Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

no niewiem ale jest nieciekawie

Rozmowa rozpoczęta 26.12.2005, 00:45 · 6 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 26.12.2005, 00:45

niewiem kogo prosic ale prosze kogos zrobcie wrescie jakas konkretna strone internetowa bo jak sie ktos mnie pytajaki jest adres naszej strony to az sie wstydze podawac taka tu chala pozdrawiam wszystkich zainteresowanych zmiana

#2 · 26.12.2005, 15:44

"prawdziwa cnota krytyk się nie boi"

#3 · 02.01.2006, 22:11

Mnie się stronka podoba ale nie ma adresu kontaktowego do administratora.

Kiedyś o ile pamiętał był.

Chodzi mi o pewne ogłoszenie , które spychane jest w dół strony,może gdyby tak zdjęcia zmniejszyć.Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2006.

#4 · 02.01.2006, 22:41

Dzieki za uznanie. Adres administartora jest w każdym poście na forum (chociazby, i w tym, i powyzej). Ponadto jest też na podstronie: "autorzy" (wejście w stopce). Owszem, był swego czasu formularz ale ze wzgledu na roboty generujace spam usunałem. A jesli chodzi o "pewne ogłoszenie", to jest ono, uważam, w dobrym miejscu. Po 7 stycznia na pewno wzniesie sie na wyżyny. No chyba, ze są specjalne życzenia co do połozenia ale to już inna historia.

#5 · 16.01.2006, 16:34

Skoro uważasz, ze jest niekonkretna, to może podaj coś konkretnego, czego Ci na stronie brakuje i odpowiednie osoby *może* to uzupełnią. No i uwaga jeszcze do Ciebie - naucz się konkretnie języka polskiego :D

#6 · 20.01.2006, 22:37

mysle, ze macie fajna strone, to nie szata graficzna swiadczy o stronie, tylko tresci jakie niesie i ludzie jakich skupia!

pozdrawiam admina

#7 · 25.01.2006, 11:33

Skoro jesteś takim specjalistą(stką)i krytykujesz tą strone, to ja z wielką chęcią zobacze strone wykonaną przez mistrza, który na tyle opanował tą sztuke, że może negowć i obrażać innych - bardzo prosze daj na forum linka do swojej strony tym razem my się troche popastwimy nad tobą ;. Ja nigdy się nie wstydziłem tej strony, i jak moge to się chwale, że nasza miescinka ma taką stronke.

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.