A gdzie Ela Olszewska, Piotrek Ruszkul, Adrian Giziński, Przybylski, Ewa Perłowska i jeszcze kilku znaych reszelskich sportowców????? Nie sądzicie że lista jest uboga-dajmy szansę wszystkim a nie tylko wybranym!!!! Ja chętnie oddałbym głos na jednego z w/w wymienionych!!!!!!
uboga lista sportowców w plebiscycie
Rozmowa rozpoczęta 06.12.2008, 10:15 · 6 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Chodzi o ludzi, którzy mieszkają w gminie Reszel i uprawiają sport. Jak łatwo można zauważyć jest to raczej konkurs amatorów-ludzi bawiących się w sport. Wymienieni przez Ciebie to już profesjonaliści grający w klubach poza WiM.
Dla amatorów????? No nie sądzę że Martyna Siwek jest amatorką!!!!! i z tego co wiem to teraz nie mieszka w naszej gminie!!! Leszek Gwardęcki chyba też nie?
Dla amatorów????? No nie sądzę że Martyna Siwek jest amatorką!!!!! i z tego co wiem to teraz nie mieszka w naszej gminie!!! Leszek Gwardęcki chyba też nie?
Ale Martyna reprezentuje na zawodach Gminę, a ludzie których wymieniłeś grają pod innymi szyldami.
solid_strikes_again Martyna byćmoże reprezentuje gminę, ale sam wcześniej powiedziałes ze to plebiscyt dla ludzi bawiących sie w sport mieszkajacych w naszej gminie!!!! Martyna jest profesjonalistką i mieszka poza granicami naszego kraju! dlaczego więc jedni mają szansę a inni nie?
Egon, wymieniłeś osoby, które promują Reszel bo tu rozpoczęły swoją przygodę ze sportem, ale obecnie reprezentują inne kluby z innych miast. Ideą Plebiscytu jest wybór najpopularniejszych spośród tych, którzy reprezentują kluby i szkoły reszelskie i osiągnęły jakiś wynik sportowy bądĽ w znaczący sposób wpływają na grę swych drużyn. Jeżeli uważacie, że ktoś został pominięty to czekam na propozycję, listę można rozszerzyć.