Widzę że do niektórych nic nie dociera. String i Solidos, czytam wasze posty od dłuższego czasu i "trochę" się powtarzacie, wymyślcie coś nowego bo ciągłe pisanie o tym jak to policja łamie przepisy robi się już trochę nudne. Pogadamy jak dorośniecie, sam przyznałeś się że nie robisz nic ciekawego poza szorowaniem chodników. Powiem wam tylko że już niedługo bardzo, ale to bardzo się zdziwicie.
kolejny temat o cenzurze ;)
Rozmowa rozpoczęta 21.02.2007, 16:50 · 70 odpowiedzi · 1 wyświetleń
Panie redaktorze I. pisze Pan już takie bzdury, trzeba sprawdzić to co sie pisze. Ci internauci to tacy jak pana świadkowie. Faktycznie staje sie to chore!!!!!!!!!!!!!
ludzie nie macie wiekszych zmartwien wielka sensacja w Reszlu ja juz sam nie wiem co na ten temat sadzic ale sa od tego ludzie ktorzy ustala jaka byla prawda i ukarza winnych
ludzie nie macie wiekszych zmartwien wielka sensacja w Reszlu ja juz sam nie wiem co na ten temat sadzic ale sa od tego ludzie ktorzy ustala jaka byla prawda i ukarza winnych
Nie mówilibyśmy o tym gdyby sytuacja się zmieniała, ale niestety tak nie jest. I nie szoruję chodników, nie stoję też , dla Twojej wiadomości, pod sklepami w centrum i nie piję piwa w miejscach publicznych. w tygodniu nie ma mnie nawet w Reszlu. A w dzisiejszych czasach to już mnie nic chyba nie zdziwi. Nie obraziłem nikogo i nie życzę sobie, żeby ktoś mnie obrażał. Tak więc odbij, ok ? Atak to Twoja jedyna broń ?? Reszelakx, co do zadym to oczywiście, wiadomo, że nie policja je wywołuje, ale jednak mogłaby interweniować gdy jest zakłócany spokój.
Czy wy wszyscy wiecie ilu jest policjantów w Reszlu, szczególnie przeznaczonych na patrole nocne? Jeśli tak, bądĽcie ostrożniejsi w swoich komentarzach, na pewno nie będą skuteczniej pracować jeśli całe społeczeństwo będzie takie jak wy, pełne wymagań i umywajace ręce gdy dzieja sie soś złego.
Mitra7-starasz sie usprawiedliwic cala sytuacje nie chodzi tu o niedawne zajscie.Chodzi tu o ogół.Nie raz widzialem wasze interwencje "wasze".Czepiacie sie byle czego.
Kurcze Mitra7 jak się nie podoba to nie czytaj, jak już powiedział Solid gdyby tak nie było to żaden z nas by tego nie napisał ale może Ty w końcu wytoczysz jakieś kontrargumenty bo nic konkretnego nie piszesz... Dlaczego się zdziwimy? To jakaś groĽba czy coś ?
Mitra7, piszesz że społeczeństwo jest pełne wymagań, tak?
W takim razie zacytuję Ci art. 1 ustawy o Policji:
"Tworzy się Policję jako umundurowaną i uzbrojoną formację służącą społeczeństwu
i przeznaczoną do ochrony bezpieczeństwa ludzi oraz do utrzymywania
bezpieczeństwa i porządku publicznego."
Dlaczego mamy nie mieć wymagań, skoro policja ma służyć społeczeństwu?
W radiu Olsztyn o 6:00 był emityowany reportaż z którego wynika, że pan J. nakłamał i plącze się w wypowiedziach, oszukał redaktora Gazety. Wątpliwości są co do świadków i to duże. Tak, że ładna hryja wychodzi z tym Pinokio. Teraz to gliniarze powinni zrobić z tego użytek.
No i w końcu jakieś konkret info ;)
Szkoda, że dopiero teraz :]....
Kochani forumowicze, jesteście członkami polskiego społeczeństwa i dokładnym jego obrazem. Wydaje wam się, że macie tylko prawa, ale obowiązków już nie, bo obowiązki znacie tylko innych. Pora opuścić to forum bo już nie wierzę, ze będziecie mieli do powiedzenia coś mądrego. A jeśli chodzi o ostatnie wydarzenia, dowiecie się już niebawem, kto miał rację.
No to wymień mi dwa moje obowiązki, których nie spełniam, skoro jestem takim złym obywatelem tego państwa, którego bardzo nie lubię. ??
Aj Mitra Mitra znów się powtarzasz... No i oczywiście jak zwykle nic na temat całej sprawy nie powiedziałeś, a przecież byłeś świadkiem... My Ľli forumowicze, dokładny obraz naszego społeczeństwa spekulując na temat tego zdarzenia bazowaliśmy na wiadomościach z gazety, a Ty prawy obywatel nawet nie spróbowałeś nas oświecić... :( Dowiemy się na pewno kto miał rację... Aha, mówimy same mądre rzeczy :D
Mitra7, część naszych podatków przeznaczana jest m.in. na policję. Już samo to obliguje mnie, aby patrzeć policji na ręce (zresztą nie tylko policji). Skoro jesteś tak "jaśnie oświecony" to może uświadomisz nas w kwestii naszych obowiązków jako obywateli naszego pięknego kraju :) ?
Oczywiście jestem bardzo ciekawy rozwiązania tej sprawy...pozostaje tylko czekać na finał.
Spokojnie forumowicze, chyba za bardzo wszystkich nerwy ponoszą. Niepotrzebne są wzajemne wyrzuty, przecież jesteśmy anonimowi i czasem domyślamy się kim jesteśmy (nie mam pewności tylko co do tego kim jest mitra7), ale stuprocentowej pewności nie mamy więc nie ma co wypominać sobie pewnych rzeczy. Mitra7 miał rację w jednym, wydajecie się być w szoku ze możecie mieć jakieś obowiązki (a macie, możecie mi wierzyć). Skoro jednak jest z wami aż tak Ľle że nie wiecie jakie one są, to na pewno nie do niego ani nie do mnie należy uświadamianie was.
Z tą anonimowością to nie tak całkowicie. :)
I całe szczęście... :)
Hmmm...jestem chyba mało domyślny ;)))...nie kojarzę osób z tego forum z racji tego, że dopiero od kilku dni zacząłem się tutaj udzielać :]