Radosne wieści dotarły do nas z Barcian, gdzie wybrano Miss Ziemi Kętrzyńskiej. Spośród dwunastu kandydatek, trzy pierwsze miejsca zajęły Reszelanki. Miss została Gosia Grzelak, I-vice Kalina Wróbel, a II- vice Aleksandra Michalak. Publiczność reszelska jak zwykle dopisała i wspierała nasze dziewczyny, czego nie można powiedzieć o naszych władzach. Na tak ważnej uroczystości zabrakło nie tylko Pana Burmistrza, a nawet nikogo kto reprezentowałby nasze lokalne władze. Wstyd, ponieważ tylko reszelanek nie wspierał nikt z naszych władz. Gratulując zwycięzcom, serdecznie pozdrawiam wszystkich pracowników Urzędu Miasta. Silna reprezentacja z reszla jedzie teraz na konkurs wojewódzki i mam nadzieje że tym razem ktoś z władz pofatyguje sie by wesprzeć nasze dziewczyny.
Wybory miss.
Rozmowa rozpoczęta 20.04.2008, 00:22 · 7 odpowiedzi · 0 wyświetleń
E tam władze, ważne ze bliscy byli :)
A co władzom do tego? Może zaproszenia nie dostali :P
Gratulacje dla dziewcząt reprezentujących miasto Reszel w Konkursie Miss Ziemi Kętrzyńskiej 2008. Wszystkie zaprezentowały się z gracją, deklasując kętrzynianki,otrzymując wszystkie możliwe tytuły.Szczególne gratulacje dla nowo wybranej Miss 2008 - GOSI GRZELAK niezwykle subtelnej,uroczej dziewczyny o bardzo miłej aparycji.Życzę Ci Gosiu kolejnych sukcesów.
Zaspały władze naszego miasta,a przecież to doskonała promocja.Dziewczęta otrzymały kwiaty od znajomych i rodziny.
Przesyłam czerwoną kartkę Panu Burmistrzowi.
Popieram Panią Barbarę. Czerwona kartka dla Pana Burmistrza i jego współpracowników jak najbardziej sie należy. Powinni jakoś zadośćuczynić teraz wszystkim reprezentantkom naszego miasta, ale pomysły pozostawię samym zainteresowanym.
Ja równieą dołączam czerwoną kartkę! Dziewczyny gratulacje! Jesteście piękne! ale powiem tak...Kalina to jest poprostu zjawiskowa kobieta. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i dalsze sukcesy.
Wszystkie dziewczyny są piękne :) Brawo za odwagę, bo cóż tu kryć, trzeba nie lada odwagi, żeby się zaprezentować przed szeroką publicznością.
Teraz trzymamy kciuki za kolejne etapy.
Gosi natomiast życzę tytułu najpiękniejszej Polki :)
No a władzom rzeczywiście punkt karny się należy.
Gratuluje wam dziewczyny!!:) I wiem ze nie mieliscie tam łatwo bo przecież jeĽdzilem z Wami na próby:) Gratuluje także reszcie dziewczyn za odwage ale niestety miejsc na podium było tylko trzy:( A z tego co mi wiadmomo to Pan Burmistrz otrzymał zaproszenie ale z niego nie skorzystał!!! Powodzenia w nastepnych etapach konkursu!!!;)