ODciąć tą patologie od finansowania z pieniedzy podatników ta banda nierobów jak Mops powinna być zlikwidowana w ramach resocjalizacji po co nam w Reszlu kolejna instytucja nierobów i obiboków
Psiarnie=a Reszel
Rozmowa rozpoczęta 16.07.2020, 21:27 · 14 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Jestem za
Zaraz dziwnym cudem post na temat mopsu zniknie z forum :)
Heheheh pewnei tak ale zapomniałem dopisać MOK Reszelski tam dopiero to patola czemu w innych miastach można zrobić jakieś imprezy tylko w Reszlu się nie da po co finansować MOK skoro to instytucja która istnieje jak MIŚ nikt nie wie po co ale to je nasze i przez nas zrobione
Opowiem państwu o sytuacji istny Monthy Payton grupa młodych ludzi aż 4 ich było istna armia spożywali płyn z ciemnych butelek pewnei jakiś cudo specyfik nagle wynurzył się radiowóz naszych dzielnych Reszelskich strażników texasu ten policijant w ciemnych włosach siedząc za dyszlem czyli kierownicą po krótkiej konsultacji z panią o blond lokach wyjebali jakby ich sam Kaczyński gonił efektem ich dziwnych zachowań na dzień drugi było pobojowisko z liczną i namietna ilością szkła GRATULACJE RESZELSKA POLICJO szkoda tych podatników co na was kase łożą
Ale to nic teraz będzie najlepsze grupka 4 młodych ludzi sporzywała napar z gumijagód nadjechał nasz dielny patrol strażników reszla taaaaa kierowca taki ktoś w czarnych włosach po szybkiej konsultacji z blnd lokami zawineli jak stali aż czkawki dostałem taaa nasza reszelska policja asy nad asy istny drem tem
Mops Mok tych skunksów do likwidacji bo są nikim nie podobni do ludzi
Nieroby i patologia to siedzą na tym forum.
Chyba nie macie świadomości jak wygląda organizowanie imprez w czasie koronawirusa. Cieszcie się, że MOK ruszył z zajęciami, nie wszędzie tak jest.
Chyba ktoś mało dostał. Gdyby nie mops byście tynk że ścian jedli! Nieroby do roboty! To i MOPS zamknąła
xXxXxXx Emilka, sama jestes nierobem bo siedzisz na forum zamiast chociaz jakies prace spoleczne dla dobra nas wszystkich wykonywac.
Ja akurat na tych nierobów chodzących do MOPS i biorących 500+ a nie pracujących robię, więc nie trafiłeś
Ciekawe co na nich robisz,bo jak dotychczas to siedzisz i baki zbijasz i jak ci sie nudzi to wchodzisz na forum i wrzucasz wypociny z calego dnia?
A to akurat nie Twój zakichany interes :)
Nie kicham,ale skoro masz takie problemy,to jestem nawet gotow uzyczyc chusteczki :)