Dnia dzisiaj, organizuję wyjazd na biwag po pod Ratusz pod chmurkami ten biwag bedze !!!! Wszyscy chodĽcie ze mną ! Będzie fajnie !! Czekam na Was o 23 pod Crisem !!!
UWAKA!
Rozmowa rozpoczęta 07.07.2009, 13:54 · 10 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Dobry pomysł, przynajmniej się coś będzie działo. Na mnie możesz liczyć, będę na pewno. Składka czy każdy sam prowiant załatwia?
Składka dla mnie za pomysł ? , a reszte każdy sam przynosi czyli wsistko !!!!!!!!!!!
Co racja to racja, organizator powinien mieć sponsoring. Ochrona będzie?
Tak policja raz na 4 godziny przejedzie !! I kamery sa takze bedzie bezpiecznie ?
A teraz się zastanawiam moze ktos ma jeszcze inne lepszE miejsce ?
Jak piwak to będę. Trzeba Biedronkę zachaczyć bo tani browar mają:) Jedzie ktoś ze mną o 17?
Ojej, za póĽno zauważyłam informację o piwaku ;( Na następny na pewno przybędę ;D
Wasz piwak.Pięknie, rano można było ocenić waszą zabawę po zbitych doniczkach z kwiatami.Musiało być ;odlotowo; , winszuję.
Piwak.Tylko kto po was posprząta te potłuczone donice.Piękna postawa ,godna podziwu.
Piwak.Wszystko pięknie, tylko kto posprząta połamane doniczki i wywalone kwiaty."Fajna" zabawa,bardzo fajna.Możrcie być dumni.
Piwak.Wszystko pięknie, tylko kto posprząta połamane doniczki i wywalone kwiaty."Fajna" zabawa,bardzo fajna.Możecie być dumni.