Drodzy Państwo pochodzę z Reszla stąd wywodza się moi rodzice ale lata temu opuściłam już Reszel by szukać dla siebie lepszych perspektyw.
Wybrałam Wrocław gdzie skończyłam studia i znalazłam dobrą pracę której z pewnością nie znalazłabym w Reszlu!!!
Sama mogę powiedzieć chociaż jestem dużo starsza od Pani Niny ze się stad WYRWAŁAM!!!Wsyd mi za was wszystkich bo moi znajomi, przyjaciele z Wrocławia właśnie którzy kibicują Nince za jej cudowny głos spytali mnie czy w Reszlu mieszka naprawdę tyle zawistnych osób które Ľle życza wszystkim którym się powiedzie???I czy panuje tam taka zaściankowość???bardzo przykro mi się zrobiło po takich słowach ale po wejściu na forum reszelskie znam odpowiedz.
Ja,wrocławscy przyjaciele i moi rodzice rodowici Reszelanie kibicują Ninie!!!pozdrawiam
Marianna M
Wstyd mi za Reszelan!!!Reszelanko-Wrocławianka
Rozmowa rozpoczęta 24.09.2008, 08:53 · 6 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Do mnie znajomi po programie (Fabryka..)zadzwonili i zapytali się: w jakiej dziurze Ty mieszkasz?Też mi się przyro zrobiło bo lubię swoje miasto.
Monika masz racje.POPIERAM
Pani Moniko a gdzie w wypowiedzi Pani Niny było wyparcie się Reszla lub jego krytyka???Osobiście nie zauważyłam prócz słow negujących skierowanych do kętrzyńskiego liceum.
Może należy się przyjrzeć nadinterpretacji ze strony znajomych i odnieść do swojego zachowania?
Nie przesadzajcie,już pokazuje swój charakterek,oglądałem dziś relacje o 13.00,mądrosci w Niej nie widziałem.Tak jak ludzie na forum,tak Ona tam pokazuje pazurki.Mądrzejsza od instruktorów.
Jestem mieszkanką Kętrzyna i uczęszczam do tego "okropnego" liceum po którym Nina pojechała nie pozostawiając suchej nitki. Nie musiała iść do tego liceum wiec teraz dlaczego szarga jego imię? Chyba troszke za ostro je ocenila stwierdzając ze nikt w nią nie wierzył bo to prawdą nie jest.. i raczej ta szkoła nie chce niszczyć ludzi tylko ich wykształcić. A już po tych kilku dniach widać jaka ona jest jak sie zachowuje jak już uważa się za gwiazde...
tak pani marianno zawisc to jest ostatnio przyjechalem na urlop i pocieto mi dach w moim samochodzie. nie bylo to zbyt mile.pozdrawiam wszystkich wandali z reszla