Janiszewski Panda Ślimak
Kto jest waszym faworytem w wyborach na burmistrza.1 Pan Panda.2Ślimak.3 Janiszewski
Rozmowa rozpoczęta 22.09.2018, 19:33 · 124 odpowiedzi · 0 wyświetleń
3
3 -Janiszewski
Jeszcze się zastanawiam między 1 a 2. Janiszewski to bajkopisarz i oszust - obiecanki cacanki przez 4 lata i nadal nic nie zrobil w mojej sprawie.
3
zgodzę się - kandydaci to klauny i wydaje im się, że wyborcy to głupki.
Brak dobrego kandydata, wiec pozostaje po staremu - MAREK
Chyba Pani Emilia rozpoczyna temat. Mało hejtow na fejsbuku to jeszcze trzeba na forum. Pewnie jest za obecnym wlodarzem i resztę próbuje mieszać z błotem.
Panie Michale Ariel to chyba jakiś Koń Trojański w pana zespole.
niech Pan M K kandydat na burmistrza powie jaki ma dochód i co dalej myśle na polityce chce żyrowac
on jest zawodu -polityk, czego sie czepiasz
Pani Emilia ładnie wypunktowała Langową z kkw Ślimak Duda .W poprzednich startowała w wyborach za KWW Janiszewski ,teraz Ślimak.Skacze z kwiatka na kwiatek.Musimy podziękować w wyborach.
Drodzy wyborcy .Jeżeli zagłosujecie na na Michała to pani Ślimak będzie vice burmistrzem.Zagłosujeciee na panią Ślimak to Michał zostanie vice burmistrzem.Taki układzik.Głosujcie na pana Marka Janiszewskiego.
Słuszna uwaga. Taki układ widać z daleka i nie trzeba być jasnowidzem. Oboje są siebie warci i startują razem aby odebrać jak najwięcej głosów Janiszewskiemu. Szkoda, że nie ma nowego, porządnego kandydata.
P K jaki polityk nierób i karierowicz ojciec naczelnikiem a syn burmistrzem NIE
Coś mi się wydaje, że ktoś robi sztuczny tłok. Z czyjego komitetu rodzinka hejtuje?
Panu Janiszewskiemu nadszedł czas już podziękować. Zrobił co miał zrobić. Gmina i miasto śpią, jak ich burmistrz. Urzędowanie pana Janiszewskiego polega na tym, że "koło samo się toczy". Jeżeli chcemy rozwoju postawy na młodość, inaczej miasto będzie się wyludniać i zostaną już sami emeryci i renciści.
A mi się wydaję że obecny burmistrz zrobił niewiele. Nie ma informacji turystycznej, nawet głupiego oświetlenia w parku. Reszel pustoszeje brak dojazdów do innych miejscowości, brak walki o stan dróg brak walki o strefy ekonomiczne brak walki o rozwój turystyki, zero walki o tereny prywatne które zalegają w centrum miasta ( spichlerz, okrąglak, hotelowa, pom i była fosa ) zero kontaktu z mieszkańcami brak ścieżek rowerowych, brak zamknięcia placu wokół ratusza dla ruchu w okresie wakacji. A jak zobaczyłem kamerdynera nawet nie było wspomniane o gminie Reszel i o pałacu w Łężanach. Można wymieniać i wymieniać. Albo robimy zmianę albo zaorać Reszel i ziemniaki posadzić.
Sasasas- popieram Cię w 100%. Reszel potrzebuje nowych ludzi w Urzędzie Gminy ( w tym Straż Miejska), W Reszelskim Mopsie oraz Policji. W Mopsie jest taka fundacja - wypierdo.... Cię z innej roboty w Reszlu ( Dom Dziecka, Bank) to masz schronienie tam oczywiście jak masz plecy i znajomości. Reszel potrzebuje zmiany na wielu płaszczyznach.
Oświetlenie w parku było, tylko zostało zniszczone a przypominam, że park właśnie przechodzi renowacje. Pieniędzy na to nikt nie uzyskał z dnia na dzień.
Gdybyś się zainteresował to byś wiedział, że rozmowy odnośnie pomu i byłej fosy były i w planach jest zrobienie tam miejsc parkingowych. Teren ma charakter zabytkowy więc to nie jest takie hop!
Ścieżki rowerowe? Obecny burmistrz przejął grunty pod budowę ścieżki rowerowo - pielgrzymkowej do Św. Lipki co niestety trwało kilka lat i nie było to zależne od niego.
Czy ktoś pomyślał o sklepach dookoła ratusza domagając się zamknięcia ruchu na mieście? Pelcowizna, warzywniak, Pan Wacek, sklep mięsny i wiele innych ucierpią na tym! Większość osób mobilnych nie będzie chciała stawiać aut z dala od ratusza żeby iść po zakupy a później z ciężkimi torbami toczyć się z powrotem do samochodu. Wybiorą Polo Market i Biedronkę bo tak wygodniej. Już teraz jest problem z parkowaniem a jak zamknął wjazd dookoła ratusza to gdzie ludzie będą stawiać swoje samochody? Zamknięcie ruchu nie przyciągnie większej ilości turystów za to odstraszy mieszkańców Reszla.
Obecny burmistrz zrobił niewiele?! Obecny burmistrz zrobił więcej niż jego poprzednicy zebrani do kupy. Otwórz oczy i zacznij myśleć trzeźwo. Zainteresuj się zanim zaczniesz pisać takie bzdury.
Sasasas- popieram Cię w 100%. Reszel potrzebuje nowych ludzi w Urzędzie Gminy ( w tym Straż Miejska), W Reszelskim Mopsie oraz Policji. W Mopsie jest taka fundacja - wypierdo.... Cię z innej roboty w Reszlu ( Dom Dziecka, Bank) to masz schronienie tam oczywiście jak masz plecy i znajomości. Reszel potrzebuje zmiany na wielu płaszczyznach.
Ile czasu potrzeba żeby jakiś efekt zobaczyć w Reszlu ? I powiedz ile miejsc pracy utworzyła obecna władza ? Powiesz nie od tego są - w Biskupcu burmistrz na prawie 800 miejsc załatwił - a ktoś powie Reszel nie leży blisko szlaków komunikacyjnych itp itd. Kasę dostali na renowację parku z cita slow bo się Reszlu należało ale to że z przewodnictwa w cita slow nasza władza zrezygnowała to co innego. Zobacz na stadion w Wilkowie tam można było dostać kasę z unii a w Reszlu bo to trwa wszystko trwa a inne miejscowości jakoś potrafią o wiele szybciej. Dni Reszla były ? Bo kasy nie ma to ja bym jako burmistrz jedną pensję oddał żeby tylko coś zorganizować. Tak się miasto rozwija jak obecna władza chce. Popatrz wokół Reszla jak się zmienia i dopiero powiedz że Reszel jest oki. Nie jestem za żadnym z kandydatów tylko szkoda mi mojej miejscowości bo umiera na oczach od wielu wielu lat. Więc ostatnia szansa na jakąkolwiek zmianę.
SAS jeśli nie wiesz,to nie pisz głupot i nie obiecuj.Wszyscy wiemy do czyjej bramki gracie.Zobaczymy kto ostatni strzeli gola.
Nowych miejsc pracy nie stworzył ale za to pomógł jednej z największych firm reszelskich nie upaść. Pomyśl ile ludzi mogłoby stracić pracę.
Dni Reszla może i nie było (nie wiem bo mało mnie interesują takie potupajki) ale wiem, że były dożynki które przyciągnęły sporo ludzi i impreza się udała.
Poza tym co mają Dni Reszla do rozwijania się miasta. Błagam Cię.
Nawet jeśli program wyborczy obecnego burmistrza okaże się być bardzo dobry to i tak na niego nie oddasz głosu bo masz wyprany mózg więc po co ta dyskusja.Większość wyborców podjęła decyzje na kogo zagłosuje w momencie ogłoszenia kandydatów ubiegających się o stanowisko, nie znając programu żadnego z nich także śmiech.
Ludzie jak można startować na radnego/radną nie mając żadnego doświadczenia jak działa samorząd.Nie wiem czy Ci pseudo kandydaci wiedzą,że teraz wszystko będzie nagrywane.Dopiero się pośmiejemy.Radni mają być nagrywani, a ich obrady - transmitowane. Głosowania będą się natomiast odbywały przy pomocy elektronicznych systemów, umożliwiających sporządzenie i utrwalenie imiennego wykazu głosów. Wyniki będą publikowane w Biuletynie Informacji Publicznej, na stronach internetowych oraz w inny sposób zwyczajowo przyjęty na terenie danej jednostki samorządowej.
Niektórzy kandydaci to jest śmiech na sali, że kandyduje- z dziada pradziada wiedzą jak nadużywać alkoholu. Do tego nigdzie na długo w pracy nie zagrali jak kandydatka na radna J.Ł czy I.R czy kandydat M.B...
Dać szansę młodemu PanDzie - młody, energiczny kłamca, skazany już wyrokiem sądu za swoje działania w kampanii wyborczej, bez kultury osobistej, szukający frajerów aby dali mu posadkę burmistrza, bo przecież do normalnej pracy, to się nie weźmie.
I zacytuję ze strony kętrzyńskiej: "Pierwsze kłamstwo wyborcze już z wyrokiem sądowym. Michał Krasiński będzie przepraszał za swoje słowa".
Ja nie widzę innej opcji tylko wybór Pana Marka Janiszewskiego,w innym przypadku Reszel straciłby dużo na wartości
Miś Panda odpada już zdążył zabłysnąć wyrok skazujacy
Dla mnie numerem jeden jest pan Marek Janiszewski
Ja i moje środowisko też nie widzimy innej alternatywy ,wspieramy i będziemy wspierać pana Marka Janiszewskiego
Młody energiczny kłamca odpada,pani Ślimak z całym szacunkiem dla niej też odpada pozostaje tylko Marek Janiszewski
Reszel ma zbyt mało mieszkańców żeby zmienić burmistrza. Większość osób powiązanych z urzędem. Przez 8 lat Reszel o krok nawet nie poszedł do przodu a jedyną atrakcją dla mieszkańców to cykliczne stand upy. Większość waszych teorii że w Reszlu jest tak pięknie i kolorowo a burmistrz jest wspaniały łatwo z torpedować wystarczą dwie ulotki z wcześniejszych kampanii. Nie jestem za żadnym z kandydatów tylko znam środowiska samorządowe i wiem co się dzieje w okolicznych samorządach. Kętrzyn Mrągowo gmina Kętrzyn Biskupiec nie szukam daleko a Reszel jest w tyle o 20 lat. I hejty że każdy z każdym powiązany. Wiem co się w urzędzie miasta dzieje i wiem jakie standardy są w innych urzędach.
Sasasas A myszlisz, że jak wygra Pan Michał czy Pani Katarzyna to nie będzie układów- ukladzikow i nie będą stanowiska zajęte przez rodzinę?! Też nie jestem za nikim konkretnym. Jestem tylko za tym aby oszust Janiszewski z twarzą ustąpił z zajmowanego stanowiska. Prędzej czy później zajmie się nim telewizja... Z ludzi robi kretynow....
obecny może nie do końca zrobił co ma zrobić ale jest w porządku,reszta to klauni
A Mietek to zawsze będzie Mietkiem
Numero uno to pan Janiszewski
Z tych kandydatów bo innych niestety brak zostaje za p.Janiszewskim . P.Krasiński -no cóż może i skład młodych ludzi ale nie doświadczonych a sama osoba p.Michała pozostawia wiele do życzenia,jest "spalony"w starostwie więc cóż mógłby zdziałać.P.Ślimak jest najgorsza z możliwych opcji wyboru-zrób najpierw porządek w swoim najbliższym kręgu a potem zajmuj się resztą-żaden autorytet jak dla mnie -jak osoba która nie potrafi ogarnąć własnej.....ma ogarnąć zarządzanie gmina
Na pewno nie zagłosuję na kiełbasiarza pana Krasickiego
Czy mała 35 mogłaby napisać jasno w jaki sposób p. Krasiński został "spalony" i co P. Ślimak ma ogarnąć własnego..., gdyż najwyraźniej nie bardzo wie o czym pisze, a może nie do końca plotek posłuchała. Może też powinna sprawdzić na czym pali się i czego nie ogarnia aktualny skład.
DO SASASASA.
Tylko cwaniakować umiesz na forum publicznym?weż się do roboty obserwatorze
i nie obrabiaj nikomu dupy.Takiś mądry to czemu nie wylansowałeś się w wyborach na burmistrza skoro tak wszystko znasz od podszewki.
Przestańcie pierdołami zajmować się na forum niech te wybory odbędą się bez zbędnych komentarzy co nic nie wnoszą do życia prócz psucia wizerunku każdej z tych osób kandydujących na burmistrza
Zastanówmy się jakby Reszel wyglądał pod rządami pana Krasińskiego byłby pośmiewiskiem
Wejście na ich profile na Facebook.Spotkania z wyborcami 2-3 osoby przeważnie te same.Niewygodne komentarze usuwają i blokują ludzi.
Metody rodem z NKWD ,masz rację Janos
Zapraszamy na stronę KWW Duda-Ślimak na Facebooku .Wybory Reszel zmienimy Reszel Pomału do przodu.Głosujcie na nas nie hejterom.
Ja swoim zaufaniem obdarzę pana Marka Janiszewskiego
Ja też
Ja nie beatoszmato
może p Michał do Mebel Plastu i do roboty
jedynym porządnym kandydatem z tej trójki jest pan Marek Janiszewski