Proszę o kontakt
Cichy prawnik
Rozmowa rozpoczęta 08.12.2008, 00:05 · 2 odpowiedzi · 0 wyświetleń
skoro piszesz to znaczy, że zwrócił się do ciebie nmasz znajomy. Poleciłem jemu aby zwrócił się do ciebie o pomoc. Ja nie mogę się ujawnić ale uważam, że ta osoba została podwujnie skrzywdzona. Jeżeli uraziłem Ciebie podpowiadając skrzywdzonemu to sory ale jeżeli jesteś zainteresowana pomocą dla niego to pomóż. Jak prawo zwycięży a prawo jest po stronie znanej Tobie osobie to wtedy ujawnię się kontaktem osobistym z Tobą.
Sory ale coś nie zadziałało i tyle jednakowych postów poszło. Chcę jeszcze doać,że warto pomóc czasami bezinteresownie dla dobra innych wiem też to, że można na Ciebie liczyć bo jesteś w porzo. Ja próbowałem bezpośrednio pomóc tej osobie ale mimo wielu prób nie skontaktowała się ta osoba ze mną. Prawdopodobnie jest zastraszona albo poprostu boi się podjąc dalej ten temat. Wiem,. że nie jestem sam w tej pomocy bo ktoś się zwrócił do sąsiada Twojego pracodawcy. Możemy dalszą korespondencję prowadzić na gg. Jeżeli jesteś zainteresowana tym tematem to podaj mi gg a ja się odezwę.