Dzień dobry.
Mam w planach otwarcie lokalu gastronomicznego w mieście Reszel. Szukam lokalu do kupna lub wynajęcia. Zanim zacznę rozglądać się po stronach internetowych, najpierw warto zapytać mieszkańców.
Czy zatem posiadają Państwo wiedzę o takich lokalach?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Lokal użytkowy kupię/wynajmę
Rozmowa rozpoczęta 29.05.2020, 16:01 · 10 odpowiedzi · 0 wyświetleń
nie rozdrabniaj siem pan i wal odrazu jeno hoddogi hamburgery czizburgery ziemnioki frytkowe i o ile ceny nie przekrocza czech zlociszy to bendziesz pan mial klijentow
Mozesz pan tesz pomyslec o zupach mlecznych bo to bym sam kaj by pan mial to kupil wtedy.
Zdrowja i powodzenja
warto skontaktowac sie z Marta Czajka lokal w ktorym byl do tej pory sklep obuwniczy(na przeciwko wejscia do ratusza) przenoszony jest w inne miejsce wiec lokal byc moze bedzie do wynajecia
każdy w domu gotuje i je ale piwosza kuflowego nie ma to koło ratusza pasuje
Jak już to nie Marta Czajka tylko Wielgat
Jak pisze Czajka to wiadomo o kogo chodzi
Zatoka Sztuki taki lokal nam w Reszlu potrzebny
Lokal na ul Warmińskiej,dawna knajpka przy drodze i z możliwością ogródka z tyłu lokalu.
Panie, po co lokal? Jakiś stary zarywający się obiekt jeszcze ktoś wciśnie. Ma pan gotówkę, to budowa nowego obiektu!
Proponuje zrobić Hard Rock Cafe ! To są kultowe miejsca i takie by się tu przydało.
Najwięcej klientów będzie z zagranicy i to w nich w sezonie musi pan celować!
Ja to od pana mogę co najwyżej raz na miesiąc hamburgera kupić, bo taki mamy "klimat"
po co ci lokal kup 2 hektary ziemi
Ten nik nimfy to pasuje do osoby piszacej