumieć co mówi to tłumacz potrzebny a i klient jest uważany za nic mało ludzi tam chodzi ze względu na obsługę . :(
"Rogi" dla sprzedawczyń z Pelcowizny za sposób krojenia i pakowania klientom wędlin robią to skandalicznie wskazany kurs estetycznego krojenia, pakowania oraz układania ich w lodowkach u konkurecji- polecam sklep Państwa Filipczyków tam wędlina choć nie zawsze świeża sprzedawana jest klientom w sposób perfekcyjny.
a mi sie zdaję ze w jednym ze sklepów miesnych przy pewnej aptece:P jest nie miła obsuga..a do tego wciskają dla dzieci stare przerośnięte mięso..:/
Mięso to morderstwo, wegetarianizm to alternatywa dla Afryki, głodu i zdrowia. Zachęcam do zgłębiania tematu.
To juz wiem gdzie mam nie kupować.DZIęki.
Aj tam solid;) Tobie to tylko w głowie marchewki i banany:)
Solid Ty byś sobie zjadł kawał schaboszczaka albo golny to byś się w końcu do Orląt nadał... :P