LUDZIE!!!!takiej stypy to chyba jeszcze nie było...lepsza impreza była jak grała "Farma" bo przynajmniej ludzie sie dobrze bawili.Natomiast gwiazda wieczoru nie popisała sie.Pozdro dla CLUBU ALTANCA :)
Drugi dzień w amfiteatrze!!
Rozmowa rozpoczęta 16.07.2007, 00:09 · 68 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Po pierwsze Jahlight powinien zagrać wieczorem bo repertuar mieli imprezowy ;)Farma - ok typowa biesiada ;) natomiast NO TO CO zaskoczyło mnie pozytywnie :) myślałem że będzie drętwo i w ogóle nie zostanę na tym, jednak dało się słuchać i bawić :)) najgorzej wypadło Avanti. Z Włochami to mi się tylko kojarzyła solarka tych dwóch panów a nie repertuar jaki zaprezentowali i w ogóle jakoś zaleciało mi playback'iem ;) No i jak zwykle bardzo dobrze wypadł Piotrek Janik :) tyle ode mnie hehe ;p
Nie było tak strasznie, dosyć ciekawie. :)
Avanti to byla masakra kompletna
Avanti to byla masakra kompletna
Taaaa.... Farma... banda małolatów robi z siebie idiotów:/ kiepsko było ogólnie rzecz biorąc!! A najlepiej to wypadła banda mudzynów grających z playbacku. Smutno strasznie było w tym roku...
Połowa ludzi pewnie i tak nie pamięta, kto na scenie występował ;D... Wczoraj akurat nie byłem w parku, ale widzę że dużo nie straciłem ;).
bo trzeba w końcu zrezygnować ze śpiewać każdy może. Co rok to samo, te same twarze. Albo chociaż robić to wcześniej, na początku imprezy. A Jahlight to powinno grać w sobotę na nocnym afterparty:) A i tak wiadomo, że najlepsze imprezy w Clubie Altanca :) Zapraszam na drugą stronę naszego Reszla :)
CLUB ALTANCA jest najlepszy i ma najlepsze imprezy nie to co reszeliada:)
nikomu się nie dogodzi i jak komuś sie nie podoba to nie ale weście pod uwagę że w Reszlu jest ponad 6000 tysięcy osób i widać po ilosci osób w niedziele że to komuś się podobało
nie eeeeeeeeeeeeee..... tylko CLUB ALTANCA:)
Oj Ekonomistko, skąd takie optymistyczne dane wzięłaś :) ?? W Reszlu jest trochę ponad 5 tysięcy mieszkańców :).
A co do Clubu Altanca - obserowałem na stadionie jak zawodnicy z tego klubu wspomagali się niedozwolonymi środkami dopingowymi w trakcie przerw między meczami :P ;D. Które miejsce mieliście w grupie :D ?
AKURAT W NASZEJ GMINIE JEST PONAD 8600 OSÓB WIEC CO OSOBA TO INNY GUST
jeśli chodzi o spożycie tych środków to i tak byliśmy jedną z gorszych ekip :) a turniej odpuściliśmy ze względu na pogodę :) na hali pokażemy na co nas stać :)
Moim zdaniem nie powinniśmy zrezygnować ze ¦piewać każdy może:P Niech zostanie, ale pod warunkiem, że wszyscy będą śpiewali takie piosenki jak np. Szklana pogoda czy np. tą piosenkę co śpiewał Ariel, a nie jakieś tam smutasy:)
Ekonomistko, najpierw piszesz, że "w Reszlu jest ponad 6000 tysięcy osób" a póĽniej "AKURAT W NASZEJ GMINIE JEST PONAD 8600" :]. Zdecyduj się na coś - albo masz na myśli samo miasto albo całą gminę :].
Solid wiem wiem, widziałem że Wy tylko Tigery i Black Horse'y piliście ;D :P...
Dla mnie się podobała FARMA, ¦piewac kazdy może też super.
Ogóolnie troche się pobawiłam :)
Nie można narzekac...
BYLO SUPER a widac to było po publicznosci , ktora była w amfiteatrze i która się dobrze bawiła .Opinie kamila solida są bardzo głupie chłopy uwazacie się za rzecznikow Reszla wy chyba nie macie nic do roboty bo ciagle nic wam się nie podoba i komputer jest waszym kofesjonałem -idiotyczne . Dni reszla to nie koncerty rokowe a spotkania z przyjaciólmi .Ludzie z poza Reszla zazdroszczą nam takich imprez i doceniają to co przygotowali organizatorzy tylko nie kilku internaltów.Trzeba było jechac do Wegorzewa tam mieliście sporą dawkę muzy .A moZe w przyszłym roku sami wystąpicie .Tylko kto na was przyjdzie .Spiewac Każdy Może to wyjątkowo udany projekt którego w obrembie wojwództwa nie ma a odwaga wykonawcow godna podziwu i nie zawsze muszą być piosenki szybkie bo wolne też są piękne .Brawo organizatorzy bo wiem ile pracy wlozyliście aby tak było a panu Majchrowi za ciekawe prezentacje wielkie podziękowania bo dzięki panu rodzina i znajomi którzy nie mogli być na imprezie mają namiastkę imprezy.
Ludzie te dni Reszla to najwieksza klapa od wielu lat. Wiocha i nic wiecej. Bueno cos tam jeszcze jeszcze ale Ci murzyni walneli klape totalna grali z playbacku a facet tylko jęczal i stękal. Na NO TO CO został tylko stare babki i pijana mlodzież dla której w stanie upojenia nie obchodziła muzyka przy jakiej tancza.
ANYTY MOCHER JEśTEś MOCHER BO NIE ZNASZ SIE NA ZABAWIE.
Oj Solid Ty już się pogodą nie usprawiedliwiaj ;p słaby jesteś i nie hulasz do kolegów ;p;p;p w ogóle to Wam lina pojechała ;p tzn Tobie i Kamilowi ;p
Dziękuję Lino, ubawiłem się do łez czytając Twoją wypowiedĽ :D. Primo, wypadałoby żeby zarówno pseudonimy jak i imiona pisać dużą literą. Secundo - przeczytałem zarówno wypowiedzi swoje jak i Solida kilka razy i nie mogę się doszukać w nich niczego głupiego... może nas oświecisz :] ? Tertio - nie uważam się za niczyjego rzecznika, tylko wyrażam SWOJˇ opinię, chyba mam do tego prawo, nie uważasz :] ? Quatro - polecam zapoznanie się ze słownikiem ortograficznym :]. Quinto - to, że "Dni Reszla" nie były w tym roku za specjalne to nie tylko moja opinia, co widać po komentarzach :].
Pozdrawiam ;D.
A ja się dopatrzyłem głupot w Twoich wypowiedziach Kamilu drogi ;) bo używasz tu jakiś zwrotów niezrozumiałych primo jakieś sekundo, tertio i quatro - tutaj to się domyślam że o Audi chodzi ale reszta to jakieś bzdury chyba ;) ;p
Oj 4String ;)... łacina kolego, łacina :P ;). A czy Ty nie masz jakichś powiązań z Liną ;D :P?? Przyznaj się, napuściłeś ją na nas :P...
No i co mnie kłamiesz ? Przecie Audi to niemieckie jest ;p a powiązań nie mam, w ogóle to chyba nie wygodnie tak się z kimś powiązać... No bo jak to do łazienki wyjść np kiedy sznurek krótki ;p
Oj tam, niemieckie.... unijne, wspólne... czyli po trosze i włoskie ;)))) ;P. Sznurek krótki :> ?? Hmmm.... są takie kilkumetrowe smycze ;D...
Wymądrzajcie się chłopaki tyle waszego ,słuchajcie jaka kobieta z WAMI MąDRALE wytrzyma ,trzeba mieć do WAS anielską cierpliwosć.Naprawdę się nudzicie.
lina ja na tej zabawie bylem trzeżwy ty pewnie balowalas pod stanem upojenia pod sceną
a po co nam kobiety-mamy przecież nasz internetowy konfasjonał na którym piszemy same bzdury....
Racja.... "Baby to zuooooo!!!" ;P ;D
DZIECINADA KRZYWDZICIE TYCH KTORZY SIE NAPRAWDE NAPRACOWALI STARALI SIę ABY WSZYSTKO PRZEBIEGAłO DODRZE TYLE WłASNEGO PROGRAMU . NA PEWNO TO CZYTAJą I JEST IM PRZYKRO.LUBICIE RANIC.
Ja się kiedyś ukułem wykałaczką, bolało jak cholera ;)Kamilu włoskie mówisz... czyli Avanti ;p Która kobieta ze mną wytrzyma ? Hmmm... Matka wytrzymuje ze mną już 13 lat :)
No proszę... Lina się tak wymądrza a podstawowych zasad Netykiety nie zna ;D... 4String, wytrzymuje bo nie ma wyjścia ;P ;).
To mówisz Stringu że jesteś gorąca trzynastka :P? Lino, kto tu kogoś krzywdzi?? To jest FORUM więc możemy chyba własne zdanie wyrazić.
Nie ja... moja matka ;p
A Wy to się znacie... chyba na konserwowaniu ogórków... Ja jestem w obsłudze technicznej w Mrągowie i co roku przyjeżdżam na Reszeliade żeby się dobrze bawić i podziwiać wspaniałe występy... I chyba bardziej znam się na rzeczy niż Wy... Jest Ok ... wszyscy bawią się super
ok jest wolność słowa ale najpierw trzeba pomyśleć co się pisze by nikogo nie urazić reszeliada była ok
O kurczę.... mamy znawcę na forum... Jack, chylę przed Tobą czoła i przepraszam, że ja - laik - zabrałem w ogóle głos w tym temacie :D...
ja jestem w obsłudze technicznej w Clubie Altanca to też wiem swoje :)
Dla Ciebie starego szatanisty to żadnych specjalnych ustawień akustycznych nie trzeba bo tam tylko drą te gęby i garki tłuko ;p
Ty mnie od takich tu ubliża publicznie ??
Zaraz ubliża... Przecie to fakt autentyczny ;p
wam jak zwykle coś sie nie podoba ,sami zaśpiewajcie jak jesteście tacy mondży
hahahahaha :) prawie z krzesła spadłem :P
Zakrztusiłem się śniadaniem ;D :P...
Kto mi powie, jak wyczyścić klawiaturę oplutą kawą? ;]
Hmmm..... włóż ją pod wodę i wyszoruj ;D :P... oczywiście uprzednio odłącz ją od komputera :P...
Właściwie wolałabym "wyszorować" kika.
A konkretniej jego/jej głowę ;P ;]
bo mondżyć to się każdy umie a już do roboty to nie ma.
a jesli chodzi o "mondżyć" to pisze się mądrzyć a jak podobał się motokros bo ja stwierdzam że była lipa