Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

podziękowanie

Rozmowa rozpoczęta 28.10.2015, 20:04 · 14 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 28.10.2015, 20:04

szanowni państwo serdecznie dziękujemy za poparcie PiS w wyborach parlamentarnych PiS w Reszlu wygrał jeszcze raz dziękujemy i również czekamy na zmianę pozdrawiam

#2 · 29.10.2015, 08:33

no będzie pięknie! aż strach pomyśleć!!!!!!

#3 · 29.10.2015, 11:52

A idźcie wy* wPiS-du i wy pisowcy i Ci zdrajcy narodu co na Was i PO głosowali.

*wy z małej litery, bo szacunku do Was brak.

#4 · 31.10.2015, 14:06

nie bądz taki wulgarny Statixxx

#5 · 31.10.2015, 16:18

Była szansa coś zmienić, niestety znów durny naród wybrał te same gęby znane od 89r.

#6 · 31.10.2015, 19:53

ja głosowałem na Korwin bo juz na Stonoge nie można drugi raz zagłosować

#7 · 02.11.2015, 13:37

Faktycznie trzeba było głosować na Korwina i potem płacić za leczenie w szpitalu ,wizyty u lekarza albo za naukę dziecka w szkole .Byłoby Cię na to stać ?

#8 · 02.11.2015, 14:35

-puk, puk do drzwi...
-kto tam ?
-ABW
-nie wierzę
-my właśnie w tej sprawie...

#9 · 02.11.2015, 21:59

Oby tylko tym razem ten Kaczor szabla nie machnął bo szkoda niewinnych ludzi którzy zginęli w ZAMACHU przez Lesiulka. Ciągle katastrofa Smoleńska i Kaczor z Kaczorowa nie żyją a o młodych ludziach sie nie mówi. Córka Kaczorów kasy dostała a ile dostali rodzice tych młodych kobiet? PIEKNE PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC. I ZA NASZE PIENIADZE KLECHY BEDA FINANSOWANE. BRAK IN VITRO... ALE JAK KLESZCE URODZI SIE DZIECKO TO KTO NA NIEPLACI? NA PEWNO NIE TATUS....

#10 · 03.11.2015, 13:32

najgorsza te PO rozkradli polske ze bieda ,samobójstwa ludzi zeby ich szlag trafił

#11 · 04.11.2015, 06:59

ktos, takie pierdoły to ty se w kieszeń schowaj. Piszesz co ci wygodne a nie masz o tym zielonego pojęcia. Trzeba było wybrać platformę i dalej wpędzać ludzi w ubóstwo, podnosić podatki, wiek emerytalny i chodzić do restauracji do sowy.

#12 · 04.11.2015, 12:12

Popieram kogos o nicku ktos. Tak sie sklada ze znam rodzine z okolic Bialegostoku - zmarlej w Katastrofie smolenskiej i o nich sie zapomnialo. Nie wypowiadam sie tak szeroko jak ,,ktos" ale ta rodzina oplakuje corke fakt zadne pieniadze zycia nikomu nie zwroca, ale Kaczynska Martusia obnosila sie tym co dostala po smierci rodzicow oraz praktycznie mowilo sie o parze Prezydenckiej gdy inne rodziny dostalu ,,zapomoge" pomoc psychologa i tyle... Zobaczymy czy wiek emerytalny zostanie obnizony bo juz Prezydent sie z tego wycofuje... Nie mam nic do PiS ale zadna partian ie zrobi dobrze i z proznego nie naleje... A prezydenta i premiera z PiS juz mielismy i co nie bylo afer? Mielismy ten raj? Potrzeba jest zmiany na nowe mlode twarze... A nie stare swinie w korycie. A Ci co w 100% popieraja od dawna pis niech sie nie obrazaja kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

#13 · 11.11.2015, 19:45

Po zlodzieje tylko Pis Reszta to gówno

#14 · 11.11.2015, 21:58

Każda partia to gowno...

#15 · 23.11.2015, 12:04

Ja mimo młodego wieku zagłosowałem na Prawo i Sprawiedliwość, bo mają bardzo fajne plany na przyszłość, szczególnie zamknięcie gimnazjów, 500zł na każde dziecko miesięcznie, oraz zmniejszony wiek emerytalny u kobiet, mama w końcu będzie zadowolona, bo to absurd że co 2 lata Platforma Obywatelska zwiększała te liczbę o parę lat do przodu, ludzie przez to popadają w depresje, liczcie się z nieszczęściem innych, nie lepiej pomagać jak pracownicy MoPS i być dumnym, że dzięki temu że taka organizacja istnieje, ludzie są szczęśliwi? Nie no, pewnie.. Lepiej myśleć o nowym samochodzie i nowych meblach do domu, ludzie przestańcie być tacy bezduszni, garstka ludzi chodzi do kościoła, mało kto słucha naszego Plebana Kapelana, a bardzo mądre słowa prawi na kazaniach, dzięki niemu, byłem nawet parę razy na mszy wieczorami. Jestem dumny z mniejszości ludzi, ale liczę na to, że każdy się zmieni, a miasteczko będzie najszczęśliwsze na warmii. Pozdrawiaaaam :)

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.