"Profil ma zadanie zebrać jak najwięcej osób, które nie przepadają za tą oto istotą.
Nie chodzi tu o jakąkolwiek zazdrość i zawiść, bo jej nie ma.
Po prostu są ludzie, których się nie lubi z jakichś tam powodów.
Profil nie ma na celu obrażaniu Niny, ma jedynie delikatnie zasugerować, że ludzie nie lubią gwiazdeczek, które jak to ujęło dużo osób, nie widzą tego co się dzieje na dole, bo kroczą z głową wzniesioną ku górze. Zapraszamy tu też osoby, które nie lubią głosu Niny.
Nina jest już osobą publiczną, więc można założyć jej Anty FunClub ;)
Pierwszy występ Niny był porażką, zresztą widać było to też po jej minie.
Do tego, ta zapowiedz "Jestem Atrakcyjna" - koń by się uśmiał ;]"
BARDZO PROSZĘ JAK RESZELACZKI DOCENIAJA PRACE NINY I JESZCZE SIĘ BULWERSUJˇ....ZA TO MIAŁA PODZIEKOWAĆ?
anty Nina Kodorska
Rozmowa rozpoczęta 22.09.2008, 15:40 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń
nie znam jej osobiście, nie lubię takiej muzyki, no ale to chyba już lekka przesada.
jaka Ty głupia jesteś dziewczyno!! I po co to?! Adwokatem jestes taaaak skieruj to do sądu bo ktos wyraził swoje zdanie na temat Twojej idolki ohhh Ninusia jest cudowna!! Ludzie uwaga wszyscy musimy kochac Ninkę i ani złego slowa na nia bo spotka nas kara pójdziemy do piekła albo wywioza nas z miasta!!
popłaczcie sie
Moim zdaniem, Anterka nie jest, ani podła, ani głupia :P W sumie juz rzygać się chce jak czyta się o Kodorskiej. Co za dużo to nie zdrowo!
Ten profil to nie zazdrość?! A co innego? Nie jestem fanem Niny, bo za wcześnie na jej fancluby. Wychodzi z ciebie, droga anterko, małomiasteczkowość. Dlaczego nie założysz antyklubu Janka Kowalskiego, tylko własnie Kodorskiej? Oj, nadepnęła Ci ona solidnie na odcisk. Ładniejsza, mądrzejsza, bardziej utalentowana czy co???
sory hello to nie jest mój anty fun club ;] tak sie składa ze na tak dobry pomysł nie wpadłam ,ale gratuluje tej osobie która to zrobiła ;) No przykro mi ale skoro powstał fun club Kodorskiej to czeu nie moze powstac anty fun club. Co do zazdrosci... To czego mam zazdrościc?? Jak dla mnie to ona jest za duża w pionie i poziomie. A co do twarzy to tez mi sie nie podoba ;/ Ma zbyt ostre rysy fakt brzydka nie jet ale nie chciałabym wygladac jak ona ;] Głos tez mi sie nie podoba , jedyne co ma swietne to włosy takie długie i zdrowe. Hmm wiec co z zazdrosci o jej włosy mam być PODŁA i GŁUPIA?? hahahaha smieszne xD
Tworzymy nową polszczyznę?? fLustracja, reszelaCZki...;)
Wiecie co?? Dla mnie to wszystko co piszecie jest chore!!!! Moze faktycznie Nina nie jest nie wiadomo jak fantastyczną osobą, ale co wam do tego?? Za wcześnie jest zakładać jej FanClub czy Jej AntyFanClub, nie sądzicie?? I nie wiem po co wy się jej czepiacie?? Ma dziewczyna swoje 5 minut i powinniście być dumni ze osoba z RESZLA zaszła tak daleko!! I moim zdaniem te oszczerstwa w jej kierunku to faktycznie zwykła chamska zazdrość!!!!
A co nas obchodzi Jej 5 minut,bo tylko tyle będzie miała,już wychodzi Jej słomiana inteligencja.a każdy ma prawo tak jak Ty wyrażac opinię,a czy zaszła daleko-chyba jeszcze NIE.Gdyby nawet wygrała ,to i tak nie przekona wiekszości ludzi z Reszla.To był Jej największy błąd.Zeby być Gwiazdą to trzeba myśleć,u Niej to problem.
Maryno przeczytaj swoją wypowiedz ze zrozumieniem i jeśli jesteś chociaz troszkę inteligentna to wybuchniesz śmiechem....a śmiech to zdrowie...więc przeczytaj i zafunduj sobię odrobinkę śmiechu!
ps.Ja myślę że Nina nie musi nic nikomu udowadniać!
A co to niby jest ta "słomiana inteligencja"??