w sobotę 15 X. usunięto piękne dorodne drzewa na łukasińskiego , ciekawe komu przeszkadzały? A może mamy za dużo zieleni w mieście? Jestem zbulwersowana tą sytuacją i mam nadzieję, że wiele osób też;;
zbulwersowana;;
Rozmowa rozpoczęta 19.10.2011, 08:34 · 10 odpowiedzi · 0 wyświetleń
widzisz zbulwersowanie na mojej twarzy?
Bardzo dobrze, że wycięli te drzewa. Zawsze można zasadzić nowe krzewy.
Gratuluję pomysłu wycinki!!
We współczesnym świecie przy nowych osiedlach drzewa się sadzi, a nie wycina, ale zawsze znajdą się mądrzejsi. Wygląda to tragicznie. Pozdrawiam
A mnie jest smytno jak na to patrzę, słyszeli tam o ekologi, o tlenie bo o wrażliwość na piękno przyrody to nie warto pytać - tacy ludzie bez wrażliwości.Nie uszanuje psa, wytnie drzewo...co jeszcze zrobią?
A można w pażdzierniku wycinać drzewa? ja nie dostałam pozwolenia, co jest
A mnie jest smutno jak na to patrzę, słyszeli tam o ekologi, o tlenie bo o wrażliwość na piękno przyrody to nie warto pytać - tacy ludzie bez wrażliwości na wszystko.Nie uszanuje psa, wytnie drzewo...co jeszcze zrobią?
drzewa można usuwać od 16 paĽdziernika do końca lutego , jestem ciekawa dlaczego zostały usunięte 15. 10. , trzeba sprawdzić terminy usunięcia w decyzji burmistrza i czy na wszystkie usunięte drzewa była zgoda?
Tez nie macie juz o czym pisac... Moze stanowily zagrozenie te drzewa.. :/
Chyba dla wiewiórek :) A tak na poważnie, to te drzewa były tam od zawsze i dobrze kojarzyły się z tą ulicą, zasłaniały bloki, których architektura nie należy do najładniejszej. A teraz sam każdy może ocenić jak było z drzewami, a jak jest obecnie... Pozdrawiam
Po prostu potrzebny tani opał na zimę(darmowy).