Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Piotrek, Piotrek - trzymaj się,

Rozmowa rozpoczęta 12.01.2006, 17:01 · 13 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 12.01.2006, 17:01

To jest cytat ze strony Orląt Reszel: "...My postaramy się na bieżąco informować Was o jego poczynaniach, więc zaglądajcie tu czesto i ... trzymajcie kciuki za "Ruska", jedynego jak dotąd wychowanka Orląt, który wyruszył na podbój I LIGI. Oby mu się powiodło." Super że Piotrowi się udało. Jeszcze duuuuużo pracy przed nim. Ale niech mu się powiedzie. Musi mieć jeszcze chłopak " szerokie" plecy, bo skończy w Czarnych Wróblewo lub innej wielkopolskiej okręgówce. A tak na marginesie, to pan co pisał ten art. mija sie z prawdą lub nie zna historii klubu. To nie jest jedyny wychowanek, Orląt, który wyruszył na podbój I LIGI. Są nawet tacy wychowankowie , którzy "ocierali" się o reprezentacje Polski. Tylko trzeba mieć te "szerokie" plecy. Pozdrawiam i życzę Piotrowi sukcesów i aby moje przepowiednie się nie spełniły.

#2 · 13.01.2006, 17:04

Gdyby mógł podać Pan nazwiska tych wychowanków autor strony Orląt na pewno byłby wdzięczny. Wiem że dość dokładnie przewertował historię klubu i znalazł dwa nazwiska "orlęciaków" którzy grali w I lidzie (Pudlis i Wiereszko) ale to nie wychowankowie.

#3 · 13.01.2006, 22:31

Do Alberta: Dziękuję za przeczytanie mojego postu i muszę z przykrością stwierdzić że w Reszlu mało kto interesuje się takimi tematami. Mógłbym wymienić o kogo mi chodzi ( w moim poście), ale skoro w historii klubu nikt się nie dopatrzył tej osoby( lub tych osób), to nie będę tego robił ja. A i tak nie wypada pisać o tym piłkarzu bez jego zgody, no chyba że w jakimś poście pokaże się jego nazwisko. Dziwię się tylko, że nie wiecie o kogo chodzi. W historii klubu jest jego nazwisko (przeglądałem no i widziałem). Podpowiem tylko, że nie zrobił on wielkiej kariery, ale był w drużynie pierwszoligowej i był brany pod uwagę do reprezentacji Polski. Los jednak wybrał inaczej. Jeśli będzie jakieś szersze zainteresowanie tym tematem , to mogę zapewnić że jestem w stanie skontaktować się z tym panem i byc może (za zgodą) rozszerzyć ten temat. Serdecznie pozdrawiam wszystkich sympatyków p. nożnej.

#4 · 15.01.2006, 21:53

Z chęcią poznam nazwiska tych piłkarzy i będę wdzięczny za ich ujawnienie. Dziwię się bardzo, że tego typu rzeczy są owiane wielką tajemnicą. Licze na odzew.

#5 · 15.01.2006, 21:57

Nie wiem dlaczego robi pan z tego tak wielką tajemnicę...Skoro pan wie, to dlaczego nie chce pan tego napisać???

#6 · 15.01.2006, 23:04

Dla tego piłkarza to raczej powód do dumy a nie jakaś obraza więc nie wiem dlaczego Pan ukrywa jego nazwisko. A wogóle to jak ktoś pisze o piłkarzach (jakichkolwiek)na przykład w gazecie to nie pyta się go o zgodę. A taka informacja na pewno byłaby ciekawa szczególnie że nie znam osoby która wiedziałaby o tym piłkarzu.

#7 · 16.01.2006, 17:35

Witam i dziękuję za odzew. Przepraszam bardzo, ale byście mogli troszkę się postarać , popytać kogo trzeba i byście wiedzieli. Ja nie napiszę o kogo chodzi , bo jak już pisałem bez jego zgody nie będę komuś mieszał. Przepraszam was za to, ale ja jedynie mogę potwierdzić. Nie wątpię w waszą wiedzę na temat Orląt, ale nikt nie wie wszystkiego. Popytajcie gdzie trzeba i nie bądzcie na mnie Ľli. Pozdrawiam i życzę udanych "łowów".

#8 · 16.01.2006, 18:12

Przez Orleta przwinęło się sporo zawodników, szczególnie jak grały w III lidze, jednak Piotrek jest pierwszym wychowankiem klubu, który ma szansę zaistnieć w I lidze.

#9 · 16.01.2006, 18:41

Tak też myślałem. A Pan Nieznajomy niech dalej sprzedaje tego typu "bajki" owiane tajemnicą...

#10 · 16.01.2006, 23:36

Oj chyba pan blefuje bo inaczej by pan powiedział....

#11 · 17.01.2006, 15:21

Panie Romanie: niech pan mnie nie rozśmiesza.W taki sposób to pan się nie dowie o kogo chodzi. Internet to potężna sieć wiadomości, a pan w tak prosty sposób się poddaje. Niech pan troszkę się spręży. Tak bez wysiłku? W 90% wiem kim jest pan Roman i wydaje mi się że rozumie pan to, że bez wysiłku nic się nie osiągnie.

Panie Kibic: nieprawda, Piotrek nie jest pierwszą osobą ( grającą wcześniej w Orlętach), która mogła zaistnieć w I lidze.

Panie Chruścik: odpowiadam : nie blefuję.

POZDRAWIAM.

#12 · 17.01.2006, 16:37

Proponuje, żeby nadal pozostało to WIELKˇ TAJEMNICˇ.:) Hehe...

#13 · 17.01.2006, 16:43

a jak Pan NIEZNAJOMY będzie chciał się tymi jak na razie mało pewnymi informacjami podzielic, to czekam na maila (penny69@o2.pl). Pozdrawiam

#14 · 17.01.2006, 21:49

Do Romana: proponuje pan??? A jakie ma pan wyjście? Ale pan się szybko poddaje. To do pana niepodobne. No niech pan pomyśli, popyta. Reszel to nie W-wa, żeby ludzie się nie znali. Nikt nas przecież nie goni. Serdecznie pozdrawiam.

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.