NIECH W KONCU ZROBIA Z NIMI PORZADEK!!!NASI "FUNKCJONARIUSZE PRAWA"POTRAFIA TYLKO ZATRZYMAC PIJANEGO ROWERZYSTE I NIC WIECEJ!!A CWANIAKUJA JAKBY .pl CONAJMNIEJ SZKOLE OFICERSKA KONCZYLI....BANDA CWANIAKOW BEZ SZKOLY!!!NICZEGO NIE POTRAFIA!!!!...KAZDY CI TO POWIE.....TO SA NASI PANOWIE....:))BRECHA Z NICH!!!!!!!!
policja w reszlu
Rozmowa rozpoczęta 20.02.2007, 14:53 · 18 odpowiedzi · 0 wyświetleń
na pewno nie wszyscy są też tu porządni policjanci
No tu przesadzasz chłopie, niektórzy są wporzo. Tylko pozostałym czasami palma odbije jak to miało miejsce niedawno. Nie uogólniaj.
Dokładnie... jest kilku znośnych ;)
Hm widzisz 4String gdybym ja tak się wypowiedziała jak Ty już byś coś nie mądrego pisał na mój temat a tu no proszę jaka niespodzianka Ty wypowiadasz się tak miło o nich ?? Ale jak wiadomo są ludzie i taborety tak samo jest z policja są dobrzy i Ľli tylko czemu tak po kolei nie zabieracie się im do .... przeciez kilku już nie powinno pracować za przekroczenie uprawnień , lub za opieszałość w prowadzeniu postępowania a co ciekawsze za nie słuszne posądzenie ( uniewinnienie w sądzie ) jest tu dwóch takich ale bez komentarza.
Właśnie, nie uogólniaj, jest kilku całkiem, całkiem znośnych.
Z resztą, napisałeś to pewnie tylko dla tego, że się afera zrobiła...
A policjanci nie są wcale najgorszym przykładem przekraczania uprawnień.
Więc wstrzymaj się od idiotycznych wypowiedzi. Jak masz coś do powiedzenia, to proszę bardzo, ale reprezentuj jaki kolwiek poziom, bo nikt twoich wypowiedzi sobie poważnie do serca nie weĽmie.
przesada niektorzy sa wporzadku!!czasami kazdy przegina!!!dajcie na luz!!!!
No niech będzie, że miło Pani Marzeno :) Po prostu jest dwóch takich co to nie widziałem żeby kiedykolwiek jakiś przepis złamali, a i w starciu "oko w oko" podchodzą "frontem do klienta" ;) a nie od razu kajdanki i mandat ( co akurat w tamtej sytuacji byłoby bezpodstawne ale jednak na upartego mogliby wypisać :) ) Dalej uważam że nasza policja jest kiepska... a wyjątek jest tylko potwierdzeniem reguły ;)
Tak 4String jest ich wielu nie tylko tych 2-ch policja jest kiepska i ja tu ich wcale nie bronię znam Jarka i jest to na prawdę fajny chłopak być może też taki jesteś nie wiem ale oni jako policjanci za dużo sobie pozwalają więc dałam przykład jak traktują ludzi po prostu mają za śmieci oni wcale nie są bez karni i jeżeli Jarek udowodni swoje racje to poniosą konsekwencje zgodnie z prawem ale tych 2-ch to za mało bo napisałam ze jeszcze są inni co pozwalają sobie dużo-za dużo . Mam dowody na to i moge udowodnić ze mówię prawdę.
Nie wiem czy Ľle zrozumiałem Pani wypowiedĽ albo czy Pani nie zrozumiała mojej lub przeszła od razu do tematu tych "złych" ;) policjantów, w każdym bądĽ razie chodziło mi o to że jest dwóch takich o których złego słowa nie powiem :)
Ja mówiłam że ci policjanci Ľle zrobili ale są jeszcze dwaj inni co robią podobnie i im też przydał by się jakiś kuksaniec w .... nie popieram tego co zrobili mam dość przykrych wspomnień na temat policji więc wiem do czego są zdolni. A do Ciebie nie mam nic a nic absolutnie.
Nie ferujcie wyroków, bo prawda da się sama obronić. Jaka była możemy domniemywać. Nie bylismy świadkami zajcia. Każdy ma słabe chwile i Jarek i Marian i Zbyszek i Tereska czy Marzenka. A stróż prawa powinien nim być przez cała dobę. Jestem za Policją.
Ale nie w taki sposób, czy on biegł do policjantów z nożem czy kijem ? Wazeliną zajechało.
Ale pieprza ci policjanci głupoty szukają teraz obrony dla siebie bez przesady panowie wiadomo że jak chce się uderzyć psa to i kij się znajdzie ale nie w taki sposób na pewno nie Jarek . Najlepszą obroną jest atak więc będą mówić wszystko żeby pogrążyć chłopaka ale ja nie wierzę w takie bajki bo to tylko dla dzieci jest dobre. Kiedyś miałam sprawę że niby pobiłam policjanta K.O. to było w latach 90 dostałam jakies zawiasy ale wiecie co jakich on miał kolegów skoro ja go biłam a oni stali jak d...y i patrzyli było ich razem 4 i nic nie zrobili ??? a ja po prostu poklepałam go po mundurze ale ze złości stwierdził że uderzyłam go złożyłam skargę to potem pracował jako ochroniarz w Remie a teraz tyra w czynie chyba że już go zwolnili. Bo wówczas z policji go wyrzucili.
acha zresztą co to za policja jeżeli wchodzi do mnie dzielnicowy a pies mój szczeka ja mówię mu zamknij morde a on myśli ze to do niego nawet nie odróżnia co do kogo się mówi
"Najlepszą obroną jest atak więc będą mówić wszystko żeby pogrążyć chłopaka" ale o co dokładnie chodzi ?? Czyżby zabrali gdzieś głos w tej sprawie ?? :)
tonacy brzytwy sie trzyma.Czas pokaze jak to bylo naprawde.Nie wierze zaklamanym psom.Powinni poniesc konsekwencje swiich bezmyslnych czynow!!!!!
żal panów B, starego niech wysla na emeryture, a młodego do szkoły-to najodpowiedniejsze miejsce dla niego.
Tam ich miejsce.Dobrze Aniu mowisz.Jestem za.To karygodne posuniecie z ich strony!