Niedawno stracilam prace z dnia na dzien moze ktos mi moze cos zaproponowac polecic przyjme kazda w miare rozsadku
Praca
Rozmowa rozpoczęta 19.05.2020, 10:51 · 15 odpowiedzi · 0 wyświetleń
W Reszlu oracy raczej nie znajdziesz niestety.Jestem w podobnej sytuacji mam przepracowane wiele lat a teraz zostalam bez niczego jedynie z zasilkiem dla bezrobotnych.To jest jakas masakra bezsilnosc mnie zaczyna dobijac nie wiem jak zyc dalej ...ale kogo to obchodzi
W Reszlu oracy raczej nie znajdziesz niestety.Jestem w podobnej sytuacji mam przepracowane wiele lat a teraz zostalam bez niczego jedynie z zasilkiem dla bezrobotnych.To jest jakas masakra bezsilnosc mnie zaczyna dobijac nie wiem jak zyc dalej ...ale kogo to obchodzi
Pan Maksymiuk potrzebuje do pracy
Budimeks Reszel kilka postów wcześniej.
Budimex Reszel nie no znowu ta firma czytaliście posty ktoś ma niby działalność która nie widnieje w zadnym rejestrze i pisze o dziwnych stawkach godzinowych a ty tego kogoś polecasz kobiecie dobry żart funta wart
dołącz do mojej grupy dewotów
W samławkach potrzebowali do pakowania mebli
Przyjmowali, ale tylko mężczyzn, kobiecie będzie znacznie trudniej znaleźć jakiekolwiek zatrudnienie.
Czemu kobieta nie może być pomocnikiem na budowie? Co to za dyskryminacja.
Skoro kobiety tak walczą o równouprawnienia to dlaczego kobieta nie może wykonywać tych samych prac co mężczyzna . Że niby nie da rady ? Też mi wytłumaczenie .
Na stronie Reszla w sekcji ,, ogłoszenia,, jest informacja że szukają do sprzątania pokoi na zamku. I na oknach koło nowego kebabu szukają do pracy w sklepie zoologicznym ( chyba będą tam otwierać? Nie wiem...)
śpiewać umiesz ? to cie zatrudnię
a ten kebab nie ma mieć przyjęć? Podobno dużo osób nie może się doczekać jego otwarcia,bo to najlepsza,największa i najsmaczniejsza potrawa regionalna, którą ponoć sam Batory się zajadał.
Może tam będą poszukiwać dodatkowych rąk do pracy ?
może budimeksreszel szuka do kadr?