Zwycięzca Debiutów-jaki on debiutant -profesjonalista ma nagraną już płytę nie jest amatorem chyba ze debiutem był jego pierwszy występ w Opolu !!! Skandal zabrać mu nagrodę oddać Ninie Kodorskiej ona jest zwykłą dziewczyną taką prawdziwą amatorką.
Nie ma sprawiedliwości - O NIE !!!
Nie zgadzam się ze zwycięzca debiutów w Opolu jest DEBIUTANTEM
Rozmowa rozpoczęta 14.06.2008, 15:08 · 13 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Nie nazwałabym jej amatorką, to chyba za mocne słowo. Cóż, stało się, co się stało. Płyta Zwycięzcy jest rzeczywiście debiutancka, więc wszystko jest 'sprawiedliwe'. Zatem proszę nie wygłaszać żałosnych opinii. Wracając do Niny, nie wiem jak mogła pani nazwać ją zwykłą dziewczyną. Sądzę, że doszło w tym wypadku do przekłamania. Nie zgodzę się też z jej rzekomym amatorstwem. Chyba, że patrzy pani przez pryzmat wykształcenia muzycznego.
Uważam, że drugie miejsce to wspaniały wynik. Przyjdzie jeszcze czas, kiedy Nina po raz kolejny udowodni nam, że jest najlepsza.
Dziewczyny w debiutach nie o to chodzi wszystko jest w porzadku ,nie nakrecajcie się niepotrzenie.Wazne ,ze zajęła 2 miejsce .
Tak Kicia ja mówię o muzyce Nina nie śpiewa u Józefowicza w teatrze jest dziewczyną która sama swoją pracą zasłużyła sobie na zwycięstwo.
Ale wierzę ze Jej się uda zapewne niebawem.
Marzeno, Ty znów zaczynasz. Pojęcia nie masz a udajesz znawcę.
Proszę Cię nie rób wiochy na tym forum. To czyta teraz cała Polska. Nie wiesz, nie znasz się, to nie osądzaj innych.
Nina jest najlepsza bez dwóch zdań uroda, talent i wspaiała osobowość! Jeszcze raz serdeczne gratulacje i wyrazy wielkiego uznania!Pozdrawiam
Witam Wszystkich Serdecznie! Mi osobiście podobał sie występ zwycięscy, ale Nina mnie nie urzekła. Fajnie że sie jej udało, ale nie podoba mi sie jej głos. Myśle że, niektórzy tutaj ją przeceniają.
Witam Wszystkich Serdecznie! Mi osobiście podobał sie występ zwycięscy, ale Nina mnie nie urzekła. Fajnie że sie jej udało, ale nie podoba mi sie jej głos. Myśle że, niektórzy tutaj ją przeceniają.
przeceniają powiadasz??....mhm z wiochy, gdzie psy du..ami szczekają, gdzie nic się nie dzieje, skąd młodzież ucieka dziewczyna z talentem, urodą i osobowością zajęła wysokie miejsce w Opolu...ciekawe...udało powiadasz??? a mozetak włożyła w to mnóstwo ciężkiej pracy i kosztowało ją to wiele wyrzeczeń?mhm...fajnie tak pokrytykować co?
Po pierwsze, ja jej nie krytykuje. Wyraziłem tylko swoją opinię. Jest dużo osób, które też pracują, ćwiczą, starają się, ale nikt ich nie docenia. Każdy lubi co innego. Mi osobiście bardziej podoba się ten kawałek w oryginale. Więc zastanów się nad tym, bo takimi wypowiedziami - krzywdzisz wiele osób.
a Ty nie krzywdzisz??? Zresztą ja nie wyrażam negatywnych opinii o kimś, kto do czegoś dochodzi własną ciężką praca, bez względu czy kogos lubie czy nie Lepiej nic czasami nie pisać, niż wyrażać niegatywne opinie szczególnie w takiej rzadkiej sytuacji! Moje zdanie na temat negatywnych opinii na temat Niny czy kogokolwiek innego z takimi osiągnięciami to zwykła zawiść i kompleleksy
To, że napisał, że się jej udało nie oznacza przecież że nie docenia jej pracy. Nie zaprzeczysz chyba że w takich konkursach poza talentem, umiejętnościami i ciężką pracą trzeba mieć jeszcze trochę szczęścia. A Szare oko nie krytykuje jej przeciez, po prostu wyraża swoje zdanie na dany temat. Nie trzeba być zawistnym i zakompleksionym by np mieć własny gust muzyczny. Trochę rozsądku by się przydało.
No właśnie widze, że tylko Solid patrzy na to w odpowiedni sposób. "Jest dużo osób, które też pracują, ćwiczą, starają się, ale nikt ich nie docenia." a tu jest nawiązane do tego iż Nina jest doceniana jako ta, która odniosła najwiekszy sukces.. Są w Reszlu ludzie, którzy ćwiczą tyle samo lub więcej i ich nikt nie potrafi docenic..
Z mojego punktu widzenia to bardzo dobry wynik Niny...
I nie ma sensu blaznic sie w tego typu tematy...
dziekuje