Słyszałem, że jest tylu chętnych, że msza będzie pod ratuszem, a woda święcona będzie w studni. Czy to prawda?
Bo chciałbym usiąść w pierwszym rzędzie żeby usiąść w pierwszym rzędzie. I czy brać krzesła z domu czy postawią więcej ławek?
Msza Święta z Reszla w telewizji
Rozmowa rozpoczęta 26.12.2008, 20:40 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
... Albo sobie żartujesz, albo ktoś Ci nagadał głupot. Msza będzie normalnie w kościele a woda swięcona w życiu nie będzie ze studni... Pomyśl co piszesz.
miało być: chciałbym usiąść w pierwszym rzędzie żeby mnie było w telewizji widać.
i jeszcze na jakim kanale będzie transmisja, bo słyszałem, że na Polsat Sport Extra (takiego nie posiadam), a zwykły Polsat Sport nie pokaże?
Jeśli nie to kiedy będą powtórki?
o jaa... Załamka ;D
dlaczego? myślę, że to bardzo dobre rozwiązanie... Właśnie się dowiedziałem, że podobno Polsat Sport Extra skorzysta z tego, że już rozwiną kable i będą pokazywali rozgrywki halowe... Fajnie, co nie?
Wy na prawdę nie czaicie że gość sobie robi jaja?? xd
Nie robię sobie jaj... tak mi powiedziano, a więc pytam, co nie? Może dzięki temu ktoś się o czymś dowie o czym nie wiedział, co nie?
Jak Cię to interesuje to zacznij chodzić do koscioła ,tam wszystko było mowione i nie rób z siebie publicznie idioty,jak dalej nie rozumiesz to jest opisane na stronie głównej Reszla.Nie rań uczuć innych ludzi,bo to nie śmieszne ,a wręcz głupie.
Przepraszam, że Cię zraniłem... nie chciałem sprawić Ci przykrości. Specjalnie dla Ciebie zacznę chodzić do kościoła. Dziękuję, nawróciłeś mnie.
..do kościoła chodż dla siebie....
Dla siebie to mi się nie chce ...
Ale niektórzy ludzie to są puści i głupi, chyba każdy się domyśli kogo mam na myśli. ludzie czasem zastanowcie sie co piszecie
Jak byś pomyślał to może byś wiedział, że polsat sport i polsat sport ekstra to kanały telewizyjne zajmujące się sportem a nie religią, od tego jest np. TRWM ( <lol2> ), religia TV albo POLONIA bo ją najczęściej oglądają ludzie starsi np. moja babcia która co niedzielę w telewizji o 13.00 ogląda transmisję z kościołów w całej Polsce.
Żal mi aich ludzi jak ty. Tylko spamujesz forum głupimi postami. Nie wierzę, że ktoś ci tak powiedział, a jak tak powiedział to widocznie sobie z ciebie jaja robił albo ma taki sam poziom inteligencji jak ty.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę aby w Nowym Roku na forum nie było więcej takich ludzi.
Szczęśliwego Nowego Roku.