adam 02-10-2009 godz 15:38
czy ktoś może wie ile kosztuje przebicie języka w kętrzynie?
1.
to juz pare lat temu wyszlo z mody dzieciaku
pffff 2009-10-02 15:21:26
2.
55zł + kolczyk
- 2009-10-02 18:59:10
3.
razem z kolczykiem okolo 90zł ale od kiedy robi sie to w salonie ;pp
kletaola 2009-10-03 11:19:22
4.
stać mnie na to to robie w salonie
KICIA 2009-10-03 12:01:24
5.
Obrzydliwe,robią to osoby ,które mają coś z psychiką.Co to za piękość?
roch 2009-10-03 12:40:29
6.
wcale nie obrzydliwe! bo każdy jest indywidualnością i robi to co mu się podoba, a coś z psychiką mają ci którzy tego nie rozumieją!!!
gość 2009-10-03 15:12:27
7.
Gościu nie nazywaj indywidualnością,jakiejś chorej mody,zgadzam się z rochem(kolczyki poza uszami i tatuaże to robią ludzie z którymi jest coś nie halo.Pamiętaj że te osoby,będą matkami,babciami i jak to będzie wyglądało(czas leci bardzo szybko).
patriot 2009-10-03 23:15:29
8.
"patriot" z twojej wypowiedzi wynika że tatuaż staje się dziedziczny i ewentualne potomek takowej matki urodzi się z tatuażem, a ludzi z kolczykami i tatuażami palić na stosie. W tej dziedzinie mamy historyczne osiągnięcia. Więcej tolerancji to są prywatne osobiste ciała i wara od nich.Pozdrawiam
pia 2009-10-04 07:35:50
9.
No proszę już tu widzę dewiację umysłu,a może dobrze posłuchać trochę mądrzejszych od siebie.Tatuaż też nie jest nic ciekawego np. na babci 70 letniej-u mnie wywoluje smiech pogardy.Dlaczego wobec tego dziewczyny, które występują w różnych konkursach piękności są dyskwalifikowane za takie praktyki.Na poważne stanowiska też takiej osoby nie wezmą.Pogadajcie z psychiatrą jak do tego podchodzi świat.Poza tym metal znajdujący się w języku wchodzi z reakcją z organizmem i po pewnym czasie wywołuje różne dolegliwości u różnych osób.Może nie warto samemu sobie robić krzywdy.
tesa 2009-10-04 09:06:01
10.
"Na poważne stanowiska też takiej osoby nie wezmą"- chyba tylko w Polsce:) np. w Wielkiej Brytanii na każdym kroku widać 20sto czy nawet 50letnich ludzi z wielkimi tatuażami czy kolczykami w różnych częściach ciała. I nie tylko za ladą w sklepie ale i na tzw. "poważnych stanowiskach". I ja się zgadzam,że każdy ma prawo robić se swoim ciałem co chce, jeśli tylko mu się to podoba. Mimo tego,że zapewne za pare lat będzie tego żałował.
qmk 2009-10-04 10:02:10
11.
gmk,czyli sam uważasz że te osoby,będą tego żałować,więc po co w imię jakiejś mody to robić.Co do osobistości takich decyzji-nikomu tego nie bronię,ale swój pogląd na ten temat mogę chyba wyrazić?Chyba że Wasza tolerancja jest wybiórcza.pia,z tymi stosami,to przesada i nie lecz na mnie Swoich antyklerykalnych fobii..Bądż tolerancyjna dla przeciwników,skoro tego samego wymagasz ode mnie.Człowiek obdziargany na "stanowisku"nie wzbudza mojego zaufania(dobrze że jest to norma na zachodzie a nie w Polsce),zobaczymy jak ta nienormalność długo potrwa.
patriot 2009-10-04 12:04:46
12.
Ja wiem,że będą żałować z własnego doświadczenia. Ale mając 15 lat o tym nie myślałam. I nie myśli o tym każdy kto się na to decyduje i jeśli sam nie zmądrzeje, to nikt go nie przekona,że Ľle robi. tak więc uważam,że jeśli komuś podoba się tatuaż na karku czy kolczyk w języku to niech sobie zrobi, a za pare lat wyciągnie z tego konsekwencje. "Człowiek obdziargany na "stanowisku"nie wzbudza mojego zaufania"- a czy ten "obdziargany" człowiek różni się czymś od Ciebie?? Czy mając tatuaż czy 10 kolczyków jest mniej inteligentny?? Czy posiadanie tatuażu wpływa na jego wykształcenie czy to, co ma w głowie?? Chyba nie...
qmk 2009-10-04 15:10:10
13.
amk,zgadzam się z Tobą,,że te wszelkiego rodzaju "cielesne ozdoby",nie wpływają na to jak ktoś jest wykształcony,czy jest dobrym fachowcem itd.Natomiast mówi wiele o słabości emocjonalnej(wpływ mody,bo wszyscy rówieśnicy to robią itd.).Przypomina mi to komunistyczną Koreę,noszone mundurki,wszystko jednakowe,nasza młodzież też poprzez te ozdoby robi się taką zniewoloną rzeszą(kolczyki,tatuaże,fryzury,picie,palenie ćpanie),wszystko po to żeby być w tej grupie..Dziś jest łatwo być orginalnym,wystarczy być pozbawionym ciągotek do powyższych używek i już się jest indywidualistą(szkoda że normalność jest dyskryminowana)
patriot 2009-10-04 16:49:18
14.
Adam pytał ile kosztuje przebicie języka ,a nie prosił Was o zgodę na to .Tymczasem tylko dwie osoby odpowiedziały,reszta zaś prezentuje swe poglądy .
RESZELANKA 2009-10-04 19:13:37
15.
Po to jest to forum ,może zrozumie ten ktoś ,że to jest bardzo nierozsądna decyzja.Trzeba ludzi edukować,by nie robili błędu.Bo za błedy się placi ,a może ten ktoś zrozumie mądre zdanie.Brawo Patriot.
janko 2009-10-04 20:59:01
16.
Hehe Jezeli chodzi o tatuaze to zawsze mozna zrobic se tatuaz z Gumy Lub Lizaka haha :P
mers 2009-10-04 21:06:06

Na zaproszenie Pani Marty Wielgat – Dyrektora MBP uczniowie klasy 4TG uczestniczyli w spotkaniu poświęconym projektowi „Reszelska Kapsuła Czasu”.
wiecej...Reklama