a jesli chodzi o "mondżyć" to pisze się mądrzyć a jak podobał się motokros bo ja stwierdzam że była lipa
Drugi dzień w amfiteatrze!!
Rozmowa rozpoczęta 16.07.2007, 00:09 · 68 odpowiedzi · 1 wyświetleń
a jesli chodzi o "mondżyć" to pisze się mądrzyć a jak podobał się motokros bo ja stwierdzam że była lipa
A jeśli chodzi o "motokros" to pisze się "motocross"... jesli już mamy być tacy drobiazgowi ;D :P... A niech mi tylko 4String napisze, że znów używam niezrozumiałych zwrótów ;) ;D...
Znów używasz niezrozumiałych zwrotów :P
Tu już nie chodzi tylko o zwrot... Teraz to ja Cię już w ogóle nie rozumie ;p jak tak się wszyscy krztusicie, plujecie to i ja się o mały włos kleikiem nie zadławiłem ;)ach te forumne dyskusje... xD
Dzięki Solid ;P... na pszyszłość bende pisał poprawnom polszczyznom, bes zbendnych ódziwnień ;D... 4String, nie wiesz, że to niekulturalnie czytać przy jedzeniu ;P :F...?? A że już o szkodliwym wpływie na zdrowie nie wspomnę ;)...
Kurde może i masz racje... ;/ to ja może jeszcze przestanę czytać na głos to i biurko czystsze będzie ;p
Baaaardzo to ciekawe co Wy tu piszecie, szkoda tylko, że chyba jedank nie macie pojęcia, ile przygotowań muszą włożyć w swoje występy choćby tutejsi wykonawcy.... Przepraszam bardzo "nescafe" ale co Ci się nie podobało w występie "Farmy"?? Zaspiewasz tak jak oni?? Ciekawe... Poza tym, "antyMOCHER" skoro mówisz, ze wszyscy tańczący pod sceną na "NO TO CO" byli pod wpływem alkocholu, to widze właśnie, że nie wiesz co mówisz, bo CONAJMNIEJ połowa osób była tam całkiem trzeĽwa!! Po prostu są na świecie ludzie którzy potrafią się DOBRZE bawić bez alkocholu...
Baaaardzo to ciekawe co Wy tu piszecie, szkoda tylko, że chyba jedank nie macie pojęcia, ile przygotowań muszą włożyć w swoje występy choćby tutejsi wykonawcy.... Przepraszam bardzo "nescafe" ale co Ci się nie podobało w występie "Farmy"?? Zaspiewasz tak jak oni?? Ciekawe... Poza tym, "antyMOCHER" skoro mówisz, ze wszyscy tańczący pod sceną na "NO TO CO" byli pod wpływem alkocholu, to widze właśnie, że nie wiesz co mówisz, bo CONAJMNIEJ połowa osób była tam całkiem trzeĽwa!! Po prostu są na świecie ludzie którzy potrafią się DOBRZE bawić bez alkocholu...
To ja to ja :D:D:D ;)
,,całkiem trzeĽwa" hehe dobre wiec pili a całkiem robi wielką różnice nie trzeĽwi
ja się bawiłam i nie miałam w sobie żadnych % są ludzie dla których zabawa nie musi być zakrapiana ja nie potrzebuje alkoholu by się dobrze bawić moi znajomi z którymi się bawiłam też byli bez %
Bo wyszło ekonomiczniej ;)
Ja też nie potrzebuję alkoholu, żeby się bawić ;D... piwo to nie alkohol ;P... szczególnie rozwodnione :>...
No to po co sobie rozwadniasz ?? :P
Piwo to jest alkohol !!!
piwo ??
Może i tak ale na pewno nie czarny specjal ;)