Co sądzicie o wyborze sportowca Reszla,przecież ten nasz " sportowiec" nie zasłużył na to wyróżnienie,ponieważ koleszka ten nie zagrał do tej pory "pół piłki"????????
Sportowiec Reszla
Rozmowa rozpoczęta 14.01.2009, 19:16 · 13 odpowiedzi · 0 wyświetleń
kopnij się w czoło
to jest parodia.czemu taki czlowiek jak leszek "maratonczyk" czlowiek z pasja ktory tak sie w soport angazuje nie wygrywa???. a wygrywa pilkarz halowy???
kopnij się w czoło
Jak nie wiesz to nie pisz! Zazdrościsz czy co? A ten "koleszka" bardzo dobrze gra w piłkę nożną. Proponuję się zmierzyć.
ograj chłopcze p. Janka to porozmawiamy.
Nie wiem czy TY "kary22" doczytałeś informację o sportowcach roku do końca. To był plebiscyt, nie mianowanie. W plebiscycie tym oddano w sumie 1724 głosy z 562 adresów e-mail. Podważasz wybór kilkuset osób. Też mogłeś głosować. No i wydaje mi się, że słowo "koleszka", jak piszesz w swoim poście, jest bardzo nie na miejscu. Trochę szacunku do starszych.
Taka to jest nasza polska rzeczywistość. Ludzie, którzy nic nie robią najwięcej narzekają.
Taka to jest nasza polska rzeczywistość. Ludzie, którzy nic nie robią najwięcej narzekają.
a ja nic nie robię i nie narzekam :D