CZY KTOS MOZE MI NAPISAC CO DZIEJE SIE Z RESZELSKA PILKA SIATKOWA?BO ZA MOICH CZASOW TO SIE JAKOS KRECILO A TERAZ?
SIATKOWKA
Rozmowa rozpoczęta 25.01.2007, 14:34 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
A teraz nic nie ma... Nie ma kto trenować Trener na zdrowotnym, problemy z halą no i samych chętnych wiele nie ma... Ogólnie lipa heh... Tak to wygląda w Rolku a czy starsi absolwenci coś grają to tego nie wiem... pzdr
Uuu widze ze kolega chyba trenowal w Rolku?Szkoda ze to sie sypnelo!
Ja już niestety trafiłem na okres kiedy to się zaczęło sypać, więc z tym trenowaniem to tak średnio ;) ale fakt chodziłem :) a teraz to już tragedia żeby wykombinować sale nawet tak tylko sobie pograć... Może kiedyś jeszcze coś się ruszy :)
Podejrzewam ze Pan dyrektor juz sie o to postaral zeby to zniszczyc!No ja mialem to szczescie i trenowalem w okresie kiedy byly najwieksze sukcesy!
No wiem i zazdroszczę :) Co do działań Dyrektora to nie wnikam... chociaż coś tam pewnie "pomógł"...
TAK WLASNIE POMYSLALEM!Jemu to sie nigdy nie podobalo!Ale widze ze pilkarki dalej na fali!TAK TRZYMAC!POZDRO!
No chociaż one trzymają poziom :) bo siatkarek też już nie ma... :/
Przy okazji pozdrowienia dla Trenera p.Doborzynskiego!
Też masz pozdrowienia od p.Doborzyńskich i Pani Teresa prosiła abyś się jakoś z nimi skontaktował.
Siemanko!Ale co cos sie stalo ze chca sie ze mna skataktowac?Podziekuj im za pozdrowienia!
A TAK NA MARGINESIE TO KIM JESTES?ZNAMY SIE?
SprawdĽ maila ;) aha... no i raczej mnie nie znasz :)