Mieszkam w Reszlu juz 20 pare lat nic sie nie zmienia jest po prostu do dupy trzeba sie z tej wiochy wyniesć
Pozdro
siemano
Rozmowa rozpoczęta 26.04.2006, 11:53 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
paa ,do widzenia, szerokiej drogi ,ale pamiętaj jeszcze tu wrócisz a tak wogóle jak Ci się tu nie podoba to po co podpisujesz się -reszelak???? IdĽ sobie gdzie chcesz bo takich jak Ty jest tu wiele gadają, gadają a iśc nie mają gdzie i tak dalej tu siedzą.
Pani Marzeno, dlaczego jest Pani taka nie miła. Na tym chyba polega forum, że każdy może się wypowiedzieć (nie bawmy się w cenzurowanie) jeżeli ma być wolność słowa, niech więc będzie i nie ważne czy mówi się dobrze czy Ľle. Trzeba mówić o wszystkim! Pozdrawiam
ja mam tez do Pani ten sam problem.troche i wobraznii skromnosci nie zaszkodziPani. Dawno juz tam nie mieszkam i lubie to miasto.bez wzgledu na pania.niemniej pozdrawiam serdecznie.
Tak jestem na was młodych odrobinę zła ale gdy ja się kiedyś na forum wypowiedziałam również były "nie miłe" opinnie ale po co ktoś mówi że tu dziura i wogóle przecież wszyscy to wiemy ja też mam dzieci i wiem że one tu w Reszlu nie będą mieszkały ja już tu jestem przez zasiedzenie więc gdzie będzie mi lepiej jak nie w tej naszej "dziurze"?
Ja sie zgadzam, wezcie sie do roboty. Zróbcie jakies sprzatanie. A wy ludzie nie zasmiecajcie tak naszego pieknego Reszla. Ktos kiedys dobrze powiedzial, ze Reszel jest piekny, ale zaniedbany.
nie wiem co macie do Reszla- fajna miescina, mała, ale ma swój urok.
A pani Marzenka to jak zwykle do kazdego pretensje. LOL Wolnośc słowa jest-.- . A reszel jest bardzo ładnym miastem tylko właśnie zaniedbanym ale nic poza urokiem parku i zabytkow w sobie niema. Dziura z ktorej, trzeba wiac.
wszyscy mowia uciekac a czem nikt nie powie trzeba sie wziac do roboty i cos tu zrobic i naprawde cos zrobic a nie mazyc
np.policja zamias uganiac sie za mlodzieza pijaca alkochol to powina zorganizowac cos na tyle ciekawego w tym miescie zeby nie miala czasu pic
nazeka kazdy potrafi ale robic nie ma komu
O nie ja tu nie chce zostać. Never!!
O nie ja tu nie chce zostać. Never!!
Nie chcę cię obrażać, bez komentarza...
DonLeon -to po co wogóle coś piszesz przeciez mialo byc bez comentarza.....