Co taka cisza na forum, może ludzie przestraszyli się nowego wyglądu ? Abo nie potrafią zacząć nowego wątku :) ???
to jest proste :)
Rozmowa rozpoczęta 26.07.2005, 17:10 · 9 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Albo wkurzyli sie, bo ktos im pokasowal wszystkie posty. Tez bym sie wkurzyl :)
Pewnie się wkurzyli, trzeba jakiś gorący temat zacząć, może darmowe piwo pod mdekiem ???
bardzo śmieszne Panie Szymas
A sie wpisze, bo jak narazie jest wiecej watkow niz osob :P Szkoda, ze nie mozna odpowiedziec na odpowiedz :D Pozdrawiam...
Wszystko w swoim czasie Panie Kefas. To forum zrobione trochę w pospiechu, bo stare zlapalo jakiegoś bakcyla i sie wysypalo. Pokombinuje wpisywanie odpowiedzi na odpowiedz za jakis czas.
To bardzo dobrze, ze Pan Admin rozwija Ciagle serwis, cieszy mnie to i zapewne cale spoleczenstwo internetowe rowniez. Mam jednak uwage do ingerencji w moj podpis... jesli mozna to prosze moj adres zmienic spowrotem na kefas69@wywal-to.o2.i-to.pl... jezeli ktos bedzie chcial do mnie napisac, to sobie wyedytuje adres jak trzeba, a spamowi to ja dziekuje i nie chce zeby ten adres byl zbyt latwo dostepny dla jakis botów... dziekuje
Adresy e-mail są już bezpieczne. Generowane są na grafikę i tego robale raczej nie widzą.
Jak bezpieczne są? miały byś adresy nie widoczne a ja na własne oczy widzę więc...!? Panie Szymas o co chodzi??
CZY KTOS MOZE MI PODAC NAZWE STR LIGI HALOWEJ