Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

STRZĘPIENIE JĘZYKÓW -Oczernianie innych ludzi...

Rozmowa rozpoczęta 01.03.2009, 03:54 · 7 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 01.03.2009, 03:54

Ludzie czy wy naprawdę nie macie nic innego do roboty ciągle narzekacie że w tym miasteczku nic nie ma i ciagle nudy Może byście w koncu cos z tym zrobili zamiast w kółko wypisywać farmazony na forum CO Wam daje strzępienie jęzorów jeden na drugiego Jestem jedną z pracowników sklepu Alkoholi świata( Dla czyjejś wiadomości w sklepie jest zawsze czysto) staram się wraz z koleżankami by klijent był zawsze zadowolony z robienia zakupów w naszym sklepie a także by chętnie do niego wracał Tylko dla czego ktos kto miesza z błotem personel tego sklepu nie ma odwagi sie nawet przedstawić? Mi osobiście jak się nie podoba jakiś sklep albo obsługa po prostu do niego nie chodzę jednak nie daje mi to prawa by oczerniać dany sklep a zwłaszcza pracowników Ludzi którzy w uczciwy sposób zarabiają na życie!Czy naprawde sprawia komuś przyjemność oczerniania wciąż osób których nawet nie znacie NAPRAWDĘ ŻAŁOSNE...

#2 · 01.03.2009, 11:30

Bo to Polska każdy na każdego a sami nie lepsi :)

#3 · 02.03.2009, 22:31

Zgadzam się w 100%

#4 · 02.03.2009, 23:02

droga pani D.J z całym szacunkiem przyznaje pani racje W reszlu wielu podłych ludzi zapomina o własnym życiu O problemach a wyszukują wciasz nowych zdarzen plotek i pomówien i wszystko po to by uprzykrzyć życie dobrych ludzi tak jak w tym przypadku Jestem stałą klijentką żabki Miłe mode panie są bardzo sympatyczne jak również pani kierownik sklepu A sklep czysty i zadbany Pozdrawiam cały personel A¦

#5 · 02.03.2009, 23:10

Droga Katy Serdecznie dziękuje...Pozdrawiam

#6 · 03.03.2009, 12:14

osobiscie nie lubie tego sklepu i obslugi w nim pracujacej

ale nie daje mi to prawa aby ich obrazac-jesli jest ktos taki odwazny niech idzie i powie to tym pracownkom w oczy ze zle robia a nie jak zwykle za plecami

#7 · 03.03.2009, 20:32

oj Daga daj spokój przecież o tobie tam nikt nie pisał,po co się denerwować:0pozdrawiam

#8 · 04.03.2009, 17:06

23. Moje Drogie Dzieciaczki.Sklep A¦,to nie plac zabaw,tylko miejsce pracy.Pracy ciężkiej i mało płatnej.Te wspaniałe Dziewczyny,nie "szlifują" bruków tylko bardzo,bardzo CIĘŻKO PRACUJˇ.One też mają swoje życie i swoje problemy.Robię tam zakupy prawie codzienne i nigdy nie spotkałem się ze złym traktowaniem(wręcz odwrotnie,mając zły humor burknąłem coś, co gryzło mi póĽniej sumienie).Nauczmy się szacunku do cudzej pracy.Mimo,podejrzewam bardzo małych zarobków, są bardzo miłe i sympatyczne.Sklep jest czysty i żadnego syfu tam nie ma.Pani kierownik jest zawsze schludna i miła.To bardzo elegancka Kobieta.Ktoś tu się chyba zagalopował i oczernia dla samej własnej prymitywnej satysfakcji.Jak Ci się nie podoba,to trochę wiedzy Ci nie zaszkodzi,dla przypomnienia"to wolny rynek rządzi handlem"a więc idĽ do innego sklepu i nie oczerniaj ludzi.Mniej JADU.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MIŁE PANIE Z A¦.

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.