Co to za cenzura????????????????? Poruszały one wazne problemy dla miasta i jego mieszkańców!
Usunięto posty!
Rozmowa rozpoczęta 22.07.2008, 14:33 · 13 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Temat został usunięty na prośbę autora - Pani Marzeny.
aha rozumiem.Szkoda
Tak ,został usunięty na moją prośbę, byłam na spotkaniu o 12 rozmawiałam z Panem Burmistrzem wyjaśnione zostały wszystkie niejasności ,zapraszałam chętne osoby nie przyszły.
Umówiona jestem za tydzień gdyż poprosiłam o to by zwrócił się Burmistrz z prośbą do właściciela placu na ul.Reymonta o pozwolenie na zagospodarowanie placu tzn. piaskownica,ławeczka,trawnik .
Rozmawiałam również na temat boiska które niewielkie ale mogłoby powstać przy świetlicy środowiskowej,obiecał mi Pan Burmistrz że pójdzie sprawdzi warunki i postara sie zrobić co w jego mocy.
Plac zabaw przy przedszkolu "Słoneczko" powstaje jest w trakcie rozbudowy nie jest zakończona inwestycja.
Zwały ziemi przy fontannie zginą wkrótce zakończono przetarg na prace które nalezy tam wykonać.
Elewacje budynków sa zaplanowane na ul.Sienkiewicza i ul.Reymonta .
Wszystkie problemy jakie mamy to co nam się nie podoba z czego jesteśmy nie zadowoleni mogę przedstawiać pisemnie 1 raz w miesiącu .
I niech tak zostanie ,mam nadzieje że uda się MI z tym placem przy ul.Reymonta będę właśnie pisać prośbę i zbierać podpisy,aby zależało nam wszystkim a nie tylko dla mnie bo jak wcześniej podkreśliłam ja małych dzieci już nie mam w piasku się nie bawią ani nie korzystają z huśtawek.
Mój mail jest podany na forum więc proszę pisać co jeszcze mam poruszyć przy kolejnej rozmowie z Panem Burmistrzem bardzo chętnie pójdę znów i przeznaczę 1 godzine na rozmowę.
No i fajnie ,już po burzy (w szklance wody).
Nie po burzy lecz jest rozejm dowiedziałam się co chciałam i będę pytać o następne sprawy z którymi się do mnie zwracają inni
Po co zakładać posty a póĽniej prosić zeby je admin usuwał??;\ Nawet nie wiem teraz czy Marzena dała jakąś riposte:D
A ja się pytam ,gdzie byli rodzice?!
Pani Marzeno, a jak sprawa torów wygląda. I dziękuje za wszystko min. to, że wzięła Pani pod uwagę moją propozycję ``placu`` na Reymonta
Jutro idę do Burmistrza gdyż mam wiele problemów już przesłanych na maila oczywiście poproszę o odp. pisemną nic nie załatwiam na słowo.Jak tylko otrzymam odpowiedĽ z urzędu poinformuję wszystkie osoby tym zainteresowane.Matyja ja skasowałam ten temat na forum bo otrzymałam odpowiedĽ na to co mnie interesowało a trzeba było być na 12 i posłuchałbyś i nie muszę się tłumaczyć Tobie dlaczego podjęłam taką decyzję.Informuję tylko ze jutro będę zbierać podpisy od mieszkańców ulic przyległych do ul.Reymonta dotyczy to zagospodarowania placu oraz zabudowy śmietnika znajdującego się ze blokami ul.Reymonta czyli na ul.Kraszewskiego.
ludzie mamy idealną kandydatkę na Radną !!!! IdĽcie w najbliższych wyborach głosować Marzena górą !!!!
Bardzo proszę aby nadsyłać na mojego maila zdjęcia Reszla te które są nigdy nie pokazywane tzn.Reszel Inaczej utworzymy galerię wspólnie i pokażemy co nas denerwuje ,co jest obrzydliwe i co należy zmienić.Oczywiście te zdjęcia nie będą podpisane lecz zostaną umieszczone anonimowo
marzena034034@wp.pl
=> Marzeno, nei znaczy to że jak Ty nei musisz pracowac to tak ma każdy:] Byłem w pracy i godz 12 odpada:) A po za tym ty kazdy post ze mną chcesz uysuwac( chyba prawde pisze):)
Matyja ja nic do Ciebie nie mam absolutnie tylko szkoda ze nikt nie znalazł się chętny aby ze mną pójść.Ale na początku sierpnia będę szła więc zapraszam chętne osoby napiszę na forum kiedy i o której godzinie i wówczas możemy pójść razem.To co przekazałam we wtorek mailem do Burmistrza no niestety jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi ale poczekam może jutro coś ,ktoś mi odpisze. Albo zbyt skomplikowane są te problemy,pytania i nie ma na nie odpowiedzi -nie wiem.
A może MOWA JEST SREBREM A MILCZENIE ZŁOTEM ?