tacy tez są ;)))))))))
Więc pogadajcie o ratuszskersach
Rozmowa rozpoczęta 14.05.2008, 12:43 · 9 odpowiedzi · 0 wyświetleń
tak a kto naprzyklad?
Przed ratuszem tak samo jak wszędzie zbiera się młodzież z miasta ale oni nie sprawiają żadnych problemów największym utrapieniem są debile co jeżdżą autem w koło Ratusza z piskiem opon , ale ciekawym zjawiskiem są tez dorośli !!! nie młodzież ostatnio w sobotę był dansing u Renaty i jakis jeden typek z apteki Pod Orłem zrobił sobie miejską toaletę w centrum miasta no kurde wstyd !!! I jeszcze co najgorsze w centrum miasta auta z radiem na cały full no masakra o 3 w nocy .Młodzieży raczej nie słychać i nie widać na ławeczkach chyba ze wracaja z imprezki ale ogólnie jest ok .
a ja tam sie zabawię w konfidenta: będe chodzic fotografować, filmować ,a potem robić wstyd tym,którzy nie szanują innych mieszkańców-a co;)szczególnie tych kierowców co jeżdżą po rynku zniedozwoloną prędkością...;)
a ja tam sie zabawię w konfidenta: będe chodzic fotografować, filmować ,a potem robić wstyd tym,którzy nie szanują innych mieszkańców-a co;)szczególnie tych kierowców co jeżdżą po rynku zniedozwoloną prędkością...;)
Może wejdĽ w spółkę z proboszczem, niech ich gani z ambony ;)
hehe gwarantuję,że proboszcz nie chciałby wejśc akurat ze mna we współpracę;)
a to dlaczego?
że tak się wyrażę...jego idee sa sprzeczne z moimi i odwrotnie;)Poza tym publiczne podanie do wiadomości w świetle prawa to nie głos z ambony, ona jest od czegoś innego;)
no ale akurat w tej kwestii myślę że bylibyście zgodni :) no i jakieś małe kazanko z ambony by nie zaszkodziło;)