Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

PRZYSTANKERSI

Rozmowa rozpoczęta 13.05.2008, 13:47 · 7 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 13.05.2008, 13:47

Witam !!

Moim zdaniem to co ludzie Pisza o młodzieży przesiadującej niegdyś na przystanku jest beznadziejne , ponieważ nie spędzają z nimi czasu a pisza ze zażywają narkotyki ?? Zaczepiają ludzi ?? Sa niewychowani ?? Przecież to jest totalna bzdura , pisząc o wszystkich osobach zastanówcie się czy przypadkiem kogoś nie uraziliście , bo nie każdy w tej grupie pali papierosy…A może warto się zastanowić dlaczego właśnie siedzieli na przystanku ?? Mogę zasugerować odpowiedz , otóż NIE MAJA ZAPEWNIONEGO MIEJSCA ANI ROZRYWKI przez władze reszelskie …. może czas się tym zainteresować ?! Bo na pewno każdy nastolatek chciałby mieć miejsce do zabawy takie jak dyskoteka lub kąt , w którym mogli by siedzieć bezproblemowo , nie zawadzając nikomu…!!! Zapewnijcie im to a nie będzie żadnych problemow !!!

#2 · 13.05.2008, 15:59

No błagam! Droga Reszelanko nic mnie nie obchodzą wulgarne wyrostki,które się nudza i okupuja przystanek i bynajmniej nie mam zamiaru zapewniac im rozrywki-od tego są rodzice, szkoła idt ( może od razu wybudujmy im wesołe miasteczko,żeby biedna młodziez się nie nudziła?). Ponadto po tych wulgaryzmach tutaj to z całą pewnością "młodzież" ta nie zasługuje na jakikolwiek szacunek czy współczucie. Co z tego,że szczeniaki sie nudzą? Ja mam prawo sobie spokojnie chodzić po Reszlu jako pełnoprawny obywatel,który płaci podatki bez zaczepek czy rzucania w moją stronę wulgaryzmów, bo gnoje sie bawią na przystanku. Przystanek to miejsce publiczne, które służy w ściśle określonym celu!

#3 · 13.05.2008, 16:30

No tak... "zapewnijcie to, zapewnijcie tamto"... a może by tak młodzież wystąpiła z jakąś konkretną inicjatywą :]? Dla chcącego nic trudnego...

#4 · 13.05.2008, 17:45

Dziwię się przede wszystkim rodzicom tych dzieci, że aprobują takie zachowania swoich podopiecznych!!!Nie ma takiej możliwości by zapewnić im jakąś godną rozrywkę, bo "Oni" zapewne nie będą z Niej korzystać!Możliwości są----tylko nie wszyscy je dostrzegają!

#5 · 14.05.2008, 08:30

ty k8**A patrz na siebie nic o nas nie wiesz to wiec zamkinij jadaczke i siec cicho dobra bo zaczynasz mnie powoli w*uR*iAC

#6 · 14.05.2008, 12:19

oj wiem wiele...a szczególnie o waszym poziomie intelektualnym,kulturze osobistej i znajomości ortografii;)

#7 · 14.05.2008, 13:59

Odwal sie od naszych rodziców bo nie wiesz jak nas wychowali a gadasz . I skad wiesz że my nie bedziemy z tego korzystać . Ciekawe jaki ty masz poziom inteligncji i czy masz ta kulture o której wcia wspominasz smieszna jestes hehe i to tyle

#8 · 14.05.2008, 14:18

Biedne dzieciaki...podchodzi mi to pod patologię:(Więcej rozwodzić na ten temat się nie będę, bo to nie mój poziom!

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.