Nie popisali się w tym roku uprzejmością do dzieci niektórzy ludzie w naszym maleńkim Reszlu,stek bzdur opowiadali dzieciom które zbierały pieniążki na "WOŚP" kochani ta kasa nie jest dla Owsiaka tylko dla chorych dzieci on kupuje sprzęt specjalistyczny a nie bierze sobie do kieszeni. Zbulwersowały mnie nie które opinnie na ten temat nikt z nas nawet by nie pomyślał aby coś takiego zorganizowac jak Owsiak by pomóc dzieciom a On to zrobił poraz 14 i zawsze są pozytywne tego skutki. Opanujmy więc swoje języki i powiedzmy raz w życiu coś mądrego a nie głupoty typu "on zbiera kasę dla siebie" przecież to paranoja!!!!!Biedne dzieci namarzły się , nie wyspały , a jakieś babki co idą z kościoła pobożne i bogobojne gadają bzdury dla tych dzieci co kwestują.Ale u nas tak jest zbierają to napewno dla siebie wezmą wiem coś na ten temat bo jak ja zbierałam na dzicko pieniądze też tak mówili ale ja nawet 1 grosza na oczy nie widziałam. Pozdrawiam mieszkańców naszego dziwnego miasteczka tych mądrych i tych niezbyt rozgarniętych . SIEMA DO NASTĘPNEGO ROKU NA 15 "WOŚP"@
Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty
oj bardzo nie ładnie!!!
Rozmowa rozpoczęta 08.01.2006, 16:04 · 0 odpowiedzi · 0 wyświetleń