Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Wybory miss.

Rozmowa rozpoczęta 20.04.2008, 00:22 · 7 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 20.04.2008, 00:22

Radosne wieści dotarły do nas z Barcian, gdzie wybrano Miss Ziemi Kętrzyńskiej. Spośród dwunastu kandydatek, trzy pierwsze miejsca zajęły Reszelanki. Miss została Gosia Grzelak, I-vice Kalina Wróbel, a II- vice Aleksandra Michalak. Publiczność reszelska jak zwykle dopisała i wspierała nasze dziewczyny, czego nie można powiedzieć o naszych władzach. Na tak ważnej uroczystości zabrakło nie tylko Pana Burmistrza, a nawet nikogo kto reprezentowałby nasze lokalne władze. Wstyd, ponieważ tylko reszelanek nie wspierał nikt z naszych władz. Gratulując zwycięzcom, serdecznie pozdrawiam wszystkich pracowników Urzędu Miasta. Silna reprezentacja z reszla jedzie teraz na konkurs wojewódzki i mam nadzieje że tym razem ktoś z władz pofatyguje sie by wesprzeć nasze dziewczyny.

#2 · 20.04.2008, 01:34

E tam władze, ważne ze bliscy byli :)

#3 · 20.04.2008, 13:30

A co władzom do tego? Może zaproszenia nie dostali :P

#4 · 20.04.2008, 14:28

Gratulacje dla dziewcząt reprezentujących miasto Reszel w Konkursie Miss Ziemi Kętrzyńskiej 2008. Wszystkie zaprezentowały się z gracją, deklasując kętrzynianki,otrzymując wszystkie możliwe tytuły.Szczególne gratulacje dla nowo wybranej Miss 2008 - GOSI GRZELAK niezwykle subtelnej,uroczej dziewczyny o bardzo miłej aparycji.Życzę Ci Gosiu kolejnych sukcesów.

Zaspały władze naszego miasta,a przecież to doskonała promocja.Dziewczęta otrzymały kwiaty od znajomych i rodziny.

Przesyłam czerwoną kartkę Panu Burmistrzowi.

#5 · 20.04.2008, 14:38

Popieram Panią Barbarę. Czerwona kartka dla Pana Burmistrza i jego współpracowników jak najbardziej sie należy. Powinni jakoś zadośćuczynić teraz wszystkim reprezentantkom naszego miasta, ale pomysły pozostawię samym zainteresowanym.

#6 · 20.04.2008, 18:01

Ja równieą dołączam czerwoną kartkę! Dziewczyny gratulacje! Jesteście piękne! ale powiem tak...Kalina to jest poprostu zjawiskowa kobieta. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i dalsze sukcesy.

#7 · 21.04.2008, 09:31

Wszystkie dziewczyny są piękne :) Brawo za odwagę, bo cóż tu kryć, trzeba nie lada odwagi, żeby się zaprezentować przed szeroką publicznością.

Teraz trzymamy kciuki za kolejne etapy.

Gosi natomiast życzę tytułu najpiękniejszej Polki :)

No a władzom rzeczywiście punkt karny się należy.

#8 · 21.04.2008, 21:28

Gratuluje wam dziewczyny!!:) I wiem ze nie mieliscie tam łatwo bo przecież jeĽdzilem z Wami na próby:) Gratuluje także reszcie dziewczyn za odwage ale niestety miejsc na podium było tylko trzy:( A z tego co mi wiadmomo to Pan Burmistrz otrzymał zaproszenie ale z niego nie skorzystał!!! Powodzenia w nastepnych etapach konkursu!!!;)

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.