zastój mały panuje na forum więc postanowiłem zapytać, czy w Reszlu działają jeszcze potomkowie ORMO ? Kiedyś było o tym nawet w RMF FM...pozdrawiam :) .pl
ORMO :)
Rozmowa rozpoczęta 11.12.2006, 23:12 · 8 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Działają działają, dało się tego nie jeden raz na własnej skórze doświadczyć hehe
hehe, Ciebie nie pytałem, Twoje zdanie znam ;P
Co Wy od nich chcecie?? :P:P Fajne z nich ziomki:Dhehe :P:P Pozdrawiam :)
szczególnie z jednej panienki z okienka ;P
Oj Solid Solid... Ty sam się prosisz o to żeby Ci potomkowie karę wymierzyli :P a co do okienka to chyba miś był z okienka? Taka bajka czy cuś :P
Hej gówniarzu jak jesteś taki bohater to podejdĽ do mnie pysk ci obije i nie pozwolę sobie aby byle jaka łajza taka jak ty " solidos " co chodzi i szlifuje chodniki mnie obrażał podpisz sie imieniem i nazwiskiem kiedyś i nie ukrywaj sie pod jakimiś pseudonimami a wówczas zapomnisz jak się nazywasz mnie nie interesuje co kto robi a ja w swoim oknie mogę gołą dupę wystawić i ciebie nie powinno to interesowac zajmij się sobą i swoją rodzinką a ode mnie to z daleka ty burku jeden i ważaj bo będą łapać bezdomne zwierzęta to i ciebie złapią.
wiesz gdzie mozesz mnie cmoknąć ?? Tylko umyj zęby bo masz nie świeży oddech :)
więc tak: po pierwsze nie powiedziałem o kogo mi chodzi wiec nie rozumiem czemu pretensje od razu (uderz w stół??). po drugie nie jestem dla Pani gówniarzem ani burkiem bo za coś takiego moge Panią pozwać do sądu, po trzecie nie szlifuję chodników, a w Reszlu jestem tylko w weekendy, po czwarte zajmuje się sobą, a Panią nie mam najmniejszego zamiaru, po piąte w końcu to mój oddech i niech Pani zajmie się swoją rodzinką, a ode mnie się odczepi, bo ja Pani nie zaatakowałem. i nie zamierzam Pani nigdzie cmoknąć...za to gratuluję poziomu wypowiedzi