wróć do tematów forum

Co z tym pieskiem z ul. Dąbrowskiego.

Komentarz

Somsiadka 15-06-2020 godz 19:21

Był do odania. Czy ta Pani Ch,ze Srokowa znalazła dla nie go nowego właściciela (pisała, że piesek się męczy w bloku).

1.

Już został oddany

Halina 2020-06-15 22:45:28

2.

ale że jak? Do schroniska?

2020-06-16 08:51:02

3.

Moje kochane piesek jest u jej rodziny w domu z wielkim podworkiem przeszedł zabieg sterylizacji i ma się bardzo dobrze

Magda Ch. 2020-06-16 13:43:26

4.

Biedny bo sterylizacja :( ale najwazniejsze ze ma sie dobrze niech mu sie wiedzie jak najlepiej

kowalska 2020-06-16 14:35:09

5.

Proszę mi uwierzyć że ma bardzo dobrze jest mieszanką psa myśliwskiego z tąd nasze decyzja A sama sterylizacja nie jest wcale zła miała ja dziś o 9.30 i proszę mi uwierzyć jest super zdrowym psem sama dałam o nia bardzo dobrze i nikt nie może mi zarzucić złego opiekowania się zresztą kiedy byłam z nią na szczepienie sam weterynarz stwierdził że jest bardzo zdrowym zadbanym psem A gdy my ja braliśmy nie było wcale kolorowo wręcz testowaliśmy jej życie więc nie wiem z kad u ludzi tyle złości ani ja ani nikt z mojej rodziny nie skrzywdził by zwierzęcia,ludzie oceniają nie znając ani mnie ani mojego życia i mojej rodziny ale nie mam zamiaru się tym przejmować.Dziekuje tym samym za miłe opinie.Pozdrawiam

Magda Ch. 2020-06-16 14:45:01

6.

Madzia ważne że pies ma się dobrze. Raczej o to każdemu tu chodziło,więc nie ma powodu do nerwów

bajecznabajka 2020-06-17 07:08:09

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble