To ona dostała się do tej 13 w fabryce gwiazd, czy jak?
Jak z tą naszą NINˇ?
Rozmowa rozpoczęta 23.08.2008, 13:44 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń
A czytasz czasem, czy tylko obrazki?
cytat z tekstu na stronie reszla:
"W szpony programu dostała się po wielu castingach nasza reszelanka NINA KODORSKA. Jest to Jej kolejny sukces, gratulujemy i będziemy Jej kibicować."
Przepraszam, ale nie zauważyłem ostatniej linijki (moja wina). Temat zamknięty hm Super! Zdolna z niej dziewczyna, taka młoda, a już tyle sukcesów. Gratuluje.
Z Ninka ehe dziewczyna rrzy jak kon i robi z siebie wielka gwiazde, zapatrzona w siebie s*** zal mi jej
Wiedzę, że jej bardzo zazdrościsz (a jest czego).
zazdroszcze jej tego ze jest taka pusta i zapatrzona w siebie
Bardzo proszę o nie wypisywanie takich głupot,jest to bardzo nieładnie,tym bardziej ,że Nina naprawdę osiągnęła bardzo dużo,jeżeli ktos kogoś nie lubi,to nie musi opisywać tego na forum Reszla.Za chwilę ,czytać nasze forum będą ludzie z całej Polski,więc nie piszmy takich rzeczy,a jeśli chodzi o Ninę,to bardzo mądra dziewczyna,wie czego chce.Dodam tylko ,że za takie słowa można ponieść konsekwencje,a możliwośc sprawdzenia pomomo nicku istnieje.Naprawdę nie można byc aż tak złośliwym.A zło uderza w tego,co go sieje.
Beata nie przeginaj z tymi grożbami .Poczytaj ,co piszą o gwiazdach większego formatu na Pudelku czy innych portalach .Ja akurat doceniam osiągnięcia Niny, ale nie wszyscy muszą tak samo myśleć.
Nie, no ewidentna zawiść, zazdrość i co tam jeszcze. Nina jest "niedobra", bo rozpoczyna karierę a np. "Panienki" z przystanku, to dopiero "równiachy". I zajarają, i wypiją, i zrugają przechodnia jak trzeba - swojskie dziewczyny. Albo znudzona młodzież bez przyszłości, której nikt nie chce zapewnić rozrywek w mieście - to dopiero coś. A takie tam śpiewanie w sali kongresowej, czy też uczestniczenie w programie ogólnopolskim to pewnie zwykła próżność gwiazdy zapatrzonej w siebie.
Nie muszą doceniać,nie musi się im podobać,ale niech nie mówią pusta i używają innych epitetów.Pozory mylą.
Jest mi za te osoby po prostu wstyd.